2010-01-27

Snöstorm idag ja. Inte direkt kul väder. Jag som hoppades på att snön skulle försvinna börjar bli trött på den nu. Vill ha vår sen sommar!!.
Har varit hemma idag ifrån skolan för mår inte riktigt bra ännu..Får se om jag går imon.

Idag har kyle varit jätte kelen det har varit myyys. Sen så har jag ringt min handledare som jag ska ha nu när vi går ut på apu, är ledig första måndagen sen jobbar jag rätt sköna pass första veckan. :) Sista helgen av apun är jag också ledig så det är skönt, med tanke på att jag ska börja måla den nya lägenheten då!.



2010-01-24

I helgen har vi haft fullt upp om man säger så. I fredags var vi hemma hos Jessica och Mange. Vi åt tacos och spelade tv spel. Kyle somnade gott i deras säng och sov tills vi skulle hem.
I lördags var vi hemma hos John, jontes kuson som fyller 20. Vi åt smörgåstårta och prinsesstårta. Kyle lekte lite lego som de hade tagit upp ifrån källaren.
Idag har vi inte gjort något alls, bara legat i soffan hela dagen och kollat på tv. Nu är jonte och handlar, jag har precis satt på ungen för vi ska äta kvällsmat snart, det blir pommes och korv, orkar inte göra något mer avancerat ;) haha.

Iaf, ikväll så ska vi kolla film och äta lite gott. Sen ska jag läsa lite i psykologi boken som jag inte har rört under hela helgen...Men men.

Veckan som kommer är jag i skolan alla dagar förutom fredag. Heldagar är det också för den delen, förutom torsdag då jag slutar 12 så det är rätt skönt.

Nej nu ska jag kolla om ugnen är varm :)

PUSS


2010-01-21

Hopplahoppla, någon har skit ont i magen.
Kyle vaknade inatt någongång och tjatade som fan om välling, han fick de skulle precis somna så ringde jontes klocka ;) haha. Så nu är kyle speedad som fan. Springer runt och skriker som en stucken gris.
Vi ska snart äta lite mellanmål sen ska jag sortera rentvätt, som verkligen behövs!!.

Annars ska vi inte göra så mycket idag faktiskt, försöka gå in till stan kanske? och hämta min mobil.

Nehepp ville bara uppdatera lite ;)

PUSS

2010-01-20

Idag gick jag och kyle upp halv tio. Han låg jämte mig och kramade och pillade mig i håret. Sötnosen <3

Senare idag så ska vi försöka ta oss in till stan och posta några grejer..och hämta ut min mobil.
Har inte hänt så mycket än så länge, kyle har kollat på pippi och tagit det lugnt för en gångsskull.
Han kollar på skönheten och odjuret nu samtidigt som han dansar runt i vardagsrummet till sångerna i filmen.
Den är så bra den filmen!.

Igår kväll kollade vi på en film som heter The stepfather, den var faktiskt bra. Dan ifrån gossip girl är med i den :)
Och ikväll ska vi antagligen kolla på Kiss kiss bang bang.

PUSS

2010-01-19

Har varit ledig idag från skolan. Tillbaka imorgon igen.
Idag har vi inte gjort något alls, vi har byggt lite med kyles tågbana, och kollat på skönheten och odjuret. Så himla bra film, kyle gillade också den. Satt stilla och tittade nästan på hela.

Nu ska jag plocka undan lite för kyle har terroriserat hela lägenheten som vanligt ;) så det ser hyffsat bra ut när jonte kommer hem , sen ska vi börja med maten, det blir ugnstektfalukorv och potatismos. :)

Veckan ser ut så här hittills:

Onsdag: Skola 8:30-11:45
Torsdag: Ledig
Fredag: Skola 8:30-15:40
Lördag: Städa klädkammaren ;)

PUSS

2010-01-18

Oj snart en månad sen jag skrev sist..haha.

Jaja, under denna månaden har det hänt en heldel.

- Vi har firat nyår då så klart, vi hade en fest här hemma kyle var också med han trivdes som fisken i vattnet!
Vid tolv slaget så gick vi upp på galgberget för att kolla på fyrverkerierna, det var jätte fint men kyle blev rädd så vi gick hem igen.

- Kyle har haft vattkoppor, han mådde nästan inte alls dåligt utav dom, bara att han fick en blåsa i munnen och hade hög feber de första dagarna. Men de kliade inte så mycket p honom han kunde sova hela nätterna. Så nu har han haft det!

- Jag har fått en lägenhet på Vallås så dit flyttar jag och kyle 1 mars, sen kommer jonte den 1maj.

- Hade slutprov i Medicinsk grundkurs, klarade inte den...det suger stenhårt men som tur är kan man plugga upp den på sommaren.


Ja det är väl ungefär det som har hänt. Den 26 Februari så ska vi till ikea och handla en massa :D, och idag började vi två nya kurser i skolan, omvårdnad och psykologi. Det ska bli intressant.

Hoppelihopp nu ska jag ta fram köttfärs för ikväll blir det Lasagne!

PUSS