FREDAG

Godmorgon!

Ígår var vi på max och åt maat, vi var där med nettan och co. Kyle busade jätte mycket med gabriel. De hoppade i hoppborgen där och åkte kana jätte mycket. Sen på vägen hem så köpte jag två nya blommor till vardagsrummet :) Nu ser det MYCKET bättre ut.
Sen på kvällen kollade jag och jonte på en rätt bra skräckfilm, de läskigaste var ju att de var en sann historia. The haunting in conneticet eller hur det stavas hette filmen iaf :).

Kyle vaknade tidigt idag som vanligt, halv sju vaknade han idag. Och lika pigg är han för det. Idag ska vi storstäda, jag har bara satt mig här för att piggna till lite grann. Vi harjätte mycket att göra idag, först storstäda hela lägenheten, sen åka och storhandla. Okej kanske inte Jäätte mycket att göra men mycket hihi.

Just nu springer kyle runt med kalsonger bara får se hur bra det går :) än så länge har det gått jätte bra.

Om man kanske skulle ta och börja nu?

Onsdag

Hejhopp.

Idag kom kyle in till oss vid kvart över två, han ville sova hos oss. Så det fick han . han vaknade dock vid 7 igen..
Iaf, idag skulle vi tvättat men jag glömde totalt bort det..som tur är ska jonte inte jobba nästa vecka ^^haha.

En snabb uppdatering bara. Måste plocka undan här lite.

Tisdag idag

Kyle sov i vår säng i natt. Han somnade i vagnen vid 4 igår på eftermiddagen när jag var ute med martina. Såå han kunde inte somna förens 12 ungefär.. han däckade i mitt knä.
Igår var jag som sagt med martina, vi träffades i stan så köpte vi något att äta sen gick vi till en lekplats så kyle kunde leka av sig medans vi åt. (han åt innan).  Sen bar det av in till stan och så gick vi bara runt lite. Kyle somnade i vagnen då som sagt så vi köpte cola och satte oss på stolarna vid tutti frutti och pratade.

Imorgon är det prick 1 vecka kvar tills kyle blir 2 år!! Så himla snabbt tiden har gått!!
Till helgen så ska vi ha kalas för kyle det kommer bli så kul att se honom öppna paket nu. Han fattar ju lite mer än vad han gjorde när han fyllde 1 år.

Måndag och ny vecka

Helgen;

Fredags, träffade mona i stan. Gick till en lekplats så kyle fick leka lite. Sen in till stan köpte 10 chokladbitar för 100 kr..dyrt men chokladen var skit god. Sen hem och kollade på film. Vi kollade på 17 again. Skit bra film! Den rekommenderas.
Sen träffade jag martina en snabbis inne i stan. 
 
Lördag, Gjorde vi inget speciellt var hemma hela dagen ungefär.

Söndag, var inne nästan hela dagen, framåt eftermiddagen så åkte vi till citygross och handlade lite, sen mötte vi malin, chrille och neo på en lekplats.


Det var en liten uppdatering av helgen. har inte hänt så värst mycket men ändå :)

Idag ska vi träffa martina, men vet inte vad vi ska göra än eftersom det regnar som in i..här. :S
Så dystert och tråkigt :P

Men nu ska jag iaf plocka undan lite :)


Torsdag

Godmorgon!

Kyle vaknade innan sex idag. så jag är rätt trött nu haha. Iaf, idag ska vi nog in till stan och kolla lite. se om han kan sova lite middag i vagnen sen :) Sen blir det bara till att gå till någon lekplats.

Kommer mer uppdatering senare ikväll :)


Onsdag

Idag vaknade kyle klockan halv sju, han har börjat vakna jätte tidigt nu för tiden. Men det är nog för han har kommit i en närhetsperiod. Man måste sitta inne hos honom tills han har somnat annars får han panik. Men det går över :)

I helgen så var jag på liseberg med martina, michelle och nathalie :) det var jätte trevligt. Kom lite regn då och då men de hindrade inte oss. Inte någon annan heller för den delen, det var skit mycket folk där i lördags. Det var KÖ till lisebergstornet till och med. Ja men det var trevligt som sagt!

Annars har det inte hänt så jätte mycket här. Bara varit ute med kyle på lekplatser och träffat Malin och neo :)


Kallt

Hejsan.


Idag fick jag lite sovmorgon av kyle. Han vaknade halv åtta men kom in till mig och la sig jämte mig och sa "nana här". Sötnosen.

Annars har jag bara diskat än så länge. Kyle har varit elak idag och gjort något med Jontes xbox medans jag diskade och nu funkar inte skivgrejen ordentligt.


Idag ska jag umgås med michelle sen i eftermiddag.

Förövrigt är det jätte kallt här hemma jag fryser just nu :O


Fick ju tillbaka min mobil igår. och den funkade :D kostade ingenting heller för den delen. Såå nu kan jag ta många bilder igen :)


Onsdag?

Hejsan

Är det onsdag idag? eller är det tisdag? :S jag håller inte reda på dagarna nu när man är ledig. haha.
Tintin ringde mig innan och frågade om jag ville följa med henne till polisen för hon ska göra ett nytt legg. Polisen ligger bara 3 min här ifrån så jag sa ju självklart ja :)

Jonte sa också att han hade fått ett sms ifrån tre att min mobil är klar. Förhoppningsvis lagad också!!

men nu ska vi gå och möta tintin.


Måndag

Hejsan.
Måndag och ny vecka!
Idag vakande kyle så tråkigt som klockan 7 haha. Vi gjorde ingenting imorse bara tog det lugnt i soffan båda var jätte trötta. Annars har jag städat lite här hemma, bara köket kvar nu. Sen ska jag ut lite med kyle vi har inte varit ute på hela dagen..:(

Kollade nyssi kyles mun också eftersom han har haft jätte hög feber. så där längst in på underkäken så är det två små tänder på väg upp :) Inte konstigt att han äter dåligt då också :/

ja det var bara en liten uppdatering :P

Helgen

Hejhej

Helgen då ;

Fredag, lämnade vi kyle hos mona sen åt vi på den kinarestaurangen ovanför kebabhouse. skiiitgott!  Sen gick vi på bio och kollade på transformers 2. Jätte bra film verkligen!
Lördagen så vaknade vi 11 typ, sen skulle vi på kalas hos nettan. Elin fyllde 8 år . Efter kalaset så blev det stranden så kyle fick svalka sig lite.
Söndagen så vaknade alla 11, kyle med!!! Så vi tog det bara lugnt hela dagen , sen på kvällen så tvättade vi och åt hemmagjorda kebabpizzor :).


Feber

Hejhopp!

Kyle har feber idag också :( han är jätte varm då och då. Han har sovit från och till heeela förmiddagen. Han vill bara ligga och kolla på tv han orkar inget annat. stackare!
Just nu håller jag på och plockar undan här hemma. Sen ska jag dammsuga och torkagolven samt bädda rent våra sängar. 


jag drömde inatt att jag bara behövde skriva på ett papper att jag ville att janne skulle leva idag. Så skulle jag läsa upp det högt. Sen så kom han in genom en dörr fullt levande...

Tvättat

Godkväll!

Alltsåååå så jävla varmt det är här inne nu, man tycker ju att det borde vara kallt nu på kvällen men icke.
Vi håller på att tvätta för fullt. haha klockan är halv elva snart och vi har fortfarande tvätt där nere som hänger på tork.- har tvättat 6 maskiner idag.. puuh. Men all tvätt är iaf tvättad nu! Så himla skönt!

Idag har vi inte gjort nååågonting. bara varit inne i stan en snabbis och köpt födelsedagspresent till mona och elin. Kyle fick lite nötter när vi gick i stan . men han smakade och sen spottade han ut dom och sa "äckligt" haha samma när vi åt macka i morse så smakade han lite på mjukosten och sa sen "äckligt".  Han hade lite feber i kväll 39 grader :( så han fick lite ipren och nu sover han gott.

Våra tvkanaler funkar inte av någon konstig anledning :O har inte funkat sen klockan 20 om inte tidigare...
Imorgon ska jag storstäda här medans jonte jobbar, sen när han kommer hem så ska vi lämna kyle hos mona och sen ut och äta och kolla på bio :) Myskväll!

Svaren

Godmorgon!
Kyle vaknade innan jonte skulle till jobbet idag igen ^^ haha, Men det gör ingenting. Just nu gör vi absolut ingenting det börjar bli varmt här inne nu känner jag. Så jag ska snart börja plocka upp lite bädda sängen osv. Senare idag blir det nog att vi drar i väg till brottet en sväng.



Mia Noahs mamma

Hej, Hur ser kvällen ut för lilla kyle? alltså nattningen. har ni några speciella rutiner?

Svar;
Han går och lägger sig vid åtta nu för tiden. Men det ska det blir ändring på sen när jag börjar plugga. Iaf, vi börjar göra honom iordning vid 7. Då byter vi blöja smörjer in honom ta på pyjamas sen borstar vi tänderna. Sen får han kolla lite på tv så  han varvar ner.
När han lägger sig så får han en flaska välling som han dricker medans jag eller jonte sitter på en stol jämte sängen och läser en bok för honom :)


Lina

Vad ska ni göra och vad har ni gjort i sommar?

Svar;
Än så länge har vi badat och varit på gekås. Vi ska försöka ta oss till liseberg och äventyrslandet iaf. Tropikcenter pratade vi också om. Sen ska vi bada en massa:D


Elma

Hur gammal är kyle?

Trivs han på dagis?

Kan han prata mycket?

Vad sysslar du med?

Svar;
Kyle fyller 2 år nu den 29 juli :). Han trivs jätte bra på sitt nya dagis. Har två jätte bra kompisar där som han leker med hela dagarna.
Han kan prata jätte mycket, pratar med 2-3 ords meningar. Man förstår vad han vill när han säger något.
Han har börjat använda sitt namn i meningar också som "kyle sitta här" .
Jag är arbetslös för tillfället men jag ska börja plugga nu den 31 augusti till undersköterska.


Albinsmamma

Hur kan en dag se ut för er?

Svar;
  Kyle kommer upp till oss vid 7-halv åtta. Sen får han välling och så kollar han lite på tv. Sen äter vi frukost. Sen brukar han leva rövare tills vi ska äta lunch. Sen sovar han middag i två timmar. Efter det så går vi ut en stund. Sen kommer jonte hem och då äter vi kvällsmat. Efter det så busar han lite med jonte. Sen är det dax  att göra iordning honom för sängen.


Petra

Hur länge har du och din sons pappa varit tillsammans och är ni fortfarande tillsammans?

Hur fick du reda på att du var gravid? alltså hur märkte du det?

Svar;
Jag och Jonte har varit tillsammans i 4 år idag faktiskt. Och ja vi är fortfarande tillsammans :P
Jag gick i skolan när jag blev gravid, så när vi hade gympa så hade jag skit ont i magen hela tiden som kraftig mensvärk. Så jag trodde bara jag skulle få min mens när som helst så jag höll koll hela tiden . Men på lunchen så stack vi till ungdomsmottagningen jag och martina då. Så var jag gravid i 5 veckan :)