Fredag

Äntligen fredag..är ledig idag också. Jobbar dock helg denna veckan men det kommer gå skit bra.
Kyle har blivit skit duktig på att lägga sig på kvällarna nu vi behöver inte ligga inne hos honom tills han somnar längre. Vi bara läser en bok och sen får vi bamsekramar och pussar av honom sen går vi ut därifrån så somnar han efter ett tag. Men det känns skönt.

Har bara varit på apun hela veckan därför kass uppdatering..Nästa vecka kommer blir bättre. Det är bara 2 veckor kvar på apun, 2 veckor..det har alltså redan gått halva tiden.. helt otroligt va tiden går snabbt..

Just nu kollar kyle lite på rorri sen ska vi lägga oss och vila lite.

Lovar bättre uppdatering!

Veckoplanering

Måndag
Apu 7-16

Tisdag
Apu 7-16
Träna

Onsdag
Apu 7-13

Torsdag
Skola 13-16
Apu 16-21

Fredag
Ledig

Lördag
Apu 7-13

Söndag
Apu 7-13
Apu 16-21

2009-10-21

3dagen idag på apun. Det gick jätte bra. Började 12 och slutade halv 4. Fanns dock nte så mycket att göra den sista timman där men men.
Igår var jag ledig ifrån apun, då plockade jag bara undan här hemma som vanligt, sen på kvällen gymmade jag med michelle och nathalie.

Händer inte så jätte mycket om dagarna..Men nu ska jag äta återkommer seenare kanske.

2009-10-19

Idag hade jag min första praktikdag, det gick jätte bra och alla var jätte trevliga.
Dessa fyra veckor kommer nog gå snabbt!

Helgen dådå;

i fredags så var vi ju i laholm och åt skit god mat.
Lördags så kom mange och sandra hit vi kollade lite på film osv.
Söndag så var vi på badhuset nästan hela dagen sen på kvällen så dansade jag afro.

Nu är jag så trött ås jag ska plocka undan här snabbt sen lägga mig där och gosa med kyle!

VECKOPLANERING

Måndag
Apu 7-13,30
Träna aqua


Tisdag
Ledig
Gymmet


Onsdag
Apu 12-16

Torsdag
Apu 7-13,30
Träna box


Fredag
Apu 7-13,30

Lördag
Middag för martina

Söndag
Vila
Träna afro

2009-10-17

Igår var i i laholm hos jontes morbror och hans fru, vi åt thailändsk mat tror jag att det var, det lät som håkan sa det iaf. Det var svin gott, kyle åt dock bara en kycklingklubba sen ville han leka med Fina och mira som också var där.
Det var jätte trevligt igår som sagt. Kyle åt en del godis sen på kvällen, för tydligen så är glass, hallon/blåbärssås, maränger, chips och godis typiskt malaysiskt efterrätt, så kyle var jätte lycklig. Han somnade gott sen på hemvägen och sov till 8 på morgonen bara, man tycker ju att han borde sovit längre med tanke på att klockan var 12 när han somnade.. Men men ;) Han är lite små trött redan nu men han får hålla ut till klockan 7.

Ikväll kommer nog mange och sandra hit vi ska kolla på någon film jonte har fixat. Jag är så jävla sugen på godis idag bara för att det är lördag :(


Trött som in i..

Norden är jag. Jag är så trött att det svider i mina ögon och det känns som jag håller på att få migrän :P Men idag ska jag träna box. Sen hem och kolla på one tree hill, kanske gossip girl om jag orkar. Sen sova!! Är ledig imon men får ingen sovmorgon för de pga kyle hihi. Men det gör inget sova kan jag göra sen i helgen när jonte också är ledig.

Men nu ska jag göra kvällsmat :)

2009-10-15

Godmorgon!

Har precis sorterat tvätten ska tvätta sen klockan 4. Men innan de ska jag till skolan sista lektionen innan apun.
Ikväll blir det box igen, kommer bli skoj, fast jag har skit ont i ryggen så får ta det lite lugnt.
Kyle är helt galen nu , han har lagt ut ett underlakan på golvet och så springer han fram och tillbaka på den. Och skriker "spriiiing".

Snart ska jag kolla på våra bästa år sen laga lite mat sen vidare till skolan :)


2009-10-14

Hej hej..

Inatt drömde jag en jätte härlig dröm ville inte vakna. Men vaknade till för att kyle rörde på sig och då blev jag ledsen som vanligt när jag märker att det bara är en dröm..

Idag hälsade jag på på min apu plats.. hittade först inte dit men seen så. Det var jätte mysigt och trevligt där. Min handledare verkar jätte snäll och hon har förståelse för att jag kanske kan komma några minuter försent med tanke på att kyles dagis ligger åt helskotta. Hon jobbar dock bara 75%. Så när hon inte jobbar så ska jag ha en annan och gå jämte och hon verkar också trevlig.
Annars har jag inte gjort ett skit idag, plockat undan bara..
Ikväll ska jag träna lite, aqua. Och då får jag träffa min mormor också.

Och nu ska jag göra mat.

Apu schema för nästa vecka..

Måndag - 07:00 - 13:30
Tisdag - Ledig
Onsdag - 12:00 - 16:00
Torsdag - 07:00 - 13:30
Fredag - 07:00 - 13:30
Lördag - Ledig
Söndag Ledig


Bra start på första veckan kan jag säga. Men hoppas det blir fler timmar sen. Måste ha ihop 128 timmar när apun är slut.

Ingen träning

Det blir ingen träning för mig idag, jag måste verkligen plugga. Och så har jag ingen barnvakt de 45 minuterna hihi. För jonte är och tränar nu och kommer inte hem förrens 7 typ.
Men iaf jag har precis tänt den grejen jag fick av mammaså det luktar jätte gott här nu. Kyle går runt och snusar på sin snutte. Jag ska snart göra iordning honom för sängen sen ska han få kvällsmat.


VECKOPLANERING

Måndag
Skola
Handla
Posta några papper
Plugga
Ringa min handledare till apun
Träna-aqua

Tisdag
Skola
Prov
Träna-gym

Onsdag
Ledig
Hälsa på apun
Träna-aqua

Torsdag
Skola
Tvätta
Träna-box

Fredag
Ledig

Lördag

Söndag
Träna-afro

2009-10-12

Hej,

NU pluggar jag lite magspjälkning, vi ska ha prov i det imon, Det är faktiskt svårt, trodde jag inte. Menmen. Det löser sig. Idag hade jag skola, satt mest och gick igenom allt som gäller apun. Så fick jag nr och namn till min handledare så ringde henne innan och hon verkar skit trevlig. Vi bestämde att jag ska komma på onsdag och kolla så jag hittar dit och så ska hon visa mig runt lite.

Annars idag så ska jag bara in till stan senare och posta lite brev, samt handla lite. Sen ikväll ska jag på aqua förhoppningsvis, sen plugga plugga och plugga. Haha ska försöka lägga mig tidigt idag med har heldag i skolan imon.

Nej nu måste jag plugga!!

2009-10-11

Godkväll!

Nu har jag precis varvat ner sen afron och gymmet, Vi skulle egentligen bara dansat afro idag men vi tog gymmet också;) hihi.
Annars har jag bara varit hemma ensam hela dagen ifrån 1 typ. Jonte och kyle är i laholm på kalas.
I fredags så kom malin neo och chrille hit, vi åt pizza och umgicks lite. Kyle och neo hade jätte kul, man märkte att kyle hade saknat neo rätt mycket.



I går hände inte så jätte mycket,  tränade aqua, sen på dagen så hade acke kalas, men jag fick migrän och sov i stort sätt hela dagen. Sen på kvällen kom pontus och elisabeth hit. Pontus hade med sig en sak ifrån mamma som man tänder sen luktar det apelsin och kanel i hela lägenheten.




Idag så har jag städat hela lägenheten och haft den tänd. Luktar jätte gott nu när man kommer in till oss ;). Tränade afro sen och sen på gymmet. Nu sitter jag här bara, ska snart kolla lite på tv.

Hejs!

Träningsschema..

Ja alltså min dator är skit seg:O tog minst en timma att komma in på bloggen.. men men. haha.
Tränade på gymmet innan idag höjde mig igen :L Starkare än vad jag tror jag är är jag :D.
Iaf imon så börjar jag 13.20 så jag ska snart gå och lägga mig och läsa lite.

Träningsschema för veckan

Lördag - Aqua
Söndag - Afro
Måndag - Aqua
Tisdag - Gym
Torsdag - Box
Lördag - Gym, Aqua
Söndag
- Afro

Så ser det ut veckan framöver :) Asnajs!! Mormor ska också dansa afro på söndag  :D:D

Nej nu ska jag läääsa!!

GODNATT!

2009-10-08

Hej,

Idag är jag rätt så trött, kyle vaknade 6 imorse och var täppt i näsan som fasen. Han drack välling men såg man hur trött han var men han kunde inte somna om pga hans näsa, så jag ringde dagis och sa att han stannar hemma idag. Han fick lite nässpray sen åt han frukost iaf.

Nu har jag plockat upp samt bäddat sängen så det bara är för jonte att dammsuga sen när jag är och tränar. Sen innan det så ska jag förbereda hemmagjorda köttbullar så det bara är för jonte att steka dom.

Nu måste jag fortsätta skulle bara uppdatera snabbt!

Flickan som lekte med elden

Nu ska jag iväg på bio med min mormor. Vi ska kolla på flickan som lekte med elden.

2009-10-07

Hej hej,

Kyle har blivit förkyld igen..Hoppas inte han får den hostan han hade innan men den verkar han få varje gång han är förkyld...
Annars så har vi plockat undan lite här hemma samt varit nere i tvättstugan en gång och fyllt 2 maskiner. Så ska ner dit om 1 timma igen. Under tiden ska jag plocka undan lite till är egentligen inte ens lönt men de ser bättre ut. Sen städa toan :).

Ikväll ska jag på bio med min mormor :D vi ska se flickan som lekte med elden. Hon har redan läst böckerna så hon ville gärna se filmerna också.

Jag är ledig ifrån skolan idag, det är rätt skönt, dock mycket som måste göras här hemma hihi. Imon och på fredag går jag bara halvdagar :).

2009-10-06

Gooooddagens!

Imorse så vaknade kyle halv åtta igen, jag hann göra mig heelt iordning plus att frukost innan han vaknade. Nu är han och Jonte i laholm och jag har precis skickat in min uppgift till bettan, hoppas de går bra.
Idag har vi haft arbetsergonomi vi fick cykla hela vägen till vallås sen äta sen dit vi skulle vara. Och allt det på 1 timma. Så det var duktigt att vi hann ;) Sen hem och plugga och nu så ska jag kolla på gossip girl, sen ska jag träna med michelle och nathalie på gymmet :)

När jag kommer hem så ska jag ta en varm dusch och lägga mig i sängen och läsa twilight boken, jag vet att jag är seg på att läsa den men fick låna den idag av Elisabeth :D

2009-10-05

Hej hej

Dansade ju afro igår ,  det var kul men vågade inte riktigt ta i så hårt eftersom jag är förkyld. Men det gick väl bra ändå ihi. Idag var jag tvungen att väcka kyle på morgonen men hela tiden när jag försökte så sa han bara "nana häär" "nej nana här" haha. Så det tog ett tag att få upp honom det hela slutade med att jag fick ta på honom kläderna i sängen ;) SEN var han hur pigg som helst.

Kom till skolan idag vi skulle ju ha heldag, den första stationen som vi hade var Hygien och där var det inte ens en lärare för hon var sjuk, så vi bara satt där och pratade om annat. hihi. Sen åt vi kina mat till lunch med några andra ifrån klassen det var myysigt. Sen tillbaka till skolan och fortsätta.

Sen hem och plocka undan lite sen till nautilus för aqua, Det var faktiskt jätte roligt :D. Man kände sig skiit tung när man kom upp ifrån vattnet.

jaja helt ointressant att veta men iaf ;) hihi. Imorgon är det också heldag i skolan då ska vi ha arbetsergonomi på vallås. Så det kommer bli tråkigt att hänga och flänga runt halva stan hihi. MEN allt funkar om man bara vill :D

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag fryser ihjäl!!

GODNATT!

VECKOPLANERING

Måndag
Heldag i skolan
Träna


Tisdag

Heldag i skolan
Träna


Onsdag
Ledig ifrån skolan
Tvätta
Bio med mormor


Torsdag
Skola
Träna


Fredag
Skola

Lördag

Söndag
Träna

Kvällen..

Vi bakade ju som sagt kanelbullar idag, dom blev jätte goda! Så vi åt dom till mellanmål, kyle åt sina egna bullar som han tyckte jätte mycket om. Sen stack jag till nautilus för att träna afro, tog det lugnt idag eftersom jag håller på att bli förkyld. Sen hem och åt stuvade makaroner och köttbullar. Efter det så badade jag och kyle typ en halvtimma, det var mysigt. Nu känner jag mig faktiskt LITE bättre. Nattade honom sen han somnade på stört och jag med ;) hahaha Jonte kom in och väckte mig och sa att han redan hade somnat. Så då gick jag upp och gjorde varm choklad och satte mig vid datorn. Pluggade klart det sista och kollade runt lite.

Imon har vi hel dag i skolan, vi ska ha sån praktisk dag eller vad den hette, vi ska mata varandra med fil, sen borsta tänderna på varandra osv, för att se hur de äldre har de antagligen och för att lära oss att göra det på andra. Sen hem och vila lite, sen iväg och träna igen, imon blir det aqua. Har jag velat prova på jätte länge så förhoppningsvis är det skoj.!

Nu måste jag gå och lägga mig för vi börjar tidigare i skolan imon till och med ^^

GODNATT!

Kanelbullar..

Nu står våra bulldegar på gäsning. De ska gäsas i 10 min till sen ska vi baka igen :). Kyle är helt galen och älskar att leka med mjölet. Han ska snart få baka sina egna bullar för första gången.

Just nu kör pontus och kyle runt på cykeln och bobbycaren, kyle älskar att leka med pontus haha ^^. På släpet har kyle sin snutte och napp haha.


Nu blir det bullbak igen. skulle bara uppdatera lite.

2009-10-04

Godmorgon

Ännu en ny dag i oktober och det blir bara kallare och kallare ute :( så tråkigt.
Iaf kyle sov i sin säng hela natten idag och igår, så förhoppningsvis så har detta blivit bättre så han kan sova i sin säng hela nätterna. Han kunde de innan också men så kom de en period då han var sjuk och ville sova hos oss hela tiden. Men nu börjar det blir bättre.
Kyle har varit utan blöja hela morgonen det har gått jätte bra! Han springer som sagt själv till toan och hämtar sin potta och kissar på den.

Idag hade jag tänkt mig baka kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag, Pontus och hans tjej Elisabeth kommer nog ner och bakar med mig. Kyle ska självklart få baka egna bullar han också;)
Och ikväll blir det afro dans :D Börjar dock bli förkyld så får se hur det går men ska iaf träna ;) hehe. Inget jag skippar nu bara för jag är lite förkyld. Men sen om min förkylning blir värre så är det tydligen farligt att träna..:/. jaja jag tror jag har skrivit om det innan hihi.

Nej nu måste jag diska innan vi ska baka!

Myskväll idag..

Ja idag hade vi en liten myskväll, Kyle gillade det jätte mycker kollade på 3 små avsnitt av räddningspatrullen med piff och puff, kyle satt fint och kollade heeela tiden medans han åt sina cheezbolls.
Annars tvättade jag 4 maskiner innan. ALL tvätt blev tvättad :D Så nu har vi rena kläder inhängda i våra garderober. På tal om garderober så måste jag köpa ny byrå åt kyle.. den han har nu är alldeles för liten :P Tänkte på en sån här byrå som han kan ha inne på sitt rum:

Sen så har jag kollat lite annat som jag ska inhandla till hans rum bla detta;

Dock blir byrån liiite börk men skit i det den är rätt billig och har bra förvaring.

 

Tänk snart är det julafton också :O tiden går jätte fort. Snart är kyle tre, jag och jonte har varit tillsammans 5 år. Ja snart och snart men de känns som det är snart ^^.

 

Nej nu ska jag sluta skriva. Vi hörs imon!

GODNATT!


2009-10-03

Hej hej

Redan den 3 oktober, dagarna går ju på som fan. Snart är det julafton :O haha. Vet inte ens hur vi ska fira den i år..
Iaf idag fick jag sovmorgon kyle vaknade inte förens 8, så jag har sovit 8 timmar i natt och det var skönt! För jag känner att jag håller på att bli sjuk och då kan jag inte träna :O vill inte bli sjuk nu!! Ska prata med min personliga tränare och se vad hon säger.

Idag tvättar vi, så det kommer ta hela dagen typ. Eller iaf till 4. Och man behvöer inte ha dåligt samvete över att man är hemma för det regnar ju bara ute ändå...:(
Städade toan innan också det behövdes nu när de nya badkaret harkommit eftersom det var jätte smutisgt där duschglaset har varit hehe. Men kyle och jonte badar och nu kyle är jätte glad :D Så han kommer somna gott sen när han ska sova middag :)


Nu är det så att...

Jag har träningsvärk i HANDEN i handen fattar ni? fingrarna har jag träningsvärk i med , eller ja tummen. Det är helt sjukt tar rätt lång tid för mig att skriva detta. Men men;)
Var i stan innan med Tintin, vi gick runt och kollade lite, jag köpte tre tröjor till kyle och tre tröjor till mig :) Köpte present till chrille också som han ska få på söndag förhoppningsvis.

Träffade Hampus också följde med honom till jack and jones sen till hm för han skulle handla lite. Efter det stack vi hem kallt som tusan är det ute nu...förresten så funkar inte hissen här i trappen så jag var tvungen att ta vagnen i trapporna det var jobbigt med tanke på träningsvärken hihi.

Ikväll kanske tintin kommer hit inte säkert ännu mnns inte vad hon sa :P haha. Då ska jag tvinga med mig henne till hemmakväll och köpa godis! Äter ju bara det på helgerna nu förtiden så idag är det fredag och då är det godistajm ;) sen på söndag tränar jag bort det hihi.

Ja men nu ska jag stänga av datorn och mysa lite framför tvn och vila lite för det känns som jag håller på att bli sjuuk.

GODNATT!

2009-10-02

Godmorgon!

Eller ja det är ju rättare sagt förmiddag ;) Men iaf, jag är lika trött som det vore morgon haha.
Idag är det storstädning som står på schemat, det menas med: plocka undan-damma-torka av alla möbler-diska-torka av allt i köket-städa toan-bädda sängarna-dammsuga-torkagolvet.

Ja inte alltid så kul men man ser skillnad och det är skönt en fredagskväll.

Kvällen

Idag tränade vi ju box, och nu efteråt så är mina armar helt skakiga! Skit kul var det, jag gillar när man ska sparkas osv.  Ja men det ska göras om,  nästa torsdag kanske?
Nej nu ska jag göra nudlar, sen kolla på poltergeist sen sova, om jag inte somnar när jag kollar på filmen.

Godnatt allihopa!

Creme curry

Nu är Nathalie här, vi håller på med mat. Det blir kyckling. Sen ska vi plugga får se hur mycket vi får gjort med tanke på Kyle ;) hihi. Sen blir det box!

Saker att göra idag...

Vakna
Bädda sängen
Äta
Plocka undan
Diska
Plugga
Skola

Äta
Tvätta
Plugga
Träna
Sova

2009-10-01

Godmorgon!

Idag är det en ny månad, oktober! Känns som det nyss blev september och vi började skolan.
Undra om denna månaden kommer gå lika fort som september? Denna månaden har vi APU i 4 veckor också.
Kyle har redan kissat på pottan 2 gånger :) Han springer runt här nu i tshirt bara. Och säger kissa potta när han måste kissa. Detta går jätte bra (Än så länge).
Igår pluggade jag nästan färdigt allt jag ska bara skriva lite om olia yrkesgrupper inom vård och omsorg sen renskriva och sist det sista i diskussionen, sen färdigt. haha.

Ikväll är det box som gäller, men innan de skola till fyra, sen hem och plugga med Nathalie.

NU ska jag ta disken så det inte är värsta berget när Nathalie kommer hit ;)