onsdag

Hej

Kyle vaknade innan fem imorse...men han somnade om sen vid 6 och sov till 9 som tur var.
Han har klippt sig också ser mycket större ut nu också..syyynd:((( han ska vara liiten men de kanske han blir när hans hår växer ut igen hihi.

Idag ska jag jobba, ska äta lite frukost nu sen vid kvart över ett ska jag väcka kyle om han inte har vaknat tills dess en tio i två tar vi bussen till dagis :)

Söndag

Hellu!

Såg att det är tre veckor sedan jag skrev sist :O oj hehe. Men vi har flyttat och har precis fått internet så det har inte varit så lätt att skriva ;)
Meeen allt har gått bra och vi har redan kommit i ordning, måste bara köpa lite mer grejer på ikea nu haha. Som mattor, hyllor, och grejor till kyles rum:P Några tavlor måste vi också ha men de är de enda tror jag faktiskt.
Kyle har fått sova i eget rum nu också, från när vi flyttade så fick han sova där. Det har gått jäääätte bra faktiskt :D är så stolt över honom.
Idag vaknade han halv nio så låg han där och ropade på oss.

Ihelgen var jag och firade michelle sen stack vi alla som var där uut det var skit kul :DJonte hade inflyttningsfest här hemma med några jobbarkompisar. Kyle sov hos min mormor, och de hade gått bra sa hon. Hon sa att hon aldrig har varit med om en sån lugn och glad kille. Så det är ju bra ':d hon fick til och med väcka honom på morgonen :O haha. Sötnos.

I veckan ska jag jobba och kyle till dagis :) I veckan kommer förhoppningsivs Amanda hit och klipper Kyle, för det BEHÖVS haha ^^ Amanda är förresten jontes syssling tror jag att det blir.. den stora släkten är svår att hålla koll på ^^

Kyle fick ett bollhav igår förresten som han älskar leker i den i stort sätt hela tiden . Så det var ju bra köp :D Plus tar man bort alla bollar så blir det en bäddsoffa :P

Ja men nu orkar jag inte skriva mera får återkomma. Puss hej

Lördag

Hellu..

Idag är jag trött...
Var ute med Tintin och co igår. Mötte tintin hemma hos henne sen sminkade vi oss osv, sen stack vi in till stan och mötte hampus och eddie. Gick till asian och satt där en stund sen till valentine.
Kom hem vid halv fem kanske...sen somnade jag inte förens halv åttaåtta ungefär och vaknade 1 ^^

Idag ska jag inte göra någonting alls faktiskt..typ kolla film bara ^^