In the ayer

Hej!

Ett tag sen jag skrev nu ja, men har inte hunnit helt enkelt.
Ja vad har hänt sen sist, jag har börjat min praktik där är jag ju hela veckorna, sen jobbar jag ju kväll på concilia. Det gör jag inte varje dag utan bara 2-3 gånger i veckan.
Idag var jag ledig dock, så då umgicks jag med kyle heela dagen. MYSIGT. Ja iaf, imon ska jag jobba igen.
Nu snart ska jag duscha snabbt sen ska vi kolla på dexter här hemma!

Tänkte skriva lite om kyle, om hans rutiner och vad han har lärt sig på sistone.

Han vaknar vid 6-6,30 och då får han välling, vid 8 får han frukost, sen vid 10 ca får han någon frukt eller ett smörgåsrån, vid 11,30-12 blir det lunch, sen så sover han middag oftast 2 timmar, sen när han vaknar så får han lite mellanmål. Sen blir det kvällsmat vid 17,30-18,00. Sen vid 7 välling och sovdags.

När han är på dagis så ser det ungefär likadant ut.

Han kan gå riktigt bra nu, lite lite ostadigt fortfarande, men de kommer det också.
Om man frågar honom "var är näsan" så pekar han på min näsa.
Han har lärt sig att åka på sin bobby car riktigt bra nu. Så han kommer någonstans med den.
Han kan äta jätte bra själv nu, han kan inte helt själv än men de kommer också ;)
Han säger "ta" när man ger honom något. Och sen så pratar han ju sitt egna lilla språk som låter skit kul. :D
Klättrar som en apa överallt också. Kan klättra upp för soffan och upp för sängen och ner därifrån.
Tända och släcka såna lampor som hänger på vägen, såna små knappar på sladden eller hur man ska förklara ^^ kan han också tända och släcka.

Ja han kan en massa redan min lilla bebis...Jontes jobbarkompis var här i går, så idag på jobbet hade han sagt till Jonte att Kyle inte ser ut att vara 1 år han ser äldre ut för sin ålder, att han inte är någon bebis längre :(

I helgen så ska jag nog förhoppningsvis ut med michelle och martina om hon skulle med hihi. kommer bli skitakul! :D

Nej nu ska jag faktiskt duscha och göra min frukost och mat tills imon. PUSS HEJ.

Godnatt!


Godmorgon

Godmorgon!

Kyle lämnades för en stund sen på dagis, han somnade så klart 40 min ca innan vi skulle gå :P men han fick sin powernap iaf :)
Jag har precis ätit frukost, så om en kvart ska jag börja gå , för jag ska klippa mig halv 10. Sen hem igen vila lite sen hämta kyle, så får mona hämta honom här senare.

Nej nu måste jag fixa mig lite!

:)

Hejhopp, nu ligger jag här i soffan och lyssnar på musik. Jonte spelar tvspel med mange och kristian genom live, han har fått en sån "spelstol" som han kallar den utav jobbet, så i den sitter han och spelar ^^
Det gick bra på utbildningen, börjar jobba redan imon så det kommer bli spännande :D Sen jobbar jag på söndag också!
När jag kom hem ifrån stan så kom Jonte också hem en liten stund efter, så då stack vi till eurostop för Jonte skulle fixa nytt batteri till sin klocka, men de hade inte de där så vi åkte till stan. Efter de så mötte vi chrille vid den nya barnvagnshuset, åkte sen hem till dom så fick barnen busa lite, mest malins hund som busade;) söt som den är!
Sen hem igen och kyle fick pyjamas på sig och ny blöja och välling sen somnade han på direkten:P

Imon ska jag klippa mig halv tio, sen se om kyle får stanna på dagis till 5 då jonte kommer hem. Eftersom jag börjar jobba halv tre imon. Annars får mona ta honom :P (det var hon som sa de)  ^^

Godnatt!

Torsdag

Heellu!

Idag vaknade kyle 6, han var jätte trött men ville inte somna om, så det blev att han somnade vid 11 på dagis, men han sover fortfarande vaknade inte en ända gång från att jag tog honom upp för trappan, tog av honom skorna och ytterkläderna och byxorna ^^ haha. Han var nog riktigt trött ja.

Jag är så trööött idag, måste snart fixa tvätten så den är fixad innan jonte kommer hem, sen vid 2 kommer Mona hit, så sen ska jag till concilia på utbildning.

Kväll

Kvällen,

Ja kyle sover jonte spelar som vanligt och jag sitter här som vanligt, jag ska snart diska och sen ner till tvättstugan.
Sen ska vi kolla på filip och fredrik :)
Idag var vi i stan med Martina, hittade inte en sån halsduk som jag vill ha, men hittade  6par strumpor åt kyle. De flesta är ju försmå som han har ^^ haha. Men iaf, träffade Tintin där också.

Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva :S.

j

Godmorgon!

Kyle vaknade vid 6 ca, eller ja när Jontes klocka ringde, men nu har han somnat om :O det brukar han  inte göra, han kanske var utmattad ^^ eller så börjar han bli sjuk :s Hoppas inte det!

Aja jag ska väcka honom senare vid kvart över , för han ska vara på dagis halv. Tur att det bara tar 2 min att gå dit :P
Senare idag så ska vi till sture och lämna en lapp och hämta en massa andra lappar, sen möta martina inne i stan. Får hoppas på bra väder, som igår.
Regnade när vi kom in sen när jag blev klar så kom solen , så var det sol hela tiden!

Just nu kollar jag på vakna med the voice, ska snart äta lite frukost.

vv

Hej!

Kyle vaknade som vanligt vid halv sju idag :) han vaknade inte inatt och det var så skönt!
Vi åkte till stan senare efter att han hade sovit middag, mötte upp martina, sen stack de två till en lekplats så länge medans jag var på intervjuen, det gick jätte bra, jag fick jobbet! Samma med Pauline som var på intervju efter mig! De sa att de behövde mycket folk nu ^^

Ja sen gick vi till pippi lekplatsen och var där ett tag, kyle bajsade så klart vid fel tidpunkt, och så kom de ända upp på ryggen så han fick bajs på tröjan -.-
Sen kom jonte så lekte de lite sen åkte vi hem, så badade kyle och nu ligger han och sover.

Jag ska nog duscha snart jag också, jaag är skit kall så vill värma mig lite grann!

1

Hej hopp!

Åkte till pippi lekplatsen innan för att kolla hur den såg ut, den såg ju iaf lite rolig ut. Ska dit i veckan med malin, chrille och neo
Kyle sover just nu och jonte spelar tvspel ^^ jag ska snart duscha.
Mår lite bättre nu också! asskönt :D

Innan när vi var på väg till lekplatsen så ringde de ifrån concilia, de undrade om jag fortfarande var intresserad, så klart var jag det, så jag ska på arbetsintervju imon vid kvart i 3. Trodde inte de skulle ringa mig, men som sakt tänker man inte på de så händer de oftast :P Så nu är det bara till att hålla tummarna :).

--

Förresten så kan kyle gå nu inte helt stadigt men han kan gå! :´D

Måndag

Hejsan

Kyle sover och jag kollar på våra bästa år. Min förkylning börjar att bli bättre, men min förkylningsblåsa är fortfarande kvar, sen i fredags.
Det gick bra på dagis idag också, han är lika aktiv som vanligt. Så han somnar på en gång när han kommer hem, han har sovit sen halv tolv, så han vaknar nog snart.

Inatt vaknade han vid halv tre och va skit pigg, så jag var tvungen att gå upp med honom, men ha  somnade om sen vid 4 och sov till 8 imorse.
Hoppas absolut inte att det blir likadant i natt..

Den 15 börjar min praktik på 6 veckor. Hoppas att det går bra där!

Nej nu börjar våra bästa år igen ;)

Torsdag

Godmorgon!

Redan torsdag :O nyss var det måndag och vi kollade på dexter..denna veckan har gått snabbt :O.
Iaf, kyle vaknade halv 8-8 idag minns inte riktigt när, men det var ju för att han var vaken från typ 3 till halv 4 imorse, men de kändes mycket längre då man är trött ^^
Men nu är han på dagis och ska vara där 1 timma till och lite mer. Sen ska jag hämta honom så ska han få mat sen sova middag!

Igår tvättade vi det gick bra till skillnad från förra gången då mer än halva tvätten fortfarande var blöt.
Idag ska vi väl inte göra så himla mycket plocka undan i köket bara.

Kollade på One tree hill i förrgår, åååh skit bra!!! Tycker ändå synd om dan. Men men. Sen idag kollade jag på gossip girl också bra de! :D

tisdag

Godmorgon!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist :O.
Iaf Kyle är på dagis och jag har precis ätit frukost. När Kyle kommer hem så ska han få sova middag sen ska vi nog till den nya lekplatsen i stan "Pippi långstrump" låter kul.
Sen så ska vi på kalas hos Neo som fyller 1 år idag!!! GRATTIS GRATTIS!!
Efter det ska vi inom krisitian och martina och se deras nya lägenhet:D

Annars medans kyle sover så ska jag nog plocka undan lite här hemma.