måndag

Hellu,

Idag har jag jobbar från halv nio till halv fem, sen cyklade jag direkt och hämtade kyle sen hem till mona. Där åt vi potatisgratäng med en skitgod marinerad fläskfilé har jag för mig det var. Det var jäätte gott, sen blev det marängswich eller hur det stavas till efterrätt.


Kyle lekte runt och hade sig till slut krossade han en kruka den busen. Han är verkligen på allt. Sen när vi kom hem så gick han själv till sängen och sa "nana" och försökte klättra upp men de gick inte så bra så vi bar ner honom i sängen och gav honom vällingen.


Jonte är ute och går med chrille. Jag sitter här bara har plockat undan lite granna ska fortsätta snart igen. Sen ska jag nog lägga mig.


Imon är det jobb som gäller sen vet jag inte vad jag ska göra när jag kommer hem, antagligen ta det lugnt och försöka prata så lite som möjligt för har fått en blåsa längst in på tungan så de känns som jag har skit ont i halsen :/


månda

Hej hopp,


Nu sitter jag här hemma och äter lunch ska snart cykla tillbaka till jobbet. Var på gynekologen innan, lika pinsamt och jobbigt som alltid men går ju över så fort. Så nu är det bara att vänta på svar...

Annars så ska jag bara kolla ny mobil sen när jag slutar och kanske köpa lite nya grejer till kyle om jag inte gör det imon istället.


Nej nu måste jag rusa.

Puss hej.


PS. Jag älskar dig jonte. Tänk på mig om du läser detta! :D <3


Hej,

Idag vaknade jag och hade ont i hela kroppen, har sovit på något lustigt sätt. Men men. Idag har vi inte gjort någonting alls, eller vi har ju storstädat men vi har inte gjort något som är kul överhuvudtaget. Skit tråkigt ^^. Kyle sover nu iaf. Jag kollade precis på Robinson. Synd att valpen var tvungen att gå :( Han var så go. Men iaf synd om han hade stannat och kollapsat eller något liknande.

Iaf, Kyle har inte varit på sitt bästa humör idag heller för den delen, Han har haft sina utbrott ;) Han har börjat säga "nej" nu, tex om jag säger åt honom att stänga toa dörren så skriker han neeeej. hahaha man kan inte hålla sig då .


Japp, imon har vi inget planerat än så länge, får se vad som händer helt enkelt.

Puss hej.


fredag

Hejsan,

Idag vaknade kyle tjugo i sju. Lite tidigt för att vara honom. Men han ville upp då iaf. Sen ville han ha "lili" - välling, och kolla på walle.

Nu är han iaf på dagis, ska hämta honom om en och en halv timma innan dess ska jag plocka undan lite här hemma och fixa tvätten. För ska tvätta klockan 12 idag.

Ikväll blir det grillning på stranden. Med michelle, martina, tintin, natha och sanela :) Annars då? Nej ingenting tvätta till fyra sen hem till mamma/tintin så fort jonte kommer hem typ.

Igår var jag med michelle lite, vi möttes på netto sen gick vi hem till henne och pratade lite sen följde hon mig ääända till feta greta. (Det är en bra bit).

Just det sökte in till omvårdnad igår. Så det blir skolan till hösten antagligen! Kul kul.

Nej nu ska jag börja lite här hemma!! :D


torsdag

Kyle vaknade halv två i natt och var vaken till halv tre.. det tar på en att behöva gå upp så mitt inatten ^^-
Men nu är han hur pigg som helst. Vi ska äta middag om en och en halv timma sen ska han sova liten stund. När han vaknar så ska vi ut och leta lite efter kattsi sen kanske gå till en lekplats så han får leka av sig lite grann.
Kattsi hoppade ju ifrån balkongen i förrgår, vi har inte hittat henne ännu...förhoppningsvis så gör vi det snart! Kyle har inte märkt något än så länge som tur är.

Igår var de här och borrade in teliasbredband tror jag det var, kyle blev jätte rädd när han borrade men sen vande han sig och till slut så satt han till och med jämte killen när han jobbade.
Han visade stolt upp sin leksak som han fick ifrån ett kinder ägg och sa "titta tiiiitta tiitta" hela tiden till honom ;)

Imorgon är också sista dagen för kyle med sin pencilin :D skönt för honom, det är iofs inga problem med den för han gillar den och säger mer varje gång han har fått. Haha.

Igår fick jag jätte ont i halsen på kvällen och har det fortfarande, hoppas inte jag har de i helgen för då ska vi äta först hemma hos mormor sen hemma hos mamma!

Japp men nu ska jag kolla på greys :D

lördag

Idag har det varit skiiit skönt väder. Vaknade vid 6 idag, kyle vaknade då, skit tidigt för att vara honom men de var bara att gå upp och ge honom hans medicin. Sen kollade vi på tv lite grann sen terrade han jonte. Sen vaknade jonte så tog han med kyle till konditoriet och köpte frallor sen vidare och köpte en yoggi. Kyle hade tydligen varit gnällig inne i affären så han fick ett piratsvärd av han som äger kiosken.

Efter frukosten så ville kyle sova middag, så han fick göra det för han var jätte trött. När han vaknade sen så duschade han och jonte tillsammans sen riingde chrille och frågade om vi ville följa med de till galgberget och gå en runda. Så vi stack ut vid 4 kanske så gick vi en lång runda på galgberget. Sen bestämde vi oss för att gå hem till chrille och malin för att grilla hamburgare. Det blev skit gott!

Kyle ville hålla neo i handen hela tiden och gå runt så. Det var faktiskt jätte gulligt! När vi kom hem vid halv nio tiden och lagt kyle så somnade han på direkten! 

Nu sitter jag här och äter lite godis och dricker läsk. Funderar på att dra ut senare.


onsdag

Hejsan..

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.
Våren har nog äntligen kommit hit! Snart kommer sommaren "bara" 2 månader kvar .

Kyle är sjuk, han har någon bakterieinfektion. Så han ska gå på antibiotika i 10 dagar. Han vaknade fyra imorse och var rätt pigg,´ville kolla på madagascar så han fick göra de 10 min kanske, sen så la jag honom i hans säng så somnade han om och vaknade 10 imorse . Jag vaknade till och med före honom idag. Och de har inte hänt på hur länge som helst. Sen var de medicinen ja...den gick ju inte så bra att ge honom han stretade imot som tusan men ner gick den iaf . Snart är det dax för medicin igen. Han ska ta den 3 gånger dagligen.

Ja jag återkommer nog senare :)