Bouncing balls.

Här har jag ett spel till er som vill spela lite :) Jag är helt besatt av det.. :(



Find more free online flash games at Fupa.com

Torsdag

Godmorgon!

Sitter här nu och pustar ut hihi. Lämnade Kyle på dagis innan, cyklade hem bäddade sängen fixade tvätten för vi ska tvätta idag och gjorde frukost. Två äggmackor blev det :).
Idag ska vi tvätta som sagt, skit mycket tvätt har vi...får faktiskt ta de viktigaste idag. Sen när michelle och nathalie har varit ute och gått så kommer michelle hit och håller mig sällskap medans jag tvättar.

Annars händer inte så mycket jag ska sätta mig och kolla på våra bästa år nu sen hämta kyle.

<3

Onsdag

Hellu,

Redan onsdag, 5 dagar kvar till skolan börjar, hoppas kyle är frisk annars får jonte vara hemma med honom. Men det löser sig ;).
Idag har jag bara vilat heela förmiddagen har haft skit ont i huvudet antar att det är vädret som gör det. Spööö regnade ju i natt skit länge kändes det som.

Har egentligen inget att skriva haha återkommer senare!

<3

Godmorgon

Hejhopp,

Kyle vaknade 7 idag, och nu när jag är förkyld såär det ännu jobbigare att gå upp på morgonen ;) haha. Jag ska snart göra en kopp te till mig.  Försöka att bli bättre nu innan skolan börjar inte kul att vara sjuk första dagen.
Vi måste göra ett hälsokontroll innan vi börjar skolan också men jag fick inte tid förens den 1..Men det går väl förhoppningsvis bra ändå.

Återkommer senare..

Chai te

Drack chai te innan för att min hals skulle bli bättre. Och de funkade nu är den inte riktigt lika dålig som innan :D. Ska nog ta en kopp till sen när jag ska kolla på Lipstick jungle :). Kyle har gått och lagt sig nu innan fick han en medicin kur hihi, panodil, hostmedicin och nässpray :). Tror dock inte han kommer sova hela natten i sin säng han kommer nog komma in till oss runt 00 tiden. Men det gör ingenting alls :)

Om 1 vecka börjar jag skolan :D det kommer bli kul och spännande, ska möta nathalie kvart över 8 så ska vi ha följe.


Måndag

Heeeej bloggen,

Måndag idag och ny vecka! Började dock inte alls bra. Jonte är hemma för han mår dåligt, jag och kyle blev förkylda över natten. Vi har sovit typ halva dagen än så länge, sen kom pontus så kollade vi bara på en film ,"wrong turn 2". Den var rätt bra men skum. Iaf sen plockade vi undan alla kyles leksaker som ligger exakt öööverallt i vardagsrummet efter han har varit i farten.

Snart ska jag göra mat, vet dock inte vad än. Men det löser sig sa han som sket i vasken, som nathalie alltid säger hihi.

<3

Söndag

Godkväll!

Sitter här just nu trött som in i..så ska snart gå och lägga mig tänkte bara skriva här först.
Igår var vi ju på kräftskiva, det var riktigt skoj, jätte mycket folk och god mat. DOck skulle vi tagit något annat än flintastek på en engångsgrill, det tog evigheter för den att bli klar och då blev inte ens allt klart haha. Iaf vissa blev liite fullare än andra ;) Men är det fest så är det! På kvällen blev det rave killarna alltså (jonte, andy, dennis) dansade som fasen. Jag gillar inte direkt att dansa rave dans så jag stod och småflinade vid sidan om åt dom haha. Jag frös om mina fötter som fan, det blev ju skit kallt framåt kvällen och jag hade bara sandaler på mig.

När vi skulle gå och lägga oss i tältet så var ju täcket + kuddarna helt fuktiga pga vädret. Efter en stund när vi lagt oss så kom john och sa att de lös i jontes bil så han gick ut och skulle släcka, då lös jag med min mobil som lampa, så hittade jag en tvestjärt eller hur det stavas så fick Helen ta ut den jag vågade inte ;) Sen lös jag runt i hela tältet för att se om jag hittade något annat så hittade jag en skiiiit stor spindel på min sida, jag flöööög upp och bad en av killarna som stod utanför att ta den :P sen hittade jag en lika stor till som kröp fort mot mig så jag var ute ur tältet snabbare än 1 min. Jag vägrade att sova där sen så vi sov i bilen ;) hahaha.

Jaa'a det var skoj iaf. Idag är jag dock förkyld och har ont i halsen. Men det går över ;)
PÅ fredag blir det antaglien utgång :D


<3

Lördag

Heeeej,

Sitter här nu efter en skit god frukost som jonte gjorde innan, äggröra och baguetter eller hur det stavas. Jonte och kyle sover middag just nu. Jag har precis plockat undan och ska bara vila nu medans kyle de yrvädret vilar.

<3

Nytt liv

Förresten så ska jag börja träna med Emma.  Vi ska börja träna på Nautilus. Det kommer bli jätte skoj :D.
Jag måste ta tag i detta nu vill verkligen , Jag SKA gå ner till min vikt som jag låg på INNAN graviditeten.

Jag vill jag kan jag ska!

Fredag

Hellu bloggen,

Idag vaknade vi vid 7 så vi behövde inte stressa imorse :) Idag var det liiite lättare att lämna kyle på dagis. Han hade haft jätte kul hela dagen och ätit två portioner lasagne. Så när vi cyklade hem så var han helt utpumpad och somnade precis när jag tog upp honom och sov sen i 1½ timma. Under tiden så kom michelle hit och skulle hämta sina pengar meen hon GLÖMDE dom haha. Ser dom här nu vid datorbordet.  Iaf, vi spelade kort typ 2 timmar. Hon lärde mig 2 nya spel och jag henne 2 ;).

Pontus kom hit också en liten stund innan han skulle på två våningar till sin "tjej". Det är skit lustigt, vi var ju och kollade på en lägenhet på 4 våningen, men fick inte den för att någon som bodde inom anna bostäder ville ha den så då får dom förträde, så vi kollade på denna lägenheten istället och fick den, men iaf så visar det sig nu att pontus "tjej" bor i den lägenheten på 4 våningen. haha.

Iaf när jonte kom hem så åkte vi och handlade, köpte nya p-piller de som jag hade innan trivdes jag inte så bra med men de kostade bara 120 kr dessa kostar fasen 168 :O. Jaja, åkte hem sen och åk kvällsmat, kyle åt även bra där. Sen duschade jonte med honom och nu sover han sött i sin säng :). Han somnade iofs för 2 timmar sen men ändå ;).


<3

Torsdag

Hellu,

Dagen började med att vi slängde på oss kläder sen rusade iväg till dagis, Kyle grät lite när jag lämnade honom men inte så konstigt när han inte har varit där på över 1 månad. Men allt hade gått bra sa dom när jag hämtade honom iaf.
Pontus kom hit när jag hade lämnat kylepå dagis och åt frukost med mig, sen cyklade han till skolan. Efteråt kom han tillbaka och lånade datorn lite. Nu sover han på soffan och kyle kollar på barnkanalen lite ;).

Var på UM innan idag också, kyle lekte rövare där och tog alla bomullspinnar och dammade lite överallt, speciellt på gynstolen. Men han ville INTE ligga på den ;) inte konstigt så läskig som den ser ut haha.
Måste också snart ta mig i kragen och dammsuga ser ut som fasen på golvet :( men orkar inte det är alldeles för varmt för det!

I helgen ska vi tälta, jag och jonte. VI ska till ränneslöv eller vad det heter. Josse,-andys tjej, hon och en kompis ska ha kräftskiva där så vi är bjudna :) Det ska bli kul, har aldrig tältat med jonte förr hihi.



Onsdag

Godmorgon bloggen.

Vaknade vid 8 av att pontus stod och knackade på dörren. Trött som en zombie gick jag och öppnade dörren. NU har vi både ätit frukost och provat kläder. Han börjar skolan nu klockan 10 så han har gått och mött en kompis.

Kyle sitter i soffan och kollar på bolibompa. Snart ska han sova igen fr han är skit trött, så kan nog lägga honom vid 11 för hans förmiddagslur.

Annars då?, nej ingenting vet inte vad vi ska göra idag..kommer väl på något. Imon är det dagis för kyle iaf..

Måndag

Hellu,

Måndag idag och ny vecka :).
Vaknade hemma hos mamma idag, sov där i natt. Ingen konstig anledning alls, bara kände för det :P haha.
Kyle vaknade iaf halv tio, sen så väckte vi madde och tintin så spelade vi lite kort tills klockan blev 11 så ringde de till UM, sen så kom domme dit, så sprang kyle runt och skrek "domme domme domme domme" hela tiden :P ahaha. Sen åkte vi in till stan och in till um, senare så satte vi oss på en bänk och pratade bara.

När vi väl kom hem så var klockan 4 och jonte kom hem halv 5.

Just nu kollar jag på Lipstick jungle men det är reklam.

16/8

Idag bli jag 21 år. Grattis till mig!

Lördag

Hellu bloggen,

Igår firade vi som sagt mamma i stugan :) Hon fick äntligen en ny mobil av min mormor, mammas förra var lite sliten ;). Kyle somnade i bilen så han sov där i en timma sen vaknade han och åt lite tårta.
Vid halv 6 började vi åka hemåt, michelle, nathalie och bekke satt och väntade på mig utanför min dörr, inte jag som var sen! haha.

Vid sju kom martina också, vi kollade lite på en film sen beställde vi pizza på annas, (asgott). Sen kollade vi klart p filmen.
Efter det så drack vi lite och hade skoj, Martina drog vid 12 för hennes huvud orkade inte mer.. Men det var en trevlig kväll iaf!.

Idag ska vi nog inte göra så mycket alls jag och kyle. Jonte kanske skulle någonstans minns inte vart.

Hej hopp så länge.

Grattis mamma!

Godmorgon bloggen,

Vaknade av att kyle kom in till oss som vanligt :) han är så go. Sen gick han ut till kristian och busade, stackars kristian han och jonte spelade rätt länge igår kan jag tänka mig så bara kommer kyle ut och väcker honom så han inte får sova mer ;) just nu leker de med duplo och jonte sover jämte dom hahaha. Snart kommer mona hit också :).
Vid tre så ska vi hem till min mamma och fira henna hon fyller år idag.

GRATTIS MAMMA!


torsdag

Hellu,

Kyle vaknade i natt vid halv tre kanske, och vill komma och sova i vår säng.. han somnade om dirket när jag la ner honom i vår säng. sötnos! Sen sov han ända till halv nio. Så det var faktiskt skönt som in i ! haha. Sen vid 1 så åkte vi hem till jontes mormoroch morfar. Där fikade vi med våfflor, kyle trivdes där märkte man :) Han och jontes morfar lekte hela tiden nästan.
När vi skulle åka hem så åkte vi inom min mormor och kollade på en spegel som hon har som hon skulle slänga om vi inte ville ha den , så klart ville vi ha den den passar perfekt i vår hall :).

Just nu är jonte och kyle och hämtar kristian han ska sova här ikväll för jonte och han ska spela så det blir väl sent för dom ;) haha. Imorgon fyller min mamma år så då ska vi till stugan och fira henne :) och på kvällen så firas jag :) Tror dock inte vi ska göra något speciellt vet inte rktigt vad än bara.. men det kommer ;).

Lyssnar just nu på veronica maggio hon är bra, det var jätte längesen jag lyssnade på henne. Älskade låten "dumpa mig" förr.

-Dumpa mig.


Puuuh

Nu har jag precis plockat upp i hela lägenheten på en kvart :L haha. Det är duktigt, Ni ska bara veta hur det ser ut här efter kyle har levt rövare innan han ska sova middag. Herregud, Men nu ser det iaf ut som en lägenhet :P

onsdag

Hellu,

Idag fick jag sovmorgon! Vaknade 11.20 ;) haha det var skönt kan jag säga.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer förhoppningsvis något, jonte ska till krisitan ikväll så jag blir helt ensam förutom kyle då men han sover ju :P. Så om någon vill hitta på något så säg till!.




Jag älskar denna låten! Längtar tills 7e säsongen kommer ut.


böcker

Just det glömde säga att jag har fixat de tre böcker man behöver nu till höst. Jag ska ju börja plugga till omvårdnad nu den 31 augusti.  Så det känns jätte skönt att ha fixat de böckerna. Billiga var de också :). Nu är det bara den läkarkontrollen kvar...



människan socialt och kulturellt          Vård och omsorgsarbete      Medicinsk grundkurs

tisdag

Hellu,

Innan idag när jag skulle väcka kyle så somnade jag själv en liten stund...-.- Hoppas kyle kan somna ikväll nu bara för det! Haha.  Annars så har jag dammsugat här och plockat undan lite, och imorse så var vi på BVC med kyle, han väger 12,700 och är 88,6 cm lång ;) stora killen nu ju!. Han blev lite ledsen när han var tvungen att ta av sig alla kläderna när det var lite kallt där inne i rummet men det gick över sen när han fick leka lite med båten som finns i väntrummet :).

Sen åkte vi till netto och handlade fika för mormor skulle komma hit och hälsa på, tintin med men hon sov väl som vanligt..Kyle tyckte det var jätte roligt att mormor var här han sa hela tiden "lena lena lena" .

Annars har vi inte gjort ett skit idag haha har fan inte orkat.
Denna låten dansade jonte och kyle till innan dag :) ( style of eye-grounded)


Måndag

Hellu,

Måndag idag och en ny vecka.  Igår kväll så kom michelle hem till mig. Vi stack först till hemmakväll och handlade lite gott sen hem igen. Vi kollade på två filmer, först en shoppaholics bekännelse och sen the unborn.

Idag än så länge har vi bara plockat undan lite leksaker som kyle drar fram, funderar fortfarande på vad vi ska göra idag, jonte ska nog vara med kristian iaf.

Nej nu måste jag börja med maten..


Söndag

Hellu,

Vaknade inatt av att kyle stod jämte mig och ville komma upp och "nana" mellan oss. Så de fick han sen vaknade han klockan nio igen :) Inte konstigt med tanke på att vi kom hem halv tolv igår kväll. Var ju på kräftskiva hos roggan. Det var jätte mycket barn där så kyle var ju upptagen hela tiden med att leka med en hängmatta som roggan hade.
Sen köpte vi lotter osv, jag vann en godispåse haha.  Vi hade iaf trevligt :).

Idag så har jonte och kyle varit i veinga nästan hela dagen de åkte vid 11 och kom hem vid halv fyra, då hade kyle somnat i bilen så vi lät honom sova till 4. Sen åt vi middag och efter det så kom chrille hit och drog nätverkssladdar och borrade 7 hål åt oss.  Jag har spikat upp alla sladdarna på listerna nu så det ser myyycket bättre ut än vad det gjorde innan med sladdar som låg tvärsöver hela golvet, Har ju inte gått och dammsugat ordentligt ens.

Michelle kommer nog hit senare så ska vi kolla på film.

Nu ska jag lägga kyle. Godnatt.

WOOPA




Bli medlem nu! Det är en skit bra sida. Man tjänar egna pengar jätte lätt. :) bra om man behöver en extra inkomst.

Lördag

Hellu,

Igår var vi på brottet och badade halva dagen, sen när vi åkte hem så åkte vi inom burger king...det var skit gott som vanligt men sen framåt kvällen så mådde både jag och jonte skit dåligt, antar att köttet var dåligt pga rötmånaden som är nu.  Skulle egentligen varit med michelle igår, men de blev ju inte av då, hon var öm i hela kroppen (hon har jobbat) sen jag mådde skit :P så vi ska ta det en annan dag.
Så i stället så kollade jag och jonte på en film ´sex drive´ den var faktiskt bra, skrattade en del i den.

Idag vaknade kyle klockan 6...svinigt trött var jag då kan jag säga er haha ;) Andy ville att vi skulle komma dit så kyle kan bada lite i deras pool. Få se vad klockan blir sen när kyle vaknaar och vi har ätit middag och städat här hemma. För vid halv sex sex så ska vi till roggan på kräftskiva:) (vi ska dock äta kött) haha.

För någon dag sen så kom jag in på en blogg ´alex.pedofil´eller vad den hette...jag mår fortfarande dåligt efter jag har läst den. Han skriver helt öppet om sin pedofil..så klart så jobbar han på en förskola med.

Donya

Hejmittinatten.

Idag vet jag inte ens vilken tid kyle vaknade för jag var så svinigt trött när jag vaknade upp i HANS säng. hahah. Ja han vaknade i natt och ville att "mamma nana hää" så det var bara till att lägga sig där ;)
Idag har vi annars burit upp en massa kassar till vinden och vårt förra soffbord. Det var svettigt, för där uppe på viden så var det lika varmt som i en bastu.
Sen gick vi in till stan och tog en varsin glass och traskade till en lekplats.
Plockade undan när vi kom hem och började tvätta. 3 maskiner blev det idag. 

Kyle ville inte somna innan så jag tog ut honom till soffan så där sover han nu ;) han och kattsi :)

Imorgon så ska vi till vallås och kolla på en matta, sen till brottet och sola och bada, på kvällen kommer michelle hit vi ska kolla på film och bara mysa :) 



Onsdag

Heeellu.

Idag vaknade kyle klockan åtta för ovanlighetensskull! Det var skönt ;) när vi gick upp så var det SOL ute..äntligen sol. När chrille har slutat jobba ska vi nog ut med malin, chrille och neo :).

Just nu håller jonte på att lägga kyle, han ska sova lite middag han är jätte trött. Men nu för tiden går det inte att lägga honom i sin säng på dagen utan vi måste sätta honom i vagnen och dra den fram och tillbaka ute på loftgången ;) haha skitsmidigt sen ställer man vagnen i hallen så sover han gott där. Han älskar sin vagn.

Om det är fint väder imorgon så ska vi till äventyrslandet :)

Tiisdag

Hejhej.

I helgen var vi på ikea och handlade en massa, ex, soffa, soffbord, matta, lampa, datorbord, stol, lampa till kyles rum och gardiner :). Vardagsrummet blev jätte fint nu, mycket mycket ljusare än vad det var innan. Så himla skönt.

Igår var vi på bio, vi kollade på harry potter, skit bra film, men konstigt slut..:S.

Snart kommer tintin och madde så får avsluta här så jag hör när hon ropar :P

lördag

Godkväll!

Igår kom Andy och josse hem till oss, vi åt tacos sen så spelade vi lite tvspel. Efter det så gick vi ut lite, satte oss på en uteservering. Jag träffade michelle, nathalie och benjamin ute också :D Sen en massa annat roligt folk med.
Iaf på kvällen så sov andy och josse här, på morgonen så fick andy och jonte bära upp soffa, spjälsäng och en stol upp till vinden. Sen åkte dom hem och jag och jonte cyklade och hämtade kyle som hade sovit över hos mona.

När vi kom hem så möblerade vi om här i vardagsrummet, ser helt annorlunda ut nu. Skit snyggt!. Fattar inte varför vi inte hade de så ifrån början :P. Haha

Imorgon ska vi till ikea och handla lite nya grejer :)