Tisdag

Godkväll!

Snart har vi tvättat klart, vi hade glömt bort att vi skulle tvätta så det blev en timma mindre.
Var på maxi innan idag och köpte alla ingredienser till maten och efterrätten. Kyle och neo fick åka i bilen som finns på vissa kundvagnar, det gillade dom båda jätte mycket ;) Söta ungar!
Kyle var förresten helt eller ÄR helt frisk nu, redan idag, ingen feber eller snuva alls:O hur pigg som helst är han också:P Som tur är !

Nej nu orkar jag inte skriva mera. Puss hej!

Måndag

Godkväll!

En vecka kvar ungefär tills vi flyttar, och vi har nästan packat ner allt! Det känns jätte bra.
Kyle ligger och sover just nu, Jonte och kalle kollar på någon film, jag håller på att ladda ner en film som jag ska kolla på senare. Kyle har varit febrig hela dagen, alltså har han sovit hela dagen också ungefär. Han vaknade 11 idag och ville komma upp när han kom upp så låg han i soffan heeela dagen, vi låg i soffan och kollade på high school musical den var på två timmar, och han låg helt fint i soffan utan att röra sig. Då märker man att han inte mår så bra.

Senare gick jag och kyle med tintin till eurostop och skulle köpa panodil och p-piller, men så kom juag på att jag behövde nya linnen så det blev två nya linnen en sjal och ett halsband. Sist gick vi inom willys och köpte isglass till kyle och lite annat. Han åt iaf upp hela glassen, det är bra.
Fick reda på att malin och chrille ska flytta in till stan med :D så då blir vi nästan grannar, de bor ungefär 5 min ifrån om man går långsamt :) Kul att någon bor nära iaf som man känner.
På nyår ska vi vara hemma hos dom faktiskt, vi ska äta något gott och smälla smällare och raketer :D det kommer bli mysigt. Jag vet redan vad kyle ska ha på sig då. ;) och förhoppningsvis så är han frisk då också.

Annars så har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist faktiskt..

Nu ska jag kolla på en film..Hejdå!

:)



Måndag

Godkväll!

Kyle har somnat, Jonte spelar och jag sitter här ska snart ner till tvättstugan.
Denna dagen har gått rätt fort,kan ju ha att göra med att kyle vaknade halv tio idag, gissa om jag blev paff när jag kollad på klockan :O haha.
Han snurrade innan och skrattade jätte mycket sen trilladehan och slog i sin kind på kanten i tvbänken så nu har han ett blåmärke på kinden stackarn..
Imorgon ska jag handla de sista julklapparna..vet dock inte vem som ska med mig in till stan ännujag vill iaf inte dra dit själv detär inte kul..Sen ska vi hem till Jontes mormor och morfar på kvällen och fira lite där eftersom vi inte gör det på julafton. Så hela dagen är uppbokad imorgon.

Nej vet inte vad jag ska skriva mera just nu...aja Puss hej!

torsdag

Hej!

Sitter här just nu och kollar på reprisen av desperate houswives som går nu vid denna tiden.
Kyle vaknade halv tre inatt och ville ha välling men sen somnade han om som tur var och sov till 7 :) Han har ätit jätte bra idag också, förhoppningsvis så blir det bättre nu igen. Han hade inte diarre idag :D Så förhoppningsvis kan han komma tillbaka till dagis nästa vecka Om jag ska jobba något. Dock öppnar dom inte förens kvart över sju så det blir liite knepigt :S
idag ska jag försöka få tag på en pepparkaksdräckt till kyle som han ska ha på julafton men det är inte säkert att jag hittar någon sån det verkar bara slutsålt överallt enligt malin..hoppas jag hittar någon!
Jag ska iaf jobba imorgon och på söndag..imorgon ska jag göra delegerings testet, det kommer antaligen gå bra :)

Imorgon ska jag handla kyles julklappar om jag hinner annars måste jag ta allt på tisdag och det blir nog lite tajt:S Får prata med jonte..


nej nu ska jag kolla vidare här..


onsdag

Alltså.....kyle vaknade tjugo i fyra 03.40!!! Jag är tröööött! efter att ha jobbat i 15 timmar i sträck nästan och rört på sig hela tiden ungefär så vill jag bara sooooooova egentligen skit länge men de kan jag inte!
Kyle är pigg...han springer runt här i vardagsrummet och skrattar.Jag försökte få honom att sova i en timma men han bara pratade och skrattade för sig själv så jag sket i det..
Jag frågade nyss om han kunde säga "kaka" och "neo" till kaka sa han "kaaka" och till neo sa han "wewe" hihih söööt! Han säger alltid "wewe" till neo så ja det måste ju vara neo på kyle ^^

Jag ska snart lägga kyle igen och se om han vill sova annars vet jag inte vad jag gör.

tisdag

Godkväll!

Nu sitter jag här och dricker blåbärssoppa gott som satan är de!.
Kom hem vid halv tio idag på kvällen.......tog bussen halv sju på morgonen jobbade till 4 sen från kvart i fem till nio ^^ känner att jag börjar få lite ont i ryggen nu faktiskt, har gått ute heeeeela dagen idag också. Imorse när jag satt och kollade lite på Ellen innan jag skulle till bussen så skakade hela soffan, och fönstrena vibbrerade. Det första jag tänkte va att tåget körde förbi hihi men sen kom jag på att vi inte har några tåg här så då fattade jag att det var jordbävning men de kändes ändå lite ovanligt eftersom vi inte har haft det här i sverige på 100 år :P

Jaa men iaf imorgon ska jag jobba från 7-15, jonte får vara hemma med kyle det tjänar vi mer på än om jag hade varit hemma medhonom^^ Sen snart så blir han väl frisk förhoppningsvis så han får komma tillbaka till dagis!

NU måste jag duscha innan jag går och lägger mig..

Godnatt!

Måndag

Hellu

Måndag idag och ny vecka...kyle vaknade idag vid tio över sex kanske så vi behövde inte väcka honom det var sköönt.
Dock så ringde de ifrån kyles dagis och sa att jag var tvungen att hämta honom eftersom han hade bajsat löst..Så ja vi har bara varit hemma funderar på att åka och handla snart. Måste ha ny välling.

Nyss så tog kyle sönder jontes högtalare...Jonte kommer bli skiiiit arg. Kyle blev arg när jag sa tll honom så han gick direkt dit och smällde till den så den flög i golvet och gick sönder..den funkar nog att lyssna på men den den står på är sönder..

söndag

Godkväll!

Nu har jag precis torkat golven..det luktar mint i hela lägenheten!
Ikväll har vi varit hemma hos min mamma och bakat pepparkakor :D fick hem dom och en massa godis som hon har bakat. Gott!
Kyle var galen som vanligt när vi var där och sprang runt överallt men mest var han nog inne hos tintin,för hon hade chips;) haha.  Sen så bet fläcken honom :( Så han har två märken på tummen.

Annars idag har vi tvättat och städat, mamma kom på en smart grej som jag inte rktigt hade tänkt på..sen när vi flyttar att vi vänder alla handtag uppåt så han inte kan öppna dörrarna istället för att låsa dom :P han har ju blivit så lång nu att han kan öppna dörrarna här hemma.

Lördag

Godkväll.

Idag på morgonen ungefär vid 10 fick kyle tag på mina panodiler i min väska uppe på ett bord inne i ett rum där dörren var stääängd, han hade tuggar på de kartorna som vardär så 8 st fattades. Vi ringde till sjukvårdsupplsningen och de sa att vi skulle åka till akuten direkt för att just med panodil så kan det vara lite klurigt. Och på vägen så ringde vi till giftinformationen och så sa de att vi skulle kolla upp de.
Väl där klockan halv tolv såå fick vi vänta en liten stund sen fick han två plåster med salvor på armarna för bedövning om han skulle få slangar där..Men det kom inen läkare och sa att vi kunde åkahem för hon trodde inte att detvar något farligt.

Men när vi varhemma så blev jonteorolig så vi ringde igen och de sa om vi är oroliga så skulle vi komma upp så de kunde kolla honom, så de tog ett blodprov så kollade de på direkten och han hade inte ens fått i sig en panodil som tuuur var. Så imorgon är det bara till att leta upp resten av panodilen som vi inte hittade..Så hela dagen enda tills klockan 5 var vi på sjukhuset...

Efter sjukhuset åkte vi direkt hem till Malin och Chrille som hade gjort jäätte god julmat. Alla åt jätte mycket :D Kyle åt bra men inte alls mycket..han har börjat äta jätte dåligt efter han har haft maginfluensa men han verkade mätt så jag lät det vara. Sen tog malin fram lussekatterna som hon hade bakat och pepparkakorna, kyle och neo vräkte i sig ^^
Kyle har lärt sig säga "bajs" idag också, inte så konstigt när det är en liten herre hemma och malin och chrille som säger "bajs" hela tiden och pekar på sin rumpa hahah, Och en liiten skvallerbytta är han också ;) så fort kyle gör något så kommer neo fram och säger "kaa".
Sen så fort vi hade satt oss i bilen så somnade kyle ^^

Jag och Jonte har precis kollat på en film..den var väl sådär handlade om en kille som mördade folk och tog deras ögon gröp ur dom med sin nagel.

Nu ska jag faktiskt sova tror jag börjar bli lite trött.

Godnatt!

torsdaag

Godkväll.

Nuuu kan jag varva ner, ska snart gå och lägga mig dock^^ haha.
Var ju på utbildningen innan den tog 3 timmar, myyycket att ta in på en och samma gång, jag är glad över att min handledare pratade om allt det där när jag gjorde min praktik. Men nu ska jag inte säga så mycket för jag känner på mig att jag inte kommer klara delegeringen..:/ för mycket på en och samma gång ^^ haha.

Imon ska jag jobba på eketånga hemtjänst för första gången...känns sådär^^

När jag kom hem ifrån concilia klockan halv tio, så tog jag fram kläder tills imon till mig och kyle, packade min väska och duschade, sen fixade jag och jonte mat tills idag och tills imon , sen nu sitter jag här puuuh!.

På tal om annat så vill jag göra om min design har haft denna skiiita länge nu:S vill ha en ny :(

Nej nu ska jag sova, Godnatt!

Torsdag

Heej

Kyle vaknade vid 11 igår kväll och skrek lite, jag och jonte tror att han haront någonstans faktiskt, men på dagen så verkar han inteha ont eller någonting:S Men han fick iaf sova i vår säng i natt. Han vaknade bara 1 gång och ville ha sin napp han hittade inte den :P. Sen på morgonen så vaknade han vid 7 så han sov bra iaf.

Snart ska jag lämna honom på dagis för att sen bege mig till andersbergs äldreboende för att gå på läkemedelutbildning. Sen när den är slut så måste jag spriiiinga till bussen som går 1 min senare ^^ för jag skajobba ikväll på concilia. Men de ska nog gå bra;)

Nästa vecka ska jag handla alla kyles julklappar det ska bli skoooj :D

Nej nu måste vi klä på oss ytterkläderna. Puss hej


onsdag

Heeeeej

Onsdag reeedan, snart helg igen:O haha, Ja men så går de när man är sjuk, dagarna går sjukt fort;) hihi.
Idag ska kyle till dagis och jag jobba. Jonte är redan och jobbar men svarar inte mig på något sms som han brukar göra..:s
Idag har jag och kyle nästan bara sovit det har varit skööönt, igår var jag skiiit trött på intervjun:O hahaha som en zombie^^ Men det gick bra jag ska på utbildning på torsdag och på fredag börjar jag jobba :) Usch det kommer att bli jobbigt att åka hela vägen till söndrum men man vänjer sig och det blir bra med pengar i slutändan :)

I helgen ska vi hem till malin och chrille och äta maaat, och så ska vi nog baka hemma hos mamma tror jag :P
Och så är det luciiia juu så jag måste komma iväg och köpa en tomte dräckt till kyyle också som han kan ha på sig på lördag och julafton.

Nu ska kyle få lite mat innan han ska till dagis..Om han vill äta så att säga..

Måndag

Hej

Helgen började ju som sagt inte så himla bra..börjde med att de ringde ifrån dagis och sa att kyle hade spytt, sen hem och ta hand om honom, skulle bakat hemma hos mamma på lördagen men mamma hade ont i huvdet och kyle var fortfarande sjuk. Söndagen vaknade jag och mådde piss, spydde och hade mig så det var ju bara att stanna hemma då med, skulle egentligen hem till mona och äta kyckling. Så jonte fick tvätta och ta hand om kyle hela dagen..sen lämnade han mig och kyle i 1 timma ungefär för att hämta en mobil och lite mat ifrån mona, och det var den lääängsta timman jag har varit med om ^^ haha. Sen på kvällen så spydde kyle IGEN när han hade lagt sig..så jonte fick ta de för jag klöktes bara jag kände lukten. Sen när jonte hade fixat hans säng osv, så somnade kyle om och Jonte började må illa, sen spyr han..så nu idag så har jag och jonte legat i soffan nästan hela dagen. Mår lite bättre nu iaf, min mage känns lite konstig fortfarande.

På tal om annat, så ringde det en kvinna ifrån hemtjänsten i eketånga och frågade om jag ville komma på en arbetsintervju imorgon klockan 11 :D Så jag får hålla tummarna!

Nej nu orkar jag inte skriva mera faktiskt...Godnaatt!


fredag

Goddag!

Fredag idag igen, redan gått en vecka.
Jobbade idag men så vid 12 så ringde kyles dagis och sa att jag var tvungen att hämta honom för han hade kräkt. När hämtade honom så hadehan hunnit kräka 2 gånger de sa också att vinterkräksjukan går nu så det är antagligen det. Så då får jag och jonte ställa in oss på att vi också kan få de nu när kyle har de.

Fick reda på idag att kyle har fått dagis plats inne i stan nu också, så skönt att veta. :D

Kyle sitter just nu på golvet jämte kattsi och bara tittarpå sin blöja, han mår nog inte så bra...han är helt tyst och lugn..Man märker iaf att han är sjuk för annars så är han helt tvärtom alltså helt speedad:P

Han åt lite yoggi innan, men kräkte upp det direkt efter..stackare..
Idag skulle jessica och mange kommit men de blir inte av det heller, och imon ska vi baka med mamma men vi får se hur det också blir iaf kyle mår bättre vilket jag tror att han gör och omjag och jonteinte har fått det:P

Nu ska jag lägga kyle en liten stund han går och gnuggar sig i ögonen med sin snutte.