:)

Godkväll!

Vad som sagt på stranden innanmed min mormor. Det var jätte skönt i vattnet. Kyle badade heeela tiden haha sötungen! Sen bjöd mormor oss på mat. Så snällt så. Tack så mycket!.
Senare bar det av hem. Hemma så duschade vi och var klara till att börja med maten lagom tills jonte kom hem.
Nu sover kyle och jag äter iskalla vindruvor :D ska kolla på scooby doo på sexan snart ;) haha.

Just ja! Tänkte ha en liten frågestund nu också så passa på :D


Stranden

Godmorgon!

Idag vaknade kyle innan jonte skulle till jobbet. Så det var lite strängt ^^ Men iaf, idag ska vi till stranden med min mormor. Vi ska ta bussen som går 12.25. Vet inte riktigt när vi kommer hem heller. Det återstår att se.
Sen ikväll ska vi bara duscha och ta det lugnt. Tacos blir det till kvällsmat idag också!

Sarah om vaaaaaaaaarmt:
Heej jag har bara några frågor till dig :)
Hur ofta får kyle godis?
Hur ofta får han dricka saft läsk osv.
Och hur mycket kollar han på tv ?

Jag har själv barn i din ålder så tänkte bara kolla hur det är hos dig :)

Han får inte alls godis ofta han gillar inte det så värst mycket, så han får saltapinner på helgerna ibland. För ställer vi fram en skål med godis och en kopp med saltapinnar så tar han bara av pinnarna. Men det är inte ens varje helg han får det.
Han dricker läsk bara när vi äter på mcdonalds vilket är typ 1 gång varannan månad kanske. Saft dricker han nästan aldrig heller. Men han gillar vatten bäst. Sen så dricker han juice på helgerna i bland när vi har familje frukost. På middagarna så dricker han antingen mjölk eller vatten.
Kyle vill oftast kolla på tv på morgonen när han precis har vaknat sen kollar han också på kvällarna när han ska varva ner.


Japp men så är det :) Nu ska vi börja packa iordning här så vi slipper stressa sen.

vaaaaaaaaarmt

Ja herregud så varmt det är.
Vi kom nyss hem typ ifrån stan. Vi skulle träffat tintin där vid 2. Vi väntade till 20 över sen stack vi till bibblan. Och där på en bänk satt tintin med ammie. Hopp tänkte jag då och sket i henne. Lånade iaf 4 nya böcker till kyle.
Sen gick vi till mcdonalds och åt glass :) Kyle ville dock inte ha så mycket, och det var faktiskt ovanligt för han älskar glass. men det var väl för varmt att äta även glass :P.
Där utanför kom ammie och tintin också. men hon typ ignorerade mig och kyle så jag orkade inte så jag struntade i henne också :)

Nu ska jag dammsuga och svettas ihjäl ^^ Sen när jonte kommer hem så ska vi storhandla :)

gekås brottet hem

Goooddag!

Igår vaknade kyle vid halv åtta så vi gick upp och åt frukost sen stack vi till gekås, efter det så åkte vi till brottet och träffade nettan och co. Kyle badade som en galning igår också. han fick jätte mycket färg så han ser ut som en liten pepparkaka.

Idag vaknade han klockan 8 så jag fick lite sovmorgon  :) Han sover middag just nu  tror jag om han inte har gått upp och leker ^^ haha. När han vaknar elle rinnan så ska vi in till stan och gå runt och kolla lite, in till bibblan och låna nya böcker också.  Ska kanske till brottet med tintin sen men jag tror nog inte det blir av för hon skulle ringa efter hon hade varit på arbetsförmedlingen och det  har hon inte gjort än. Hon tog bussen klockan elva ifrån sig..

jaja det återstår att se.

Jag saknar jonte!

kvällen

Hellu

Idag har jag haft ont i magen heeela dagen..orkade inte tvätta som vi skulle ha gjort så det ligger fortfarande en hög tvätt där ;) Så jag och kyle har bara kollat tv hela dagen. eller han springer ju runt hela tiden haha .  Men han kollade imellanåt. På kvällen åkte vi till nettan för hon behövde hjälp med sin bil och jag behövde lite frisk luft. Plus nya blöjor till kyle.

När vi kom hem gjorde jag iordning kyle sen var det bara att lägga honom, jag läste en och en halv bok sen somnade han sött i sin säng.
Jag och jonte kollade på en film innan, den var faktiskt hyffsat bra. Och nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt!

Lördag

Hellu.

Idag vaknade jag av att en liten herre stod framför mig tjugo i sju på morgonen och sa "lilli, mamma lilli!". Så det var bara att gå upp och göra det haha. Sen så försökte vi väcka jonte hur länge och hur många gånger som helst men han vaknade fan inte. Han skulle ut och åka motorcykel med andy.

Så snart ska vi tvätta om jag orkar för har såååå ont i magen idag faktiskt :/ Sen ska vi nog bara ut och gå en liten runda.
 
igår kväll var jag hemma hos martina vi firade henne. Vi cyklade till trönninge, vet inte hurmånga km det är dit men det är en bra bit. Haha. Det tog inte alls lång tid faktiskt. Iaf, det var jätte trevligt där hon bjöd på tacos. Idag fyller hon ockå 21 så grattis till henne igen :D


rip michael jackson

Såg på bilddagboken att jätte många hade lagt ut en bild på michael jackson och skrivit RIP. Jag trodde först inte p det så var tvungen att kolla aftonbladet. Och där stod det att han hade dött av hjärtstillestod..



Godmorgon!

Kyle vaknade när jonte skulle gå till jobbet idag..tjugo i sju, Haha det var jobbigt att gå upp vid den tiden men när kyle vaknar så är han så trött så jag satte på barnkanalen så låg jag och läste i en och en halv timma.
Sen blev det liv i honom haha.

Idag ska vi in till stan och gå runt lite och bara umgås . Sen ikväll så ska jag hem till martina och fira henne hon fyller 21. GRATTIS i förskott!!

stan

Hej igen..

Kom nyss hem ifrån stan typ. Kyle somnade i vagnen på vägen in till stan. Jag gick till bibblan och lämnade några böcker sen lånade jag några böcker som jag ska läsa till kyle och sen en bok till mig. Skadad heter boken. Michelle sa att den ska vara skit bra. Så ska börja läsa den ikväll!.
Vi åt korv med bröd till lunch innan men kyle åt inte så bra..kan ju bero på värmen iofs.

Nu ska vi bara dammsuga osv om jag orkar för det är ju skit varmt här inne..

Brottet

Godmorgon!

Kyle vaknade som vanligt vid åtta idag. Men idag var jag jätte trött på mogonen för att vi badade igår.
Vi cyklade först till stranden men det vattnet var såååå kallt så det gjorde ont att gå där i som malin sa. Kyle hade inget emot det dock grät han lite när han trillade så det var nog för kallt för honom också. Så vi bestämde oss att gå till brottet istället som bara ligger 2 min ifrån.
Där badade båda två. Kyle var som en galning hoppade från kanten och snurrade runt, sa "malin titta här" till henne. Haha det lät så gulligt.
Sen cyklade vi hem och bara tog det lugnt. Jag blev röd på båda armarna. Kyle blev lite bruun.

På kvällen så fick jag ett ryck och städade hela hallen, köket och vardagsrummet ordentligt!
Snart ska vi in till stan och göra några ärenden sen till någon lekplats :)


Spruta

Hej igen..

Var ju på bvc innan för kyle skulle få spruta..Han skrek i panik när han såg sprutan men sen när hon hade tagit den så var det helt lugnt. haha. Han vägde iaf 12,500 kg och var ca 85 cm lång. Han ville inte ligga still så det blev bara en jätte snabb mätning. Efter det så cyklade vi hem till min mormor och var där i en timma ca. När vi kom hem så däckade kyle på direkten. Han sover fortfarande, ska väcka honom om en halvtimma ungefär om han inte vaknar själv för sen ska vi till stranden med malin och neo :)

Kyle


Här är min älskling, snart två år!


Onsdag

Godmorgon!

Kyle vaknade 8 idag så vi fick lite sovmorgon. Han kollar just nu på scooby-doo. Vi ska snart göra oss iordning för att gå till bvc kyle ska få sin spruta och vägas och mätas.

Migrän

Godkväll

Dagen började med att vi fick jätte fint väder, cyklade och lämnade Kyle på dagis. Kom till jobbet. Jobbade 2 timmar, sen kände jag att jag började få migrän. Innan jag får migrän så ser jag en sån "aura" eller vad det heter framför ögonen. Så det var bara att cykla till apoteket och gå hem och lägga sig..Jag somnade kvart över elva och vaknade halv fyra. Jonte fick hämta Kyle på dagis. När jag vaknade så hade jag fortfarande huvudvärk inte så farligt som tur var. När Jonte och kyle kom hem så plockade vi undan snabbt här hemma sen gick vi ner till stan och åt på mcdonalds med malin, chrille och neo :)
Jag och malin bestämde oss för att cykla till stranden imon om det blir fint väder vilket det ska bli.

I helgen så var i i söndrum och firade midsommar, sen var vi på tivoli på lördagen och på kvällen så kom min mamma, roggan , tintin och pontus hit och åt tacogratäng.
På söndagen så stack vi till badhuset med nettan och co. Sen hem till nettan och grilla kycklingburgare. Det var en händelserik helg kan jag säga :)