Tisdag

Hej hopp.

Nu sitter jag här och väntar in tiden lite. Jag börjar ju jobba klockan 15. Innan dess så ska jag bara ta det lugnt av någon konstig anledning är jag skita trött idag. Men de brukar bli bättre framåt kvällen.
Idag kommer också en hel drös med serier som jag ska se hihi.
Först ugly betty, desperate housewives, christine och sisters and brothers.

Annars idag så har jag bara varit på arbetsförmedlingen var där bara i 1 timma idag så det var rätt skönt ;).


Jag ska uppdatera helgen lite grann också


I fredags så var vi hemma hos Jontes mamma och åt mat och hade skoj. jag fick min nya mobil då också. Min gamla gick sönder så jag beställde en ny.

I lördags bestämde vi oss för att åka till badhuset jag jonte och kyle. Så frågade jonte om chrille och neo ville följa med för de var ensamma hemma. Och de ville de göra. Kyle var först lite rädd som vanligt, men sen ville han inte ens gå upp, sa hela tiden "bada bada bada" hihi. Han är så duktig när han badar.

Sen på kvällen åkte jonte till sin kusin för att sova över där.
Jag och kyle kollade på en film och åt ostbågar då. Kyle vaknade sen vid 1 och var uppe till 3 för han hostade jätte mycket och var täppt i näsan så han fick nässpray och hostmedicin så somnade han om.

På morgonen till söndagen så vaknade kyle halv åtta av en konstig anledning, man tycker ju att han borde sovit lite längre pga att han somnade så sent. men han var hur pigg som helst, men sen vid 12 tiden så sa han "nana" så jag la honom i sängen och när han precis höll på att somna så börja de borra i en lägenhet så han blev skiträdd, han hatar de ljudet. Så jag tog upp honom så somnade han jämte mig i soffan. Sen somnade han en gång till i soffan jämte mig. Men han somnade som han skulle på kvällen och sov som en stock hela natten.


Så de var helgen.
 

I veckan så ska jag jobba varje dag nu till fredag. På onsdag ska vi ha picknick på kyles dagis. Det blir nog mysigt.

Torsdag och fredag ska vi också gå runt och kolla nu när det är sturefestivalen. Ska se vad tintin ska göra också. Lördag blir det andersbergsfestivalen och kolla när michelle ska sjunga!.

Nnej nu får det räcka ;) puss hej.


måndag

Hej hopp..

Nu är jag lite ledsen. Kyle fick tag på min mobil och nu funkar den inte ..kan inte ens ladda den. Helt paj är den .. ringde och frågade på tre om jagkunde byta mobil nu så sa de ja det är endast 6 månader man kan byta OM mobilen är sönder. Så jag kan byta mobil idag...faan alla videorna eller hur man ändrar de ordet är borta nu om inte de på tre kan hjälpa mig..


Annars har vi inte gjort någonting idag, cyklat lite bara. Ska in till stan sen när kyle har vaknat. Han sover middag nu.


tisdag

Hej hopp!

Nu har jag och kyle precis ätit mellanmål. Det blev lite tidigare eftersom han vägrar sova middag. Men han åt iaf bra.

Vad har hänt sen senast då? Jo i Onsdag till fredag så var kyle sjuk . Han hade hög feber. Så jonte fick vara hemma med honom. Jag var på jobbintervju på onsdagen och fick provjobba torsdag och fredag. De ska höra av sig senare om jag får jobba där.


I söndags så var vi på konfirmation hos Lina i laholm.


Det är de som har hänt sen sist. I veckan har jag fullt upp. Idag var jag på arbetsförmedlingen, sen i kväll ska vi hem till mamma för Pontus fyller 17 år så GRATTIS till honom!. Imon ska jag dit igen till arbetsförmedlingen fast inte lika länge, sen ska jag jobba vid 13 och på torsdag-fredag ska jag också jobba.


Ja det var lite uppdatering!