2010-04-12

Kyle vaknade 6 imorse och jag börjar halv två idag, det var lagom kul ;) Men han har varit så gullig idag så det spelar ingen roll. Han är jätte förkyld och hostar lite så vi får se om de säger till på dagis senare att han får gå hem. MEn här hemma verkar han pigg och glad så det borde gå bra.
Som sagt min praktik börjar idag klockan halv två så jag kommer inte komma hem förens vid nio ikväll.

Annars har vi inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt. I Veckan ska vi inte heller göra något speciellt jag har praktik hela veckan så jag är ledig i helgen.


2010-04-11

Godmorgon

Jag har inte haft sån stor lust till att blogga på sistone. Har haft mycket i skolan. Nästa vecka ska vi ut på praktik igen. Sen innan söndag (imorgon då) så ska vi lämna in två uppgifter.
Igår hade jag heldag i skolan, hämtade kyle sen gick vi in till stan och handlade lite på systemet till jonte, sen handlade jag nya kalsonger, strumpor och en ny mössa till kyle. Vi gick även inom hemköp och köpte en varsin glass.
Sen när glassarna var slut så gick vi till lekplatsen vid norre station. Kyle träffade sin bästis ifrån dagis där, anton. Så han hade kul tills jonte kom  iaf ;P Sen när vi skulle åka var det inte lika kul.


Idag ska vi träffa Nathalie, Carro och hampus, De kommer hit till vallås senare så barnen får leka.