The eye

image250Förresten, filmen igår som vi kollade på The eye. Den var faktiskt jätte bra. Tyckte iaf jag.

Den handlade då som sagt om en tjej som har varit blind sen hon var 5 år, för hon och hennes stora syster lekte med smällare.
Kommer inte riktigt ihåg exakt hur många år senare som hon skulle göra en transplantion, men ja efter många år så gjorde hon en hornhinnestransplantion, hon fick alltså någon annans ögon.
När hon började se, så såg hon saker som inte fanns, men hon visste inte vad de var från början, efter ett tag märkte hon att hon kunde se döda, döde, saker som har hänt och ska hända.

Hon såg inte sig själv i spegeln heller, utan hon såg den tjejen som hon fick ögonen av.
Hon fick reda på  vem ögonen tillhörde innan, så åkte hon till hennes hemland och tog reda på varför hon dog osv.

Filmen var riktigt bra tyckte jag. Den rekommenderas! Kolla på den! 

Lördag

image249God morgon allihopa!

 Idag vaknade kyle faktiskt halv sju :) Så lite sovmorgon fick man iaf ^^ Plus att Jonte tog honom en liten stund för han inte kunde somna om, men jag märkte att han var lite sur för han fick ta honom. Det skulle egentligen jag göra idag. men han var så pigg så han kunde de sa han :P Sen när jag gick upp så tittade jag ut och såg inget trevligt väder...Helt molnigt :/ Tråkigt. Kanske därför man är lite extra trött idag? Jo det tror jag.

Jonte sover fortfarande han är lite sjuk, hosatar har ont i halsen och ögoninflamation..:/ Stackare.
Kyle har precis sovit sin lilla stund nu på morgonen. Så om en timma ungefär så ska han få lunch. Sen kommer Pontus hit!
Ikväll ska vi förmodligen hem till mange och jessica :) Jonte och mange ska spela guitar hero :P
Jag funderar på vad vi kan äta idag, någon som har en idé?

Ne nu måste jag gå och dricka lite kaffe så jag blir pigg!

Tacos

image248
Kyle har precis somnat så sött i sin säng :) han är verkligen duktig på det nu! Han har varit lite gnällig nu mot slutet men de var nog för han var trött :)

Innan idag när han sov middag så sov han hela 3 timmar :O jag somnade i soffan medans jag väntade på våra bästa år, men de slutade med att jag missade hela avsnittet ^^ hahaha. jaja som de kan gå.!

Nu snart så ska vi äta tacos sååå gott. älskar den lukten och smaken på köttfärsen. Fast precis när jag blev gravid så spydde jag nästan av lukten :P För jonte hade gjort tacos i sin lilla etta så kom jag dit så luktade de så mycket så jag höll på att spy så sen dess kunde jag inte äta de under hela graviditeten :P
Eller jo när vi flyttade hit så kunde jag för då var det större yta så lukten var inte så stark :P haha.

Senare ska vi som sagt bara kolla på film, The eye.  Passar bra nu när Jonte har ögoninflamation i ena ögat :(( haha ^^ Hoppas inte de smittar sig till mig, det pallar jag inte med också..

Inatt kommer man inte kunna logga in här ju pga dom ska flytta den, eller va det var, Jag fick inget mail av doom!! Om min mail adress funkar som jag har hit! aja...

I helgen ska vi faktiskt på teater Jontes jobbarkompis ska vara med i den :) Och så ska vi till stan och handla lite grejer, och köra pontus någonstans långt härifrån, så han kan åka cross :)

Nej nu får jag sluta skriva och vara social mot Jonte!

GODNATT!

The eye

image247
Idag ska vi kolla på The eye har jag bestämt, Jonte har inget att säga nu ;) hahah.
Den verkar skit bra på reklamen och när man läser om den tycker jag :P haha.

"Sydney har varit blind i nästan hela sitt liv. Men efter en hornhinnetransplantation får hon tillbaka sin förlorade syn.
Efter att ha börjat se igen så börjar hon även att se missnöjda andar. Nyinspelning av Hong Kong filmen
"Gin gwai" från 2002."

Fredag

Godmorgon!

Äntligen fredag. Bara man kunde få sova en liiiten stund till, Det hade inte skadat!. Idag mår jag inte så himla bra, är lite förkyld som jag har varit hela veckan..men som tur är så går det ju över ;) Kyle är också förkyld, kan knappt ha nappen i munnen. Men nu lyckades han somna om med den i iaf :)

Vi vaknade klockan 6 här hemma idag. Åh det var så kallt att gå upp då! Jag längtar verkligen till sommaren då det är varmt när man går upp och inte behöver ta på sig en morgonrock :P.
Men idag när jag gick upp så var det faktiskt ljust ute redan vid 6 :D det var sköönt!

Annars så ska vi bara ta det lugnt, försöka bli friska :).

Nu ska jag äta lite frukost!

Vad ska ni göra idag?

Godnatt!

Ja nu måste man gå och lägga sig, klockan är mycket ! eller a inte egentligen :P haha. Men ändå.

GODNATT!

Kyle min älskling!

image246Idag är det första gången på läääänge som det är rätt ljust ute när kyle går och lägger sig :) men det ska nog ändå gå bra :) det känns som på sommaren när klockan är typ 11 och det håller på att bli mörkt. Åååh jag saknar sommaren :(( Men snart är den här :D Kyles andra sommar :D

Tänk sen när han blir äldre och måste gå och lägga sig så här tidigt, jag menar då runt 5 kanske. Då fattar han ju att de tär ljust ute på sommaren när han ska sova då kommer han säkert säga att han inte kan sova för det är för ljust, som jag och Tintin alltid gjorde när vi var mindre :P haha. Får väl skaffa svarta rullgardiner :)

Han är så duktig nu på kvällarna också när han ska sova.
Man lägger honom i sängen och ger honom vällingflaskan sen sätter man på hans mobil både så den låter och snurrar, sen tänder man lampan och går ut tills han har ätit klart. Sen när han är klar så slänger han flaskan åt sidan, Och ropar på mig. Så kommer jag in ger honom nappen och snutten och släcker lampan sen sover han typ . Jäätte duktig kille vi har fått :D. Plus att han soverhela nätterna :d ååh Älskar honom så mycket !!!

´

Usch nu är jag alldeles svettig och varm :P städade nyss hela vardagsrummet,hallen, toan och köket :P hahah sen innan de så sprang jag ner till brevlådan och hämtade posten ^^

Snart ska jag städa sovrummet och badrummet sen ärallt klart ^^

Kyle sitter just nu och leker lite och koller på tv emellanåt :) När han hör något som låter extra högt :P

Ne nu har jag vilat klart så jag får ta och fortsätta !

Torsdag

Godmorgon!

Alltså, det är redan torsdag :O så snabbt tiden går herregud.

I dag vaknade kyle 6, var jätte pigg och glad på morgonen :P Fick sin välling och sen gick vi upp, jag var också rätt pigg faktiskt, har redan ätit frukost och så.
Men nu så har jag lagt kyle igen och han håller på att somna :) Får se hur länge han sover idag då ^^

Annars idag måååste jag diska ^^ så trååkigt att göra det.


´

Åh, jag drömde en sån konstig dröm. Så när jag vaknade var jag arg på Jonte :(. Hade ont i magen för det kändes så verkligt :P haha.

Jag drömde att Martina hade bjudit med mig till USA, för att kolla på fotboll. Så körde Jonte oss till flygplatsen.
När vi var framme så började dom bråka, så frågade jag va de va, så svarade jonte att hon hade tagit sönder hans karmrem så sa han om du följer med så är det slut. Jag bara a men då är det slut då och kastade en stubbe på honom. Sen smög jag och Martina förbi honom och ställde oss där vart båten (helt plötsligt var det en båt som skulle komma och inte ett flygplan) skulle komma. Så stod jonte ovanför (det var två våningar) så jag ropade på honom flera gånger men han bara ignorerade mig. Sen så ropade jag lite till men då hade han somnat så sa en tjej som stod jämte honom och typ höll om honom att han sov. Sen vaknade han och jag ropade lite till men han bara ignorerade mig.

Sen vaknade jag för Kyle gnällde lite. Men det var en heelt konstig dröm :P Hatar när mandrömer något sånt :/ Man mår verkligen dåligt på riktigt sen när man vaknar på morgonen :O

´

Nu sitter jag här och dricker nyponsoppa och äter banan:) Kyle sitter och leker lite :P Han ska snart få mellanmål. Sen ska vi hem till mamma och äta våfflor :D Gott!.

Kyle somnade innan vid 8 och sov ända till 11 :O gissa om jag var chockad när jag somnade i soffan och vaknde före honom :O haha.

Onsdag

Godmorgon allihopa!

Solen lyser där ute :) Kyle är hur pigg som helst sitter och leker och pratar jätte mycket för sig själv :) Det är så skönt.
Han vaknade vid 6 idag och fick välling sen var han pigg :P haha. Jonte han mysa lite grann med honom innan han stack till jobbet också.

Jag sitter här helt täppt i näsan...Jonte har ont i halsen och kyle är förskyld. Bra ;)
Idag ska vi hem till mamma och äta våfflor, hann inte igår för vi var och storhandlade så vi kom hem typ 1 timma efter att kyle skulle gå och lägga sig :/ Men han somnade så fint så i sin säng när jag hade lagt honom :)

Jag och tintin var på rusta och Br i går. Jag handlade en våg och ett hopprep. Så det måååste börja tränas ordentligt här hemma :) Måste bara fixa ett måttband, motinscykel.. aa de :P Sen är deklart :)

Nej nu måste jag äta frukost !

´

Hejsan hoppsan!

Sitter här nu snabbt medans Kyle dricker sin kvällsvälling :)
Han är förkyld så man måste ge honom näsdroppar..:((. Han vaknade i natt och ville inte somna om men till slut så gjorde han de och sov till halv sju :) Så det var bra iaf. Han har varit lite gnällig idag också. men det förstår man ju, Men han äter jätte duktigt fortfarande :D. Han fick dricka lite hallon/äpple dryck innan, den gillade han jätte mycket :P

Senare ska vi göra mat, sen kolla på csi och efter det på 100 höjdare :P. Sen sova . Har redan sovit 2 gånger idag, efter som han var vaken så länge i natt :P Det är man inte van med, det har han typ aldrig gjort innan :P

Nej nu hör jag att han måste ha mer näsdroppar. Ha de bra återkommer kanske senare!

Måndag

Usch, jag satt och kollade lite på youtube nyss, så hittade jag den här videon.....mår skit dåligt nu. Alltså ungen är riktig och har en sjukdom som heter  harlequin ichthyosis .
(Klicka på namnet så kan ni läsa om de)..i normala fall dör dom efter bara några dagar...:/ Såg en annan video med en kille som var 19 som hade överlevt den, han måste smörja in sin kropp med lotion flera gånger per dag..alltså stackars barn. mår så dåligt nu..

Tänk och föda ut ett barn med den sjukdomen..stackars unge..det borde ändå göra ont..


VARNING FÖR ER SOM ÄR KÄNSLIGA!





´

Nu har vi precis ätit kvällsmat här hemma. Köpte de nya cheerios eller hur de stavas, asgoda:D vet inte om de är nyttiga fastän det är 75% fullkorn :P

Kyle somnade vid 7 som vanligt, vaknade och gnällde lite för att han hade tappat nappen, men sen somande han om på direkten :) Så nu sitter jag här, var längesen jag satt vid datorn så här länge :P börjar få ont i ryggen med :P ska kolla med cold case senare :D älskar den serien :) Sen ska vi sooova här hemma, imon är det min tur att få sovmorgon :D hihi.

´

Nu har vi precis kommit hem, eller ja nästan :)

Vi har varit i flygstaden och handlat lite grejer på willys.
Sen åkte vi till eko och köpte lite grejer där :P bla blöjor för 50 kr :O biiilligt, frågan är bara om de är bra att ha :P Det märker vi :P  :)

Annars ska jag bara ta och städa undan lite i badrummet, sorterade kyles kläder innan så glömde jag ta bort de  :P Så nu ligger de över hela golvet :P haha. Aja ^^

´

Nu har kyle somnat :) han har inte sovit sen han vaknade i morse vid halv sju :P
Han gick runt lite innan med sin gåstol och pillade på allt precis allt :P han gick ända ut till hallen :P haha. sötunge. Sen när han vaknar så ska han få lunch. Sen ska vi bara busa lite :)


 


Söndag

Godmorgon!

Usch, inatt var kyle inte rolig, eller aa imorse vid 4 då vaknade han varje halvtimma, han har blivit förskyld, jag tror vi har det för kallt här fastän vi har alla element på högsta :O
Både jag och Jonte blir jätte täppta i näsan på morgonen för det är så kallt i sovrummet :/ aja.

Nu har jonte precis gått upp, jag la kyle för han brukar alltid sova vid denna tiden men han ville absolut inte de bara vände sig på mage och ställde sig i krypställning och stod där och gungade :P Så jonte gick upp med honom :P

Vi tar liksom honom varannan dag när Jonte är ledig så båda får sova ut en dag :)

Idag ska vi handla lite mat till kyle, sen ska vi nog inte göra så mycket, det är skit fint väder ute med sol och allt man kan tro att det är jätte varmt ute men sen kollar man på termometern så är de -5 :P


Igår var vi hemma hos mamma och åt påskmiddag, skiit gott nästan som julmat ju ;) Sen fick vi påskägg alla barnen + jonte :P Och kyle fick enliten kyckling som han blev jätte glad över :P Han var vaken hela tiden vi var där han ville inte sova :P Men han var inte jobbig för de, han var glad nästan hela tiden, förutom när Pontus kompis sa "är DU rädd för mig?"  då blev han lite gnällig :P

Aja men nu har jag druckit upp min capuccino så ska gå och vara social mot jonte om de nu går eftersom han kollar på simpsons :P

´

Såå nu är jag klar iaf, kyle sover fortfarande :) snart gjort det i 2 och en halv timma :P Ska snart ställa mig och diska den lilla disken som är där sen igår :)

Nu ska jag be jonte sluta spela och göra sig i ordning han med :P

juust det gjorde om i vardagsrummet igår, bytte soffa och tog bort en bokhylla :P blev väl inte bättre men nu får alla plats i soffan när vi får gäster ;) haha.

Lördag - Påsk

Hejsan!

Idag ska vi hem till mamma och äta påsk mat :) det ska bli gott.
Kyle ligger och sover just nu och Jonte spelar lite guitar hero :P Jag ska snart göra mig iordning för ska hem till mamma vid 3.
Annars så ska vi nog inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt nu när jonte är ledig. Kolla på någon film kommer vi säkert göra :P

Kyle står bara och gungar i krypställning än så länge , men förhoppningsvis så kommer det snart att han kryper :P han rullar och "pratar" som bara den :P Kan kan sitta hur länge som helst själv också, och så har han lärt sig hur gåstolen fungerar :P  Han sover 2 gånger per dag långa stunder :) Sen sover han hela nätterna fortfarande vaknar bara till om han hamnar på mage så då får man hjälpa honom till rygg igen så vänder han sig på sidan och somnar om på direkten :)

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning :)

Glad påsk!

Torsdag

Hejsan!

Kyle vaknade precis så nu sitter han och leker lite, han ska snart äta lite lunch, sen kanske vi drar in till stan, har ingen lust att gå ut i detta vädret egentligen :/ Men han behöver ny jamas.

Snart är det redan helg :D Jonte är ledig fre till måndag nu :D mysigt!! Ska kanske möblera om här :P Fårse hur det blir med det ;) haha.

Hittade en lägenhet innan för 5800. Lite dyyr men det finns tvätt och torktumlare och hiss där :PSå hooooppas att vi fååår den!! Tror inte det men ändå...

Annars så ska vi inte göra så mycket idag , bara mysa :)
Igår kväll vaknade kyle vid halv 10 tror jag och bara skrek så jag tog honom och satte mig i soffans å somnade han på direkten. sen vaknade han inget mer bara en gång tror jag när han hade vänt sig till mage och verkligen inte ville vända tillbaka sig själv :P Han vaknade 6 idag istället för halv :P bättre ^^ sen sov han 2 timmar alltså halv nio till halv elva.

Nej nu ska jag plocka undan i vardagsrummet innan han ska äta :)

´

Jag hittade en gammal stilmall som jag hade sparat som tur var :P

Tisdag

Hejsan!

Hopp, jag gjorde något fel innan så min designe försvann :(((( Så nu måste jag göra en ny men pallar inte just nu...aja.

Nu sitter kyle i sin säng och leker lite han har precis ätit mellanmål :) Päron och banan med havre :)
Till lunch åt han en heel tallrik lasagne, duktig han är :)
Annars har vi inte gjort någonting idag, har inte orkat gå ut för har haft ont i halsen hela dagen, men ska börja städa snart :P Duktigt, bara jag sätter i gång innan Jonte kommer ^^ hihi.

Nej nu får jag börja ^^

Måndag

Heejsan!

Nu har jag varit skiit dålig på att uppdatera ^^ aja här kommer lite om vad som har hänt i helgen :P ;

Fredag;
Så tvättade vi och städade, sen kom Jessica och mange hit och vi kolladepå Förtrollad och åt pizza -.- oonyttigt :((

Lördag;
Hälsade på hemma hos Jontes morbror sen handlade vi på willys i flygstaden :P

Söndag;
Andy och josse kom hit en sväng, sen gjorde vi ingenting bara kollade på tv :P haha och sov ^^


Idag vaknade kyle halv sex :P fick mat och så låg han i sin säng till typ 20 över så bytte jonte på honom sen la han honom i sängen igen så gick vi upp vid 7 :) Sen somnade han igen vid 8 och jag med när jag la honom så vi sov till halv 10 ^^ haha.

Sen fick han mat, rotfrukter med kalvkött tror jag det var :P sen mango med yoggi till efterätt :P Och nu sover han igen :P hihi

Tisdag

Hejsan!

Usch jag har ingenting att göra är uttråkad, fult väder nu hade tänkt gå ut men orkar inte om det börjar regna när vi är ute för vagnens regnskydd passar inte riktigt....:(

Har träningsvärk i magen ocksååå :P fast jag har faktiskt redan tränat idag :L SÅDESÅ JONTE! om du nu läser detta ^^ hihi. Gjorde 20 mer situps än igår :P hihi. aja. Vill ha en träningscykeeeel, måste kolla om de finns någon billig billig någonstans :P

Idag fick kyle rotfrukter med kalvkött, det var uppskattat och mango och bananpure till efterrätt :) gott gott :P
Just nu sitter han i sin säng och leker, det gillade han skit mycket säkert roligare än att sitta på golvet :P haha undra varför :P

Måndag

Hejsan!

Idag gick vi upp klockan 9 :O Men det var nog bara för att Kyle vaknade tjugo över fem i morse och skrek som fan :/ så vi la honom i vår säng och gjorde mat sen somnade han om efter en timma ungefär :P och sov till klockan 9 :)

Just nu sitter vi här på golvet, kyle tuggar lite på ett rån, jag ska snart göra mat till honom, sen ska vi nog ut och gå :) Nej nu börjar han bli trött på sitt rån :P


Fredag

Hejsan!

Nu sover Kyle det har han gjort i en timma nu :) Jag kollade nyss på våra bästa år, nu börja det hända lite grejer där :POm nu inte JOhn drömde att hon ringde honom :P aja återstår att se på måndag :)

Idag kommer tintin hit en liten stund sen efte det har jag ingen aning om vad vi ska göra idag :P
Fick sova 2 timmar innan av kyle :P Snäll som han är. men han vaknade i natt faktiskt och var vaken någon timma sen somnade han om och vaknade 6, så han kommer nog sova mycket idag :P få se hur länge han kommer sova nu :P

Men nu ska jag göra mat till mig. :)

Tisdag

Åh! Solen skiner och det är inte skit kallt ute :D
Har precis kommit hem ifrån nyhem :P Var på Bvc  och sen efter det ho mormor  och hälsade på lite :)
Allt såg jätte bra ut med honom, vi hade e ny barnmorska som jag faktiskt tyckte va mycket båttre '^^ haha. Aa men han hade gått ner lite lite i vikt eftesom han har varit sjuk, menhan har vuxit 2 cm :) Så nu är han 72 cm lång och väger 8090 så det var inte såå mycket han hade gått ner ändå :) 

Jag ska snart plocka undan lite här så det ser hyffsat bra ut när malin och neokommer :P hahah. Kyle sitter här jämte mig och tuggar på ett smörgåsrån :P
Nej nu måste jag fortsätta.

JAG ÄLSKAR DIG JONTE MEST AV ALLT, OCH JAG SAKNAR DIG SKIT MYCKET JUST NU!!!

Måndag

God förmiddag!

Helgen har jag haft fullt upp typ, har inte suttit vid datorn någonting :P

Lite om helgen då ;

Fredag;
Lämnade kyle hos Mona för att vi skulle til ullared på lördagen. SÅ när vi hade lämnat honom så mös vi bara framför tvn :)

Lördag;
Åkte till ullared rätt tidigt med Laura, ben och ronja :d Kom hem vid ungefär halv sju, så ringde mona och sa att hon hade lagt honom och så sa vi att han skulle sova där en natt till :P
Sen ringde ben och frågade om vi  ville hänga med på fest hemt ill david. Så det gjorde vi sen drog alla in till stan. Men kom hem därifrån rätt tidigt ändå :)

Söndag;
Åkte och hämtade kyle, sen åkte vi på kalas hon jessica som har fyllt 20. GRATTIS!
Kyle fick leka lite med hennes kusiner som är 9 ½ månader och 2 år :P Han skrattade en del ändå :) det var kul att han gillar att umgås med andra små barn och inte bara skriker :P Han var lite skeptisk i början när lilla simon kom fram och drog ut kyles napp , eftersom dom hade likadana nappar :P Men de löste sig .
Sen åkte vi hem och kyle somnade på direkten så jag och Jonte gjorde mat och kollade på "big nothing" den var braa :)


Aa, idag vaknade Kyle 6 men vi gick inte upp fören 7 han fick välling och så i sängen så jag kunde vila en liiiten stund till ^^ haha.
Sen kollade vi lit på the voice, sen somnad ehan igen och jag var skit rött men ville inte sova för då kommer jag nog inte somna så snabbt ikväll :P
Annars så sitter han just nu bara och leker med en skallra och pratar hööögt ^^