fredag

Goddag.

Kyle sov hela natten vaknade inte en enda gång. Så jag vaknade rätt utvilad imorse. Cyklade och lämnade kyle på dagis i slask. det var ikke kul. Men fram kom vi 10 min förtidigt ;).
Han hade haft de bra på dagis idag hade dock inte ätit så bra sa de.
Nu sover han middag får väcka honom snart så han inte sover hela eftermiddagen, funderar på att dra till badhuset med honom om de är någon som vill hänga med inte så kul att vara helt själva.

Just nu lyssnar jag på noche de sexo jag älskar den låten..

torsdag

Heellu.
Redan torsdag, veckorna flyger ju iväg:O.
Iaf kyle vaknade vid 2 inatt och var vaken en bra stund. Han somnade om och vaknade tjugo över åtta igen . Vi fick skynda oss till dagis, så nu är han där min sötnos.
Ska hämta honom om en liten stund så fort han som fixar frysen är klar.

Idag ska vi plocka här lite bara, annars bara vila.

tisdag

Godmorgon,

Igår var vi hemma hos chrille och malin. De har en jätte mysig 2a på broddessonsgatan eller hur de stavas.
Idag vaknade kyle först vid 4a och ville ha vällingt, sen vaknade han igen vid 9.
Jonte är hemma idag för han känner sig dålig. Han mår illa och har feber.
Efter lunch någongång så ska jag ta med mig kyle till hfab så ska vi prata med dom lite grann.
Kyle och Jonte kolla på wall-e just nu som vanligt ;) Och kyle kissade på pottan idag igen helt frivilligt. Sa "kissa" så hämtade jag pottan så satte han sig där. Så duktig:D:D.


Måndag

Hellu

Ny vecka och ny tag..
Igår var vi på kalas hos nettan hanna fyllde 4. Kyle var jätte glad över att äntligen träffa "nanna" som han kallar henne. Han ville inte ens hem när vi skulle åka efter att ha varit där i 3 timmar.
Efter nettan så åkte vi hem till min mamma för att hälsa på och hämta en skiva. Sen hem.

Idag vaknade kyle halv nio så det var bara att ta på sig och sen gå till ett möte vi skulle på. Sen till bvc på läkarundersökning och vaccination. Han kunde dock inte vaccineras för han var lite snuvig så det får han göra nästa vecka. Han vägdes och mättes. Han vägde 11.44 kg och var 83.3 cm lång.
Sen efter bvc gick vi till maxi och handlade lite sen hem .

Nu sover kyle middag och snart ska de komma en som ska fixa vår frys som är sönder .

Lördag

Godmorgon.

Igår var vi ju på bio I taket lyser stjärnorna, den var faktiskt bra! Ska lätt läsa boken nu.
Sen vidare till Peking och träffade mamma och roggan. Åt jätte god mat och blev alldeles för mätt.
Sen hem och prata lite med jonte, sen ut med michelle, martina och milla. Stack först till Moon. Stod i kö 30 min sammanlagt. Det var inte så värst kul. Sen när man kom in var de mindre än förväntat. Men jag tyckte det var kul där men martina och michelle ville vidare. Men när vi väl var ute så ville alla hem. Så det blev att vi gick hemåt.

Kyle vaknade vid 3 och var i stort sätt uppe tills 5 på morgonen. Han somnade om sen och vaknade 8. Så jag är hyffsat trött nu kan jag säga. Men ska vila sen när han sover middag. Efter det hade jag tänkt mig att vi ska åka hem till mamma och hälsa på. Jonte är och hjälper malin och chrille att flytta så det kommer nog ta ett tag kan jag tänka mig.
Imorgon är det kalas för Hanna som fyller 4. Tänk när jag och jonte blev tillsammans så var hon bara några månader och nu fyller hon redan 4 år. Tiden går snabbt.

Nu ska vi kolla på tv och ta det lugnt bara . Puss hej

fredag

Heej.

Har precis varit nere i tvättstugan ska ner två gånger till sen är det klart.
Idag vaknade kyle vid 7 så det var lagom tid. Vi låg 1 timma och mös i sängen han var gullig och klappade mig i håret och så . Sen lämnade jag honom på dagis han blev ledsen när jag gick för han var trött. Men de hade gått jätte bra han är så lik mig säger dom där. haha det är ju positivt :D sen när jonte kommer hämta honom så kommer han säkert vara lik honom för de säger alla att han är ^^.
Iaf när vi kom hem så var det bara att lägga kyle han somnade när vi cyklade hem.
Så nu har jag plockat undan, ätit lite och sökt lite jobb fanns dock inte så mycket..

När kyle vaknar så ska vi in till stan på några ärenden sen hem och äta lagom tills jonte kommer hem :)

tisdag

Godförmiddag..

Kyle kräkte inatt...så han fick lägga sig hos oss tror ni inte han kräkte då med? jo det gjorde han jonte flög upp ^^ aldrig sett han vakna så snabbt. Så vi fixade sängen sen somnade vi om efter en och en halv timma ringde jontes alarm. Kyle vaknade också då. Så han har inte sovit såå bra. Han har iaf inte spytt mer. Men han har bajsat riktigt löst bajs..
Men han är pigg och så som tur är. Så vi ska nog ut och mata fåglarna senare när vi har ätit lunch.

Annars i veckan har jag rätt mycket att göra..Imorgon ska jag tvätta sen till bäckagård. På torsdag ska vi på möte, sen på fredag ska jag på bio med mamma, tintin, pontus och roggan. Sen ska vi äta på peking. Sen om jag hinner ska jag med martina ut.

Nu börjar kyle bli jobbig..

söndag

Goddag.

Sitter här just nu i min ensamhet, har precis plockat undan här sen igår har inte orkat göra de förens nu hihi.
Igår kom som sagt martina, michelle och bekke hit, Vi åt tacos och kollade på två filmer. Ena filmen sög ju totalt. Trodde den skulle vara myycket bättre än vad den var. Sen den andra var en riktig tjej film som man visste exakt vad som skulle hända. Men den gick att kolla på.

Idag ska vi väl bara vila och ta det lugnt , funderar på att gå och mata fåglarna med kyle senare. Men vi får se.

Ha de bra puss hej.