Torsdag

Nu har Kyle sovit i snart två timmar :) 

Iaf, idag ska ju jag och jessica på bio, det ska bli så kuuul :D hihi. Imon ska jag till Tandläkaren :/ Inte så kul alls :P haha.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva :P Men har ingenting att göra så jag skriver ändå :P hahaha.

Hum måste iaf vika kläder, har inte gjort det än och vi tvättade i förrgår :P haha
Jaja jag får väl göra det nu få medans kyle fortfarande sover :P

Återkommer senare :)

Onsdag

image98Nu är det redan en ny dag :D hehe eller a det har varit det ett tag nu :P men nyss va det ju fan måndag och jag och Jonte kollade på Dexter :O och snart är det Torsdag :O :P dagarna bara rinner iväg :P haha.

Ja imon ska jag och jessica på bio :D:D vi får inte vara hemma för Jonte och mange för de ska spela tv spel xD så därför gör dom vad som helst för att vi inte ska vara hemma :P Först sa dom att vi får en påse godis och fri tillgång till bilddagboken xD hahah :P


Idag fick kyle lite gröt igen, han verkade få lite ont i magen utav den om det inte var en fis som satt på tvären :/ han sover iaf nu har snart gjort det en timma .;) sen ska vi hem till Mona och äta :P hihi.

Nu har vi iaf bokat biljett också till imon :D

<------- Där är beviset eller kvittot kanske det heter^^ haha.

Annars ska man inte göra så himla mycket idag.

Imon ska vi ju på bio och ha det mysigt, medans killarna spelar tv spel :P hahaha. Sen på fredag ska vi hem till Jessica och mange och äta :) Sen lördag minns jag inte, tror inte att vi skulle göra något dåå, sen söndag så fyller tintin år så då ska vi dit och fika :) hihi.


Återkommer senare :P Håller på med en grej åt Laura så kan inte koncentrera mig här ^^

. . .

image97Idag har vi varit på BVC och vägt och mätt Kyle :) Han var 6.940 gram tung och 65.5 cm lång :) Tung är han.
Iaf, sen gick vi till nyhem och la in pengar på mitt konto, och åt lite pommes, sen stack vi till netto och köpte lite gott, Sen träffade jag en från föräldragruppen :)
Efter det så tog vi bussen ut till Eurostop, kollade lite där, kyle var lugn heela tiden, fast sen när vi kom ut ifrån willys så blev han lite gnällig för han ville bli buren :P haha han är tuuung, att bära långa sträckor :P

Sen när vi kom hem så somnade han liten stund till och så kom Jonte hem :D så vi mös lite. Sen vaknade kyle och bajsade ;) haha sen fick han smaka broccolipuré och gröt. Han älskade broccolin faktiskt, ville bara ha mer, han sprattlade som fan med benen när man kom med skeden :P Han gjorde ju dock samma min som förra gången i början därför jag har denna bilden :P för mitt batteri har dött så kunde inte ta då :P Gröten gillade han ockå faktikst :d jag tor inte att det kommer bli så svårt att lära honom de olika grönsakerna :P hehe:)

Sen förhoppningsvis så kommer JEssica och mange hit  :D Sen måste jag ner till tvättstugan igeen :P håller på att tvätta just nu, det är kul bara att det är sååå himla långt ner dit :O :((

Nu ska jag ta och göra mat :)

Återkommer nog senare :P

Tisdag

Early morning

Eller a inte såå tidig ^^ men ändå, klockan är ändå halv 10 snart, jag brukar gå upp vid den här tiden :P

Igår var vi hemma hos mamma :D vi drack kaffe och så. kyle blev skiiit gnällig mot slutet han blev övertrött, för när vi kom hem vid tio i nio så somnade han på direkten, och sov ända till halv nio nu i morse:P haha.

Idag ska vi till BVC för att väga och mata lillkillen, sen hade jag tänkt mig att vi skulle in till stan efter det, måste sätta in pengar på mitt konto också:P och köpa dom sista julklapparna.

Kyle har fått sin åkpåse nu, han älskar det, han gillar det mycket mycket bättra än att ligga i insattsen :P nu kan han ju se ut och det är mycket mer plats för honom :)

Annars idag så kommer Jessica och mange hiiit :D sen ska vi tvätta :P Kul för jessica att hon kommer få hjälpa mig ;) haha. Nej bara om hon vill :L

Måndag

Nu precis så försvann allt jag hade skrivit :O åååh! Blir så irriterad på sånt..


image87Jaja, Idag har jag försökt få en fin bild på Kyle :) Jag lyckades ganska så bra till slut, ångrar mig att jag inte tog bort kuddarna som är bakom honom :| Jaja :P haha

Idag har vi bara myst jag och Kyle, vi har fortfarande jamas på oss :P Men det är sån konstig dag, det känns som jag fortfarande sover :P haha. Men jag är inte trött :/ hahah skumt :P
Annars när Jonte kommer hem så ska vi bara ta det lugnt jag ska städa hrä lite, sen ska jag sortera tvätt, sen kanske hem till mamma om inte det blir försent:D skit länge sen vi var där och hälsade på :P måste ge mamma en lapp också.

Just det!
Jag har börjat med den nya vällingen ju, den är så mycket bättre än 1an. för nu håller han sig mättare mycket längre och så måste man inte ta så många mått heller :P så den håller längre också :) skönt det för den var dyr :P haha.

I det förra inlägget hade jag skrivit allt kyle kaaan, men det återkommer jag med senare för han gnäller lite granna i sitt babygym.

Få ge han mat nu!


Återkommer senare!

Föresten!

Jag kom på en grej ^^ hihi Jag har fått en fläskläpp :(( det är fan inte kul alls, svider och har sig.
Jag kom på att jag kan skriva nu ändå :P haha


Jag expreminterar (?) just nu med min blogg, Laura gav mig en adress om hur man fixar just den här bloggen :D kunde iofs nästan allt :P bara linjerna och klockan jag ville ha hjälp med :D hihi. Så nu har jag det :D Tack tack.

Idag då var vi på Rusta jag och Mona, jag köpte de sista julsakerna förutom julgranen då:P haha. Och alla paket :) har några kvar, annars är jag redan klar första gången :P haha


Nej nu får jag ta och gå och lägga min jag är faktiskt trött :P haha sov bara 2 timmar iförrgår :O hihi. Puss hej!


Jag älskar dig Jonte!!!

Tröött

Idag är jag skit trött!





Men jag fattar inte varför jag inte går och lägger mig :O hahaha. Får göra det nu , skriver imon.




Godnatt!

Lördag

Idag har man vaknat tiiiiidigt :P och då menar jag verkligen tidigt, kanske inte är så himla tidigt för vissa men klockan 5 är bannemig tidigt för mig ^^ halv sex var vi utanför Jessica och mange för att köra till gekås :P när vi kom dig halv sju, så var det skit mycket folk på parkeringen, och gekås hade redan öppnat :O:O herregud :P sen fick vi stå och vänta jätte länge på Jonte och mange, för de åt frukost i bilen -.- haha. Vi fick iaf två mackor när dom kom :L hahaha.

Sen handlade vi lite i lugn och ro :D Allt som allt gick på 2.700 har jag för mig att det var :P Sen åt vi på Burker King :P fast först åkte vi hem till manges mamma och drack kaffe seeen åt vi där för det var stängt när vi var klara första gången i historian för mig ^^ hahah. Sen åkt vi till kvibille för att hämta manges mobil, och innan det till getinge för att dom skulle visa vart dom skulle flytta:D hihi. Så långt ifrån oss :((( Men det går bussar så jag kan hälsa på Jessica ändå :L hihi.

När vi kom hem satte jag mig här lite, sen sov jag i ca sådär 3 timmar :P sen satte jag mig här igen ^^ hahah, nörd jag vet -.-

NU ska jag försöka tvinga Jonte ifrån sitt spel så vi kan kolla lite på tv och mysa :)

. . .

Hellu!
Nu har vi kommit hem ifrån stan och så, vi åkte först till Jontes jobb för att se hur lång tid det tog, det tog en trekvart :O jobbigt :P Sen åkte vi in till stan, vi köpte Kyles åkpåse som är såååå gosig :D varm och skön, sen stack vi till kodjos för Jonte skulle snacka med han som äger affären :P Sen till mcdonalds för vi var skit hungriga :P så fick kyle mat och så, han var så snäll hela tiden :D inte ett enda gnäll hördes ifrån honom :D

Nu sitter man bara här då, ska snart diska hade jag tänkt mig sen kolla tv om jag får för Joel och Jonte annars så lägger jag mig och spelar lite :P hhi

Återkommer kanske senare annars Godnatt :D!!!


God morgon!

Nu sitter man här igen :P hiih. jonte sover så sött, och kyle ligger i sitt babygym :) han är så sööt idag i sin pike tröja :D måste fota honom :) Om två tre timmar ska vi till stan och köpa åkpåse :D hihi.

Annars efter det vet jag inte vad vi ska köra idag faktiskt, mest ta detlugnt :D

Återkommer senare:D

. . .

Nu sitter man här igen xD hahaha, no life? nej men det är kul att skriva blogg, mycket bättre att skriva här än lunar ^^ haha.

Det jag skulle skriva i det förra inlägget var att jag gjorde ju mat till Jonte innan, det blev couscous med paprika, lök, purjolök till :P haha asgott faktiskt :P fast det blev lite mycket löök ^^ hihi.

Jaa men nu har Kyle somnar osv, han är så söööt min lilla pojk :) Älskar han så mycket, fastän han är jobbig och bara skriker ibland när det är hans eget fel ^^ som när han drar ut nappen ifrån sin egna mun flera gånger i rad :P haha.

Snart ska man gå och lägga sig, sen upp imon igen, dagarna går så himla fort när man har en liten  bebis att ta hand om. Fattar inte att jag bara kunde sitta och inte göra någonting innan, så trååkigt ^^ hahaha.

Jag är övertrött nu tror jag :O för jag märker att jag bara blir helt flummig :P haha. Jonte spelar Fear nu, ett skräckspel som är skit läskigt , det ska det nog vara eftersom det är ett skräckspel. hum det där blev konstigt :P . Men jag spelade det en gång och det var bara 5 min sen blev jag så skraj att jonte fick ta över hahah :P Vilken fegis jag ääär ^^

Just nu sitter jag vid msn snackar lite där, sen får jag fan gå och lägga mig, jag kan inte sluta lukta på vårt tvättmedel det luktar så himla gott :O vad jag fick det ifrån vet jag fan inte, kanske för att det kommer såna doser ibland ifrån mina kläder ^^ ahahah. Jaja.

GODNATT!!! <3<3<3

image70öfr

. . .

Nu har jag precis badat :D så himla skönt så det  inte är sant. Tänkte på en grej när jag badade tänk att små barn badar i 37 grader, det är egentligen skit varmt ju :O haha. Jaja men nu badar Jonte lite .:) Kyle har nyss fått mat av sin pappa så han leker i sitt babygym som vanligt jag ska snart borsta mitt hår och sen ska jag leka lite med Kyle innan han somnar :)
Han fick ju den nya ersättningen idag, så gjorde jag 100ml men han åt bara 50-60 sen var han mätt :O vad skillnad, nu med den här ersättningen alltså 1an så kan han äta 150 och lite mer ibland :I det är lite skillnad :P vilken tur för den har 2an är rätt dyr :P haha :D Snaaart så får man börja med smakportioner har redan provat en gång :P då var det rätt kul :D hihi. Så snart kan man börja på heltid eller vad man ska kalla det ^^

Imon ska vi köra till Jontes nya jobb för han ska presentera sig där :D Sen åker vi in till stan och ska köpa den nya åkpåsen och träffa Joel :) Sen hem och ta det lugnt:P Vet inte riktigt om vi ska göra  något mer imon, gå och lägga sig tidigt iaf ^^ haha.

Nu ska jag mysa lite med Kyle, återkommer nog senare :P

. . .

Dom som inte har fattat så menas dom tre punkterna med att det är en uppdatering ^^ hihi.

Ja men nu sitter jag här igen :P jag har nyss städat skit mycket, sorterat tvätten och precis gett Kyle mat .:) skickade nyss ett sms till Jonte och frågade om han kunde handla hem lite för ska göra en maträtt som jag aldrig har gjort innan till honom och mig :) få se om det är gott ^^ Hittade receptet på Piffy kryddans paket xD hahahaha. Hoppas inte han ser detta nu :P Men iaf ^^

Återkommer senare:D

Torsdag

Idag är det sista dagen för Jonte på sitt jobb på crendo, för han fick en annan erbjudan på Adecco ;) Som har hyrt ut honom till Aj. Eller vad man ska säga ^^ haha. Och det villa han så mycket mer än att städa på crendo ^^ Han har sånt flyt den killen att han får jobb så himla lätt :P hoppas det kommer vara lika lätt för mig ^^ haha.

Idag har vi bara vaknat och myst lite. nu sitter jag här och dricker sån drick yoggi och dricker oboy :P senare ska vi väl städa iordning lite här, blir fan stökigt i vardagsrummet från kyles alla grejer fastän han inte kan gå än ^^ hahahah.

Igår var vi ute hela dagen och jag som inte trodde att det skulle bli en jobbig dag ^^ hahaha. Först åkte vi och handlade den nya vällingen och lite små grejer, sen åkte vi hem till Mona och fikade, Kyle fick prova hoppgungan där :P han skrattade lite grann iaf, men fattade inte riktigt hur man skulle göra :P haha. Sen stack vi hem kollade på Greys anatomy sen gick vi och la oss :P Imon eller senare idag ska vi se om dom har fått in åkpåsen som vi vill köpa till Kyle, den skulle komma in nu i veckan så de borde den tycker man :P hihi.

Vi fick reda på hur mycker Jonte fick i lön igår med :P  han fick 5 tusen mer än vad vi trodde han skulle få, så det känns jävligt skönt :D hihi.

. . .

 

Här skrattar Kyle lite med pappa :D hihi. Det är så sööött när han skrattar så :D
Fan vad jag älskar honom :D hihi. Jag älskar båda två sååå himla mycket !!!

Återkommer senare:D

God morgon alla!

Eller morgon och morgon förmiddag kanske man ska säga :P men det är morgon för mig för jag har nästan precis vaknat :P haha.
Just nu sitter jag här och äter kräm och dricker oboy :) Kyle ligger i sitt babygym som vanligt. Jag längtar tills han kan sitta upp själv :D Kommer se så sött ut :).

Idag ska vi till BVC och prata om mat, vi ska vara där vid halv två, så jag kommer missa mitt möte på ungdomsmottagningen. Men det gör väl ingenting. Får ringa och avboka :)

Idag ska vi nog inte göra någonting vad jag vetän, så säger jag varje dag men ändå får vi fullt upp ^^ hahah Men jag TROR inte att vi ska göra något speciellt idag, JOnte måste boka tvättid sen på vägen hem, för vi måste verkligen tvätta ^^ haha

...

Nu har vi precis kollat klart på alla serier :P haha, Nu sitter jag här och borstar tänderna, ska snart gå och lägga mig :) Kyle har inte somnat än, men det gör han nog alldeles strax kan jag tänka mig :)

Idag har vi varit i veinge och firat Jontes morfar :) han fick så klart triss lotter av oss :P hehe vann 25 kr ^^. Kyle var jätte duktig när vi var där, många som kom fram och hälsade och pratade med honom det tyckte han var jätte skoj och sprattlade med hela kroppen så fort man kom fram till honom, mensen blev han hungrig tidigare än vanligt så han blev skit gnällig :P men sen fick han mat och somnade, sen åkte vi hem så kom Tintin och Ben hit en snabbis :) hihi. Alltid trevligt med sällskap.

Sen på bilddagboken så var jag tvungen att sudda ut en viss person som inte ville vara med på dom bilderna, kan itne hjälpa att hon råkade vara med på dom bilderna, och att jag vill lägga in dom där som ett minne ifrån en fest. jaja.

www.niijna.bilddagboken.se där har jag alla mina bilder som ni kan kolla på för er som inte visste det :)

Nu ska jag sova, Puss hej, God natt!!!


. . .

Hej hopp, nu skriver jag här igen :P
Just nu sitter jag här och äter ravioli Kyle har precis somnat han somnade medans jag gjorde raviolin, ganska snabbt.  För det är ju bara att värma upp ^^ hihi.

Jag kollade på våra bästa år innan xd hahaha alltså vilka effekter dom har lagt till och så ^^ förr var det absolut inte så mycket^^ Jaja.

Snart kommer sötisen Jonte hem :D då ska vi mysa :D kanske handla med om vi inte gör det imon ^^

Trist väder

Nu sitter jag här och dricker kall oboy  :D Har precis ätit frukost faktiskt, för kyle vaknade vid halv åtta imorse och ville ha sin napp bara, och då såg jag att han hade vridit sig i sängen så han låg mot kortsidan  haha :P så sööt! Men sen sov han ända till tio över tio om man ska vara exakt :P Så har han fått frukost och så, så nu kommer han väl vilja sova igen kan jag tänka mig :P hihi.
Jaa vad ska man göra idag då, har för mig att jonte sa någonting om veinge? :P Men är inte alls säker ^^ haha. 

Idag är det ju såååå fint  väder...eller inte.. Jag tiitade ut när jag vaknade och såg bara grått -.- det är så mörkt här inne när det är sånt väder, det är inte kul.. :P

Igår var ju Jessica och Mange här :D Vi kollade aldrig på någon film det blev för sent ;) vi beställde mat och kollade på prison break istället :P hihi. Sen åkte dom hem och jag och Jonte kollade på Dexter som vanligt, Sen imorse försov Jonte sig, han råkade stänga av väckarklockan, så när jag vaknade till och frågadehonom hur mycket klockan var så sa han halv åtta :P :O. 

Idag ska vi inte göra så mycket alls, veinge kanske, och så måste vi handla eller aa bara en grej egentligen den babysemp 2, ska börja ge kyle ett mål nu på torsdag :)  För på torsdag är det bara en vecka kvar sen fyller han 4 månader ^^ hihi. Sen ska jag kolla på Racheal ray som kommer snart vid halv tolv, det programet är inte såå himla bra jag gillar bara att se när hon gör mat, det ser så lätt ut :P Och idag kommer  Ugly betty, Desperate Housewives och Christine :D Tv nörd? Ja -.- haha. 

Återkommer nog senare idag ^^

Don Omar - Otra Noche

    
 

Uppdatering IGEN

Haha nu uppdaterar jag igen hihi:P Men jag har inget att göra, eller jo jag har visst något att göra :P Jag måste ju diska har inte gjort det än :O hahaha. Jag kollade på One tree hill innan, den serien är så braa, har ju redan sett alla dom avsnitten innan för det är repris men dom kan man kolla på hur många gånger som helst :)

Snart kommer Jessica och Mange då ska vi vara onyttiga och  köpa tjockis mat :P hihi. Men det är ju så gott :P !
 
Nu har Kyle föresten somnat igen ^^  Han gillar att sova :P bara lite gnällig innan han kommer till ro helt .:) och så sover han ju inte så långa stunder heller :P hehe. Han ska ha mat om en och en halv timma så hoppas han är lugn sen när vi ska äta :P haha. Han brukar oftast bli gnällig just då :P

Jessica och Mange har försten fått lägenhet i Getinge av alla ställen ^^ hihi Men  GRATTIS  till dom :D:D Jag vet hur mycket dom vill ha en större lägenhet :D

Uppdatering

Nu sitter man här igen :P hihi. Har nyss bytt tröja för kyle kräkte lite på mig när han rapade sen bytte jag blöja så kissade han på mig :P liten elaking^^ men nu ligger han i sin säng och pratar med sin mobil, han är nog lite trött tror jag :p lite röd om ögonen är han :P

Idag ska man bara städa och ta det lugnt, jag saknar jonte så in i bomben, han slutar iofs om 2 timmar, men ändå. :((
Jag funderar på om jag ska gå hem till mamma en liten stund, för jag har ändå ingenting att göra ^^ hihi men vet inte om någon är hemma :P hihi. får kolla tintins schema när hon slutar :P

Våra bästa år är fan en skit serie egentligen men den är så braaaa. hahaha. Den är så overklig också :P Liksom jag har hört att mördaren är Marlenas tvilling som är död :P huum . jaja :P

Jaahopp, vad ska man nu göra leka lite med kyle? äta? diska? :P måste nog äta föörst :P
Föresten så var laura här häromdagen och hälsade på en snabbis :D det var skoj, Kyle gillar henne :)

BLÅSA

Jag har en blåsa under tungan :( det gör faktiskt jätte ont :O jaja, just nu kollar jag på våra bästa år men det är reklam så passar på att skriva här :P
Kyle var övertrött innan så han kunde inte  somna i sin säng, utan jag fick gunga han i babysittern så till sist så somnade han :) hihi.
På torsdag ska jag byta ut en måltid till babysemp 2 istället, för nu blir han ju 4 månader då kan han inte dricka 1an längre, för då blir han inte tillräckligt mätt :P hiih. Sen runt den 1a december någongång så ska vi börja lite smått med smakportioner :) Gillar han det inte, och verkligen inte sväljer det så får vi vänta liten stund till :P hihi.

Ja jessica skickade sms till mig igår och frågade om vi inte kunde ta gekås på lördagen istället :P haha jag tänkte ju exakt samma :P hihi.

Nu börjar Våra bästa år igen. !

SÖNDAG

Hej hopp, Jontes sista lediga dag idag .:( Kommer kännas så tomt utan honom nu när han börjar jobba igen. innan var han ju sjukskriven eftersom jag var så sjuk. han också iofs. Jaja :P

Idag ska vi bara handla och diska :P hihi. Annars bara ta det lugnt, funderar på att gå ut en runda kanske :) Det är fint väder iaf :)

På fredag ska jag , jonte, jessica och mange till gekås :) :D eller aa ska se om det kanske blir bättre på lördag så slipper vi stressa :P haha.

Igår var ju dom här, då gjorde vi egna pizzor :P och kollade på en skit lång film -.- det tog ju aldrig slut :P haha. Sen gick vi och la oss och vaknade vid 10 :)

Återkommer senare :)

LÖRDAG

Idag vaknade jag tolv :I Jonte gick upp och tog kyle halv nio imorse , sen kom han och la honom igen vid halv tio för kyle var trött sen somnade han och sov ända tills kvart över tolv,. så jag vaknade före honom idag kan man säga ^^ haha. Det kändes lustigt :P Brukar ju alltid vara han som vaknar först :P

Idag har Jonte köpt två nya spel till nintedo och game boy advance eller vafan deheter xD Han köpte Donkey kong och simpsons :D

Annars idag har vi bara kollat på tv och plockat undan i köket lite, måste städa idag också vi gjorde inte så mycket igår xD haha. Sen vid 6-7 kommer Jessica och mange då ska vi förhoppningsvis kolla på film:P Eller bara umgås :)

Kyle somnade halv elva igår och sov till 7 sen fick han sin napp och sov till halv nio :) Duktig kille :)

. . .

Nu har Kyle precis somnat, han var övertrött så han var tvungen att äta lite granna innan han kunde somna, men NU sover han so gott så :D Jag ska faktiskt spela nintendo ds snart :P hahaah men har fastnat på en bana :( jaja. hahaha.

Jag kom att tänka på en grej när jag såg en tjejs bilddagbok med en massa elaka kommentarer, samma som på tintins med falska namn och så. Jag fattar inte hur personer palla lägga ner tid på att skriva elaka ANONYMA  kommentarer, det är bara lågt, Och det är lika lågt om man skiver falska namn. Herregud.

Jaja :D Nu ska vi inte vara såna. Jag är nästan frisk jonte är nästan frisk Kyle är frisk som en nötkärna och det är fredag:D:D

FREDAG :D

Det känns som det är fredag fastän man är mammaledig och är hemma hela dagarna,. jag tror att det är för att Jonte är ledig hela helgen och man vet om det :P hihi.

Jag har skit ont i båda mina tummar idag xDhahaha  för att jag spelade så länge igår :O:O men det säger vi inte till jonte (A) hihi.

Jaha. idag ska vi stääda en massa :p har inte kunnat städa så mycket nu när vi har varit sjuka här hemma, men det måste vi göra idag, Jonte slängde en massa sopor igår iaf :P

Annars så händer det inte s mycket idag, ska ju kolla på film med Ben och niklas kanske ronja också vet itne riktigt hur det blir än. Just nu är Jonte i stan med Ben, jag sitter här och skriver har nyss ätit kräm :P haha igår var vi onyttiga som fan, vi beställde pizza, FY på oss :(.

TORSDAG

Idag är jag mycket mycket bättre faktiskt :) Jag sov ända tills 12 idag. men låg kvar i sängen ända till halv två ungefär :P så gott :) sen kollade vi bara på tv typ.
Senare så stack vi till Ben och där var Ronja, Malin och Niklas också, Jonte och Ben spelade Mario Party på Wii.

Sen kom dom till oss för att kolla på film, men Ben hade bränt ut fel film:P så dom kommer imon istället:P haha.

Idag har jag också spelat Nintendo ds nästan hela dagen känns det som xD haha. Jag som absolut inte ville att Jonte skulle köpa det så har jag spelat mer än honom än så länge xD hahah Jag spelar ju så klart super mario, ska kolla ifall det finns Donkey kong med ^^ då ska jag lätt ha det spelet :P bara man får använda pekpinnen det är ju den som är roligast :P

Nej nu ska jag sova, Godnatt!

                     image59

FEBER

Ja, jag har skit hög feber, men ändå så orkar jag sitta här xD haha jag länner väl mig inte lika sjuk då:P jag har 39.3. jag bara svettas och svettas och ibland fryser jag som fan, skumt det där :P
Jonte är förskyld och har ont i halsen och har lite feber han också, Kyle är frisk som en nötkärna jämfört med oss :P

Det kom inatt, jag frös som satan sen började jag svettas som fan sen vaknade jag av att jag var skit törstig sen höll jag på att spy, men jag somnade om, och vaknade igen när kyle vaknade och mådde piss :( Jaja :P hoppas jag blir bättre imon :)

Jag snackade med Malin innan, hon sa att hon och Martina hade tjaffsat, så frågade jag om vad, så klart svarar hon att martina frågade varför hon tycker att jag är en bra kompis :O Jag fattar inte hon är för fan 19 jävla år. hur kan man hålla på som en jävla 14 åring då:O så jävla patetiskt, jag får såna små ryck på henne att hon hela tiden ska hålla på. Fråga andra kompisar till mig till och med varför jag är en bra kompis. Bara för jag ite var detmot henne så betyder det inte att jag är det mot alla andra. Åååh!!! jaja nu byter vi samtalsämne annars kommer det sabba hela min kväll.

Imon hade jag och Mona tänkt dra ut på stan och äta lite och leta efter en hoppgunga till Kyle, men nu blir det ju inte så :( lite synd faktiskt, jaja det kommer andra dagar ^^ hihi . Och sås kulle jessica ha kommit hit meed, men det tyckte vi inte var så bra eftersom jag är så pass sjuk så¨till helgen kommer förmodligen hon och Mange hit så ska vi kolla på film så klart ^^ hihi, Och Mange och Jonte bränna nån skiva :P

Idag är det dubbelavsnitt på Greys Anatomy :d förmodligen säsongsavslutning :P syyynd :((((

Nu ska jag vila mig lite :)

Godnatt!!

FARSDAG

Idag har vi knappt varit hemma :P vi åkte till jontesmormor och morfar tidigt på dagen:P och så åt vi tårta där och massa gott :)  Efter det så åkte vi hem, på vägen hem så träffade vi mange, jessica , linda och boffe, :D Mange och boffe fixade med jessica och manges nya volvo :P hihi. Sen åkte vi hem, och åt mat :P haha

Kyle somnade vid halv åtta idag, han har inte vaknat än :O han kommer väl förhoppningsvis vakna snart :O sovit i två timmar ju :P annars så sover han väl hela natten och vaknar vid 5. för då har han sovit dom timmarna som han brukar sova :P hahaha. jaja då får man väl gå upp och göra frukost till Jonte eller nåt :P Nej men seriöst jag hoppas att han vaknar snart :I han måste ju ha sin pyjamas och lite mat i magen :)

Jaa, igår så kom jessica och mange hiit (L) vi gjorde nån god mat och kollade på fiilm :D hihi.


Nej men ska kolla lite på tv med Jonte . Godnatt!

LÖRDAG

Nu är denna dagen sluut :D eller straax :P hihi.

Jessica och mange har nyss åkt typ, vi har gjort mat och kollat på film :D mys som vanligt :D Kyle somnade klockan 9 idag ungefär så får se vilken tid han vaknar imon  :)

Idag åt vi hemma hos Mona också :) treeevligt trevligt :D imon ska vi hem till Jontes morfar och fira farsdag Jontes första farsdag också :D hihi . Annars har det inte alls hänt så mycket :P

ZIMZALABIM

Igår var i i zimzalabim :P har aldrig varit där förr :P hittade såna nudlar som jag älskar där :D kostade ju som vanliga så vi tog en massa ^^ Kyle sov under heeela tiden, till och med när vi lyfte in honom i bilen och körde till eurostop och tog ut honom ur bilen :P

Fast när vi var i stan och träffade malin och neo då skrek han så fort vi kom in i någon affär :P haha jaja :p

Idag ska vi hem till mange och träffa han och sandra :P :D:D

Annars idag så har jag bara städat och kollat på våra bästa år :D

ONT

Alltså jag har så himla ont i min käke :( en visdomstand håller på att växa fram där nere, den tredje visdomstanden :D
Igår gjorde vi absolut ingenting, eller vi storhandlade allt vi behöver på en månad, och gissa vad det låg ¨på? Jo bara 900 kr :O haha. Så det blev jag nöjd med :D

ÄN har jag inte satt in hans pengar på mitt konto :O får ta och göra det idag, ska ju ändå in till stan, ska träffa Malin och Neo idag ju :) det ska bli kul, hoppas inte att hon skickar ett sms och säger att hon inte kan :P det skulle faktiskt varit tråkigt :P

Annars ska vi inte göra så mycket idag, imon kommer Jontes mamma Mona hit, vi ska baka dammsugare :D så gooott!!

FÅGLAR

Igår var Jessica och Mange här :) Jonte och mange skulle köra till kungsbacka för att köpa två dvärgpapegojor :P haha. Medans dom var borta så gjorde jag och Jessica mat :P hihi. Pommes, köttfärs, wokgränsaker och morötter :P Faktiskt riktigt gott :D.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer i helgen, idag ska jag bara ta det lugnt städa lite grannahär och ta ett bad hade jag faktiskt tänkt göra sen med :P Och imon ska jag och Kyle träffa Malin och Neo :) hihi.

Just nu sover kyle :) han vaknade halv tio idag :) så vi gick upp och så åt han sen lekte han i sitt gym lite och sen lekte vi, sen nu sover han :P haha :) Om 3 veckor om inte lite lite mindre så får vi börja med smakportioner :D det ska bli så kuul :D
 
                          image58

SANDOR / IDA

Ja nu kollar vi på den filmen .:D lika bra varje gång man ser den .:D hihi.

YR

Usch idag är jag skiit yr :P som om jag fortfarande vore full :P haha.

Igår var vi på fest hos Anton iaf :) han fyller år, han fick svarta handbojor utav oss :) Det var skit kul där iaf :P Kom hem vid 2 ungefär så det var inte så sent ändå :) jag tror till och med att klockan var innan 2 när vi kom hem:P haha. Mange körde oss dit och hem, jätte snällt :D Sen så kommer dom hit idag igen, för mange och jonte ska köra till kungsbacka för att köpa två papegojor -.-

Annars ska jag väl inte göra mycket mer idag :P bara ta det lugnt och kolla på filmerna som kommer på 3an idag :P haha Just nu kollar jag på Familjen addams, sen kommer En häxa i familjen, älskade den filmen när jag var mindre :P haha :D

LÖRDAG

Idag har vi knappt vaknat innan vi skulle åka iväg, först åkte vi till Mona för att hämta henne för vi skulle köra henne till sitt jobb, som liggeri laholm ;:P hihi. Sen körde vi in till stan för att köpa värmelampa till spike som vi får tillbaka, de tkan jag berätta senare :P Seeen åkte vi till tropik center och köpte sofobas eller hur fan det stavas xd hhaha.

Vi fick tillbaka spike för att han som äger honom säger att han kommer dö snart :O huum, okej. Men jag vet inte om vi får tillbaka honom för jonte snckar med den mannen nu som har honom. Märker vi sen när odm har lagt på :P haha

Igår så var ju Jessica och mange häär :D vi kollade på transformers och åt chips och godis:P hihi. Dom kmmer hit senare idag också, för att passa kyle :D för vi ska till anton på fest :)

Återkommer senare :P

FINT VÄDER :D

Idag är det väldigt fint väder :D hihi. Sol och allt :D:D Så idag blir det nog av att man går ut och går en runda:D
Nu ligger Kyle i sitt babygym och leker lite granna, pratar med djuren så klaaart, igår när jag satt i soffan så pratade och pratade och pratade han med sina djur där uppe sen tog jag fram mobilen för att jag skulle filma men då slutade han helt att prata var helt tyst :P hahaha.

Idag kommer Jessica och Mange hiit :D vi ska kolla på film och mysa ;) HIHI.

KLÄDER

Igår köpte jag fyra bodysar och ett par byxor och en jamas :) till lilla kyle :) han behövde lite nya kläder :P Dom han har nu har han använt så himla mycket :P haha. Jag köpte panodil och alvedon till honom också :) så fick han panodil igår, så gick febern ner, och idag har han ingen feber :) skönt för honom :) hihi.

Just nu ligger han i sitt babygym och pratar med djuren som vanligt, :) haha. Snart ska jag väl plocka undan här lite granna :P Sen kolla på våra bästa år ^^ hihi.

Annars idag tror jag inte att vi ska göra så himla mycket :P