Lördag

Heeejhopp!

Jag vet inte varför men det känns som söndag :( och det är ju inte kul..

Idag ska vi kolla på Mora träsk ;P och gå runt och kika lite hur det är på andersbergsfestivalen :)
Sen ska vi nog bara vila.
Jag mår inte så jäätte bra idag nej..:p trååkigt att vara sjuk när det är så här fint väder.

Nu orkar jag inte skriva meera! återkommer senare:)

Igår - "sture på stan"

Igår;

Träffade martina 12 inne i stan. Vi gick till norrekattspark och kollade lite vad dom gjorde där. Eftersom barn och fritid höll till där. (längst ner på stan typ ;P) aja.
Kyle kröp runt på gräset och verkade trivas jätte bra :P helt jordig blev han om händerna och fötterna :P Men så sa en kvinna "smutsiga barn är friska barn" och ja det stämmer nog.
Sen gick vi igenom stan och kollade lite vad som hände där, inte så himla mycket ändå. Vi gick till hemköp och handlade en välling och en smoothie i tetra pack till kyle.
Efter de gick vi till mcdonalds och köpte mat till oss, vi gick till norrekattspark igen och satte oss under ett träd och kollade när dom dansade. Hann bara se lite lite men ändå :P
När Kyle drack sin smoothie i vagnen så lät han typ "mm..mhhmm.." hela tiden, så jag tror han gillade den ;)
När vi hade ätit klart så kom Tintin och ammie och höll oss sällskap. Sen kom David och Edward och hämtade Martina för dom skulle fiska :D

Nej men det var en myycket trevlig dag :D

Fredag

Godmorgon godmorgon!

Kyle vaknade för en timma sen :) han sov hela natten igen. Skit skönt! Jonte stack precis till jobbet också, saknar honom reedan hade behövt honom här hemma nu när hela familjen är sjuk, men vi behöver pengarna också:)
Kyle kryper runt och jagar kattsi, fast nu såg jag att han ställde sig upp med ena benet bara dock haha. Men snart så kommer han ställa sig helt :D Han ställer sig bara på knä än så länge ;)

Idag ska vi till BVC, jag undrar hur mycket han vääger, han mååste väga minst 10 kg. Kaanske mindre eftersom han är sjuk nu så då vill han inte ha vanlig mat.
Sen kommer Lauras mamma och hämtar oss, så ska vi hem till henne. Hoppas det blir varmt senare så Kyle kan bada i lauras pool :D hihi.
Ikväll kaanske vi ska ut, för jag mår skit dåligt, Har skit ont i halsen och har fått hosta nu också...så förhippningsvis så känner jag mig bättre sen!

Nu ska jag kolla på "ensamma hemma" :)

`

Kyle har somnat, han är inte lika gnällig som igår :) han vill bara inte somna på dagarna nu när han är förkyld..
Just nu sitter jag här och hjälper
Nina med sin blogg :)
Jag ska snart äta frukost, jag är aldrig speciellt hungrig när jag är förkyld, har alltid varit så :P
Sen ska jag göra mig iordning och ta bussen in till stan :)

Torsdag

Godmorgon!

Kyle vaknade klockan 6 idag :D så han sov alltså från kvart över 7 till 6 :D vaknade någongång bara som han brukar göra. Det måste ha varit skönt för honom också. Den nässprayen var skit bra ju! Så idag mår både han och jag liite bättre, efter att vi har fått sova en hel natt utan en massa avbryt.

Jonte var skit förkyld nu på morgonen dock..hoppas det blir bättre sötnos!

Idag ska jag och Kyle träffa Martina istan , vi ska gå runt och kolla lite, eftersom det är "sture på stan" hihi. Det menas med att sturegymnasiet är på stan och gör olika aktiviteter. :)
Så vi ska gå och kolla vad Tintin gör. (Barn och fritid)

Senare idag veet jag att vi skulle göra någonting men jag minns inte vad det var..som vanligt. Måste fråga Jonte om det :P

´

Nu sitter man här bara, väntar på Jonte. Han är och spelar fotboll.
Kyle somnade faktiskt kvart över 7 :) jätte duktigt. Han fick nässpray (från 7 månader) så nu kan han andas genom näsan. Så han somnade på direkten efter att han hade druckit upp sin välling :)

Jag har ont i hela huvudet, munnen, näsan ja allt...så syynd om miig ;)
Jag hoppas hoppas hoppas hoppas hoooooppas att kyle sover hela natten idag, skiiit jobbigt för mig att vakna  nu så som det har varit i 2 dagar när jag också är jätte förkyld. Och jag vill inte att Jonte ska ta honom eftersom han jobbar. Så.

Nej nu orkar jag inte sitta här mer, ska kolla på vänner

.

Godnatt!


´

Såå nu är min blogg också flyttad :)
Ser exakt likadant ut ju :P Bara lite lite snabbare kanske. Och lite blåare :P

´

Såå nu sover kyle :) han var jäätte trött..
Jag har precis värmt lite lasagne, väntar på att våra bästa år ska börja.
Sen ska jag diska och plocka undan lite, få se hur mycket jag orkar måår skit dåligt.
Imon ska jag och Martina och kyle då förståss ;) in till stan, "sturefestivalen" hihi. Hälsa på TIntin. Se vad hon ska göra i norrekattspark som jag fick vara förra året ;P

´

Han ville iaf sova 30 min :) skönt. Jag somnade till en liten stund , vaknade av att jag trodde att han grät gick och kollade så sov han så sött :P knasigt!

Jag väntar på att det ska bli liiite varmare på balkongen så vi kan gå ut dit! Så får han lite frisk luft.
Sen kommer Martina hit. så ska vi ut och cykla lite. Till eurostop iaf hihi.

Det kittlas som fasen i min hals, jätte jobbigt..Måste nog köpa halstabletter sen samtidigt som jag köper nässpray till mig och näsdroppar till Kyle :)

Film - American crime

Usch såg denna filmen när vi var hemma hos Jessica och mange. Jonte hade fått låna den av en jobbarkompis..
Den var riktigt hemsk..alla mådde så dåligt efter den..

image287

Om American Crime:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.

Film

Kollade föresten på två filmer igår med. Första var what happens in vegas och andra Live.

What happens in vegas var aaas bra :D skit kul! En riktig tjejfilm tycker jag!

Om What Happens in Vegas...:

Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. När de talar ut inser de att de inte tål varandra men i samma veva råkar de vinna jackpoten på en enarmad bandit. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och samtidigt få pengarna för sig själva.

Om Live!:

Hur långt är man beredd att gå som pressad TV-producent? Över lik, skulle bli Katys svar, när hon i detta syfte skapar TV-programmet Live!, där fem av de tävlande vinner fem miljoner dollar var - medan förloraren betalar med sitt liv i ett direktsänt parti av rysk roulette.

Ja den sista filmen var lite lam i början sen i slutet blev de bara knäppt hahah.

Onsdag

Godmorgon..

Kyle vaknade vid 1 inatt. han bara skrek och skrek och skrek, tillslut somnade han och vaknade till och från några gånger sen sov han ända till kvart över 6.
Så idag har jag en riktig huvudvärk och är förkyld som bara den :P Kyle är också förkyld som fasen, Jonte med. Hela familjen rättaresagt :P TUR SOM FAN ATT DET GÅR ÖVER säger jag bara. Aldrig att jag hade pallat med såna här nätter hela livet..eller ens några veckor.
Stackars dom med småbarn som har kolik eller liknande..

Jaja just nu kryper Kyle runt här inne och jagar en rund skrikgrön färg :P Jag sitter här och har skit ont i huvudet och nääsan :( haha måste bara klaga någonstans :P
Kyle ska få frukost snart och sen ska jag se omhan vill sova en liten stund till..man tycker ju att han vill de eftersom han sov så dåligt inatt.. menmen de återstår att se.

Igår köpte vi en cykelstol till kyle. Så idag ska vi cykla :D

´

Kyle ville inte alls äta mat idag..han fick efterätt istället så han fick i sig något. Nu ligger han i sin säng och somnar när som.
När han har vaknat så ska vi kolla på våra bästa år sen gå ut en runda.

´

Kyle ville inte sova ;P så nu leker han med ett tangentbord och sin stövel :P haha. Han är så söt!
Helt snorig är han också.. stackare.

Iaf, idag ska vi till coop lite senare. Verkar vara varmt ute redan nu och så blåser det ingenting :)

NEJ nu måste jag torka hans näsa :)

Föresten jag har märkt att när Kyle var mindre så när han var förkyld så behövde man bara ta ut snoret ur näsan för de var så "fast" så kunde han andas ordentligt, nu bara rinner det som på större barn.
Han är stor..vill att han ska vara min bebis.

´

image286

Verkar bli fint väder hela veckan iaf. ! Det är bra :D

Tisdag

Godmorgon!

Vaknade imorse vid femtiden av en jätte förkyld Kyle. La över honom i vår säng då sov han i en halvtimma, sen var han så täppt så han inte kunde sova mer. Han fick näsdroppar och en ny blöja och välling. Sen fick han gå upp och leka lite. Nu ska jag se om han vill sova lite till.

Vi var ju hemma hos Jessica och mange i fredags, jessica var jätte förkyld ;O så tror det var hon som smittade mig, för jag blir smittad skiit lätt :P har alltid varit så. Så smittade jag nog kyle. stackare! Hatar när han är förkyld ser så jobbigt ut för honom.
Han kunde iaf dricka välling ordentligt :)

I lördags så var jag hemma hos Laura och kollade på eurovision song contest :) sen åkte jag hem när det var slut och sov ;P haha.
Sen på söndagen så köpte jag och Jonte cyklar, fick dock montera upp dom själva ^^ men det gick. Så cyklade vi till Nettan och hälsade på.
Sen hem till Ben och spelade lite wii.

Nyss skrev jag måndag där uppe på rubriken....men så kom jag på att det är tisdag. Hum..

Fredag

Godmorgon!

Redan helg :D
Kyle vaknade 6 idag, precis innan Jontes väckarklocka ringde :P
Så nu har vi precis ätit frukost, yoggi och macka :)

Laura kommer om en stund då ska vi kolla på Gossip girl hihi. För hon har inte sett de senaste :D
Sen kommer Martina också, då ska vi göra något att äta, sen vet jag inte vad vi ska göra :P Får väl se.
Ikväll ska vi hem till Mange och Jessica :) Får väl se hur det går med Kyle där.. hoppas de inte blir några problem.

Nu ska jag lägga Kyle igen.

Torsdag

Heeeej bloggen!

Nu har vi precis ätit lite mellanmål, eller vad man ska kalla det vid denna tiden, för de är inte frukost för de har han redan ätit ;P hihi. Jaja. En banan fick han iaf.
Så nu kryper han runt fort som fan efter Kattsi och skriker "taaatt" haha.

Till frukost idag fick han faktiskt yoggi och 2 mackor istället för gröt ;P han åt iaf nästan upp allt.

Idag ska vi stääda, och så tänkte jag gå ut en runda, fint väder idag ju :)
Sen ska Jonte ta med Kyle på fotboll :P då ska jag duscha hihi.


Krångel vid läggdags

Här är svaret på varför Kyle har så svårt för att somna på kvällarna :P

Krångel vid läggdags

När barnet blir äldre kan det få svårare att komma till ro på kvällen. Barn över 8 månader kämpar ofta mot sömnen eftersom de vill vara uppe med sina föräldrar eller för att de är inne i en intensiv utvecklingsperiod. Det är ingen lätt sak för barnet att lära sig att man behöver sova också. Om barnet skriker och mamma eller pappa tar upp det igen kan det snart bli så att de måste sätta av längre och längre tid varje kväll för att försöka få barnet att somna. Antagligen blir föräldrarna irriterade, det märker barnet och en ond cirkel kan starta, där barnet blir oroat av föräldrarnas irritation och får ännu svårare att komma till ro.


Onsdag

Godmorgon..

Inatt var det verkligen inte kul..lite innan 3 så vaknade kyle, jag la honom i vår säng men han ville verkligen inte somna om, jag gjorde lite välling han åt, men ville inte somna om.
Jag la honom i sin säng  för att försöka få honom att somna där. Men det gjorde han inte, efter en timma orkade jag inte mer och gick och la mig i soffan ;) Då blev han tyst en liten stund, sen började han igeen, så jonte tog upp honom och la han i sängen igen så somnade han igen, sen vid 5 så vaknade han...så jag gick in och kliade han lite på pannan så somnade han om och vaknade klockan 6...nu är han hur pigg som helst..och jag är huuur trött som helst, kan tänka mig att Jonte också är det :P

Sånt är jobbigt :P Han brukar aldrig göra så :O

Igår städade vi eller a plockade undan och diskade :) sen kollade vi på desperate housewives :D dock vet jag ju lite eftersom casandra hade skrivit i sin bilddagbok vad som händer -.-


Tisdag

Godmorgon!

Nu ligger Kyle i sängen igen, tror dock inte att han kommer somna om än..Det är så jobbigt när man bara gnäller, kommer bli mycket lättare sen när han kan säga vad som är fel.

Idag skulle vi egentligen hem till Laura men Mona har kyles bilstol..så vi får åka dit en annan dag.

Nu ska jag vila..

Måndag

Heej!

Ny vecka redan :O ! :D
Haha, ja och den första veckan jag inte har planerat att göra något  :O Men idag planerade jag lite, vara med Martina och Laura iaf :) så där försvinner 2 dagar ;P Så denna veckan kommer nog gå fort med...

Idag har vi bara tagit det lugnt tråkigt väder som fan , regnar och har sig.. :(
Jonte kommer snart hem med, då ska jag städa lite, sen göra mat.
Har inget att skriva egentligen..


´

Sådär, nu är jag ensam, Jonte har åkt och Kyle har lagt sig. Han har precis druckit upp sin välling, så han somnar nog snart.

Nu hörde jag att han gnällde till där inne och slängde ner nappen på golvet så han kommer nog inte alls somna på ett tag.. jaja.

Sen NÄR han har somnat ska jag kolla på en film. Georgia rule ,  med Lindsay lohan. Hoppas den är bra ;P.

Fredag

Heejhopp!

Idag började Jonte jobba klockan 9 :) Så han åkte härifrån halv nio. Det kändes skönt kan jag säga!
Kyle vaknade kvart över 7 idag:D det var skönt.! Han är lite gnällig idag när han ska sova och när han har vaknat. Men det är lugnt.
Han ska snart få lunch. Sen ska jag kolla på våra bästa år :D hihi.

Annars ska jag inte göra någonting idag, Jonte ska ut och äta med sitt jobb. Så jag får väl kolla på någon film :D
Kanske går och lägger mig tidigt idag, är helt slut ändå :P haha. Stäääda måste jag göra med kom jag på nu :P

Idag får kyle bara ha blöja på sig, så febern går ner helt :) han har dock inte haft någon feber på länge nu. Sen 9 typ. Så hoppas inte den kommer igen. Han kan ju inte åla på golvet nu heller för han klibbas bara fast i golvet utan tröja ;) hihi. Så nu kryper han bara fram :P

Nu kommer han hit, och jag känner på långa vägar att han har bajsat ;)

Torsdag

Hej!

Nu har vi kommit hem ifrån sjukhuset och lagt Kyle. Snart ska vi börja med maten och kolla på sanningens ögonblick! Bra bra :D.

Igår kväll så fick Kyle feberkramp...såg jätte läskigt ut.. vi ringde 112 så kom det en ambulans och hämtade mig och Kyle. Innan vi åkte fick han sån avslappnande medicin så hela Kyle blev avslappnad. Hans huvud hängde inte ens med eller något, han såg jätte sjuk ut!  När vi var där så kollade dom honom och tog en massa prover.  Sen så vägde vi honom...:O däär blev jag chockad , sist vi vägde honom så vägde han 8kg prick nu väger han 9600gram :O Sen sa dom att vi var tvugna att sova där...Så kyle somnade vid 1 och vaknade kvart i 9 på morgonen. Han fick ligga med dropp hela natten..stackare. Såg så synd om honom. Han sov jätte duktigt iaf. Jag och Jonte delade på en 80-90 säng ;P.
Allt var bra med Kyle iaf. Han hade fått feberkramp för att han hade fått för hög feber för snabbt.

Nuu är vi iaf hemma och Kyle har somnat, han somnade med en nalle och sin sån tyg bok ;) sööött!! Nu kommer vi kolla till honom var 5 minut! Så ingenting händer honom igen!

Onsdag

Heejsan!

Jag har blivit sådär jobbig på att skriva nu igen...orkar bara inte. är så himla trött nu för tiden. Tråkigt men sant..

Aja, det har inte hänt så mycket heller för den delen. Idag ska vi till stan med michelle. det ska bli skoj! :)
Annars ingenting idag faktiskt :P

Jaja har inte så mycket att skriva nu heller..

Måndag

Hejhopp..

Måndag idag, tråkigt som fan, det är varmt, jag är trött och Kyle är gnällig som fan. Han har iaf somnat nu.
Så jag ska vila lite! Sen när jonte kommer hem så ska vi hem till mamma och äta lite tårta :D fira pontus som fyller 16 :)

Hittade en rolig sida ;) hahaha.

Din blogg är värderad till: 3 946 kr

Ja så mycket är min blogg värd, det var ju mycket ^^


´

Just nu kryper kyle runt här på golvet :P han tycker det är så skoj att kunna ta sig fram!
Innan somnade han i sin babysitter men sen vaknade han och var jätte ledsen men jag såg att han fortfarande var trött så jag la honom i sängen och så somnade vi där i 2 timmar :P det var skönt! :D

Snart ska jag städa :P det blev inte av innan ^^

Fredag

Godmorgon godmorgon!

Redan fredag :D Daagarna går så snabbt som jag säger varje dag men så är det ju :O haha.

Nu har jag precis lagt kyle.
Kyle vaknade innan 6 idag igeeen, la han i vår säng så somna han om och sov till halv 8 :D Skööönt! Han vaknade innan jag dock och klättrade på min rygg :P
Tio i tio ska jag kolla på våra bästa år, för jag missade det igår ;P haha. Sen ska jag plocka undan lite i köket. Och efter det ska vi äta lunch sen går vi nog ut en sväng :)
Det börjar bli fint väder igen  :) lite molnigt var det i morse men det skulle det vara och sen skulle de bli likadant väder som igår ;P

´

Nu sover kyle. jag ska göra mig iordning snart!.
Skit fint väder ute förresten :D hel blå himmel och sol :D 11 grade vid 8 så för hoppningsvis blir det varmare :D

Torsdag

Godmorgon!

Kyle vaknade innan 6 idag med..undra vad det är som gör att han gör det :/ aja, la han i vår säng så somnade han om igen och sov till halv 7 :) vi mös lite i sängen sen gick vi upp vid sju. Han sitter just nu och leker lite. Jag dricker en smoothie blev så sugen på en :D

Idag är det torsdag, dagarna bara flyyyger förbi...idag ska vi till stan och träffa martina :D Men innan de ska vi inom sture och prata med min förra lärare.
Sen fika med Martina!
Ikväll ska vi städa här hemma, sen kolla på Dirty sexy money!

´

Nyss hörde jag att Kyle blev helt tyst.. gick och kollade vad han gjorde då satt han på knän och drog sönder mina tidningar :P

Onsdag

Hej!

Redan onsdag :O var ju nyss onsdag - valborg när vi var i veinge :O tiden går snabbt!

Jaja, idag vaknade kyle innan 6 igen, la honom i vår säng men då ville han inte somna om bara låg och vände sig hela tiden, pillade lite på jontes rygg så trodde jonte att det var jag så han sa "nina sluta" rätt högt så kyle blev lite rädd, så han somnade som sagt inte om. Sen ringde klockorna också..Så vi låg i sängen iaf till halv 7.

Snart ska kyle få lunch, sen ska vi väl gå ut lite. känner att jag måste röra på mig.
På torsdag ska jag och Kyle träffa Martina :D vi ska fika ute någonstans, hoppas det blir fint väder. Laura hänger också med om hon vill :D Minns inte om hon sa ja eller nej . Mitt minne...

Innan vi går ut måste jag plocka undan lite här också. så det blir väl att vi går ut efter våra bästa år :P haha. Så spännande nu ju :D.

Kollade så klart på One tree hill och Gossip girl igår ;) Sista meningen som Serena säger i gossip girl är " i killed someone" Spännande  :D.

Tisdag

Hej hopp!

Det var ett tag sen jag skrev märkte jag nu :O den här helgen har gått så fooort, så jag ville bara mysa med Jonte :)

I fredags så gjorde vi nog inte så mycket minns inte riktigt haha :P
Men i lördags så var vi hemma hos min mormor och firade henne  eftersom hon har fyllt 57 :) vi åt grillspett och ananaspaj :), vi hälsade på nettan och barnen med, nettan går bara ner mer och mer i vikt :D lycko henne :DSen på kvällen stack jag hem till Laura, Martina och sanelka var redan där :d vi grillade, hoppade studsmatta och spelade kubb:D Det var myyysigt.
Söndagen vaknade jag med en träningsvärk i magen som gjorde skiiiiiit ont :P kunde knappt röra mig hahahah. Har fortfarande lite träningsvärk ;) Vi gick ut lite på dagen Jonte tvättade sin bil jag och kyle gungade lite :) sen gick vi hem plockade undan lite och mös :)

Igår så var jag på sjukgymnasten han masserade mig lite sen stack vi och träffade mona, vi köpte glass och gick till en lekplats precis vid henne :) Så fick kyle gungalite. Sen kom Jonte så åkte vi och handlade sen kollade vi lite på fotboll sen åkte vi hemåt.
Vi la kyle och så höll han på att somna men så kom jag in med vällingen ;P så satt han upp en liten stund efter det och lekte lite med kattsi :P haha seen somande han ;)

Idag då, så vaknad kyle vid halv 6 :O:O så jag la honom i vår säng så då somnade han på direkten och vaknde halv sju igen :) Så idag har vi inte gjort så mycket, kyle ska snart äta sen ska jag kolla på våra bästa år ;) efter det så går vi nog ut en runda nu när det är så fint väder :D sol och 16 grader :)

Fredag

Hej!

Kyle vaknade vid 6 idag, Jonte busade lite med honom innan han stack till jobbet. Sen fick kyle välling och  ny blöja och efter det så kollade vi på tecknat ;)

Just nu sitter han och leker på golvet, han kommer väl snart hit till mig :P Vi har precis ätit lunch också.
Idag ska vi inte göra någonting förhoppningsvis så kommer solen fram och då går vi ut och gungar lite. Annars får jag väl plocka undan lite här..
Imon ska vi hem till mormor och fira henne. Laura kommer hem idag med:D vet inte exakt näär bara. Så ska hem till henne imon också på kvällen :D Tror att det blir så iaf..

Torsdag

Hej!

Nu håller vi på och tvätta...och det är skit tråkigt väder har regnat hela morgonen..
Annars ska vi inte göra någonting idag..tråkigt