Torsdag

Nu sover kyle middag, jag ska snart kolla på våra bästa år. :P                                     
Igår var vi hemma hos Mona och åt kinamat, sen hjälpte jonte henne lite med sin nya säng. Efter de så hämtade Jonte sin dator hemma hos kristian, sen åkte vi hem, Kyle somnade på direkten! haha.

Nu måste jag äta lunch!

Tisdagkväll

Nu sitter vi här i vardagsrummet, Jonte spelar och jag sitter här och lyssnar på musik, "in the ayer" just nu :D tänker bara på oth när jag hör den låten :P haha.
Iaf, kyle bajsade precis när jag hade skrivit de inlägget tyyyp, det var hårt :D också har han bara bajsat en gång idag, och inte 5 :D ätit som han ska och mycket :D

Iaf vi stack in till stan innan med tintin hon skulle fixa ny mobil sen efter det så stack vi till öppna förskolan var där ett tag, sen stack vi heem! Städade undan lite här hemma, sen snart ska jag göra mat till mig och jonte har inte gjort det ännu :O sen är de desperate housewives som gäller :D

Nej nu måste jag pyysa!

Tisdag

Godmorgon!

Kyle vaknade som vanligt klockan 5 idag, fan att man var tvungen att vrida klockan 1 timma bakåt!
Han är trött nu iaf men vill inte sova, så får vänta tills efter frukost dådå!
Han har inte bajsat än iaf :D så får se hur d ser ut sen när han väl gör de istället :O hoppas det inte blir som de brukar..jobbigt.
Men iaf,  nu är min film med systrarna olsen ääääntligen klar :D så ska kolla nu om den funkar!

Återkommer senare !

-

Idag var vi och åt våfflor hos Malin och chrille ju :d det var gott, lite svårt att få till dom bara ^^ När jag gjorde kyles våfflor så fastnade de in heeelt i järnet så de gick inte så bra, men till slut så gjorde de :DDet var gott iaf!
Sen när vi kom hem såla vi kyle direkt och han somnade direkt också :P haha. söt

Jonte sitter och spelar tv spel nu och jag sitter här, finns massa att göra här hemma men orkar inte ,är skit trött.

Imon ska jag med tintin till tre och kolla något om hennes mobil, sen ska jag tvinga med henne till öppna förskolan så kyle får leka med andra barn lite!

Nu ska jag faktiskt dricka lite kolsyrat vatten sen vila :D


...

Snart ska vi till malin och chrille och äta våfflor :D jag ska göra en egen smet till kyle eftersom han inte ska dricka eller äta något med mjölk i. Så han ska få egna våfflor utan mjölk så han inte ska vara utanför :)

Tintin kommer snart också så ska vi vänta tills jonte kommer hem med postnyckeln:P så ska vi se om hennes mobil har kommit.
Innan dess så ska jag plocka undan lite till här hemma faktiskt,

Heej!

Måndag

Godmorgon!

Ny vecka redan, Måndag idag, kyle sover nu igen min sötpropp.
Han vaknade klockan 5 idag, iofs är klockan 6 för honom, men ändå det var lite strängt men vi låg kvar i sängen till kvart i fem..
Han har ätit bra me frukost iaf, två mackor och yoggi :)

Idag ska jag träffa min handledare istället för i fredags, förhoppningsivs blir det av idag!
Annars ska jag bara vila har ondare i halsen idag än vad jag hade igår..:/ HOPPAS inte att det är halsfluss...men då borde de kommit på direkten tycker man och inte kännas så här "lite" hela tiden.

Igår var chrille och malin här :D vi skulle äta tillsammans , alltså någon mat vi hade gjort själva men de blev inte av så vi beställde pizza :P Kyle och neo är så söööta, de sprang och jagade varandra i hallen och så skrattade båda jätte högt :D haha det var så sött!
Så klart ska de leka med exakt likadana leksaker, de som gällde igår var sopkvasten, mitt läppglans, borsten och hem telefonen ^^ haha

Nu ska jag äta frukost sen vila tills han vaknar.

Fredag

Godmorgon!

Kyle vaknade halv sju idag, men deberor på att han vaknade någongång inatt och inte ville somna om riktigt.
Men nu är han pigg och leker här jämte mig.
Jonte ringde innan och berättade att kyle är "tillfälligt laktos allergiker" därför han har diarre så mycket. Så i två veckor kanske mer ska vi ge honom allt mjölkfritt.

Sen när jonte slutar så ska vi handla lite nya produkter till kyle, bla solhavremjölk eller vad den hette, som han kan ha som vlling men de tror jag inte att han kommer dricka men det återstår att se ikväll ;)

Nu snart ska jag ta med mig kyle till min praktik och hämta papper och säga hej då:P


Torsdagkväll

Godkväll!

Sitter här nu skitmätt, jag och jonte åt sent, vääldigt sent.
Duschade innan med kyle det slutade inte bra säger jag bara. stack ut med michelle sen, gick till eurostop handlade lite frukost som jag kan ha tills imon, sen postade jag en grej till polisen.
Sen stod vi utanför mig i ca en timma och pratade, det var mysigt, fast kaallt ^^.

Kollade nyss på "låt den rätte komma in" trailen, så braaaa den verkar vara vill se den! MEn så klart verkar den inte komma hit till halmstad, bli så trööött på det!
De har till och med premiär i amerika :D den måååste vara bra! vampyrfilm är det och jag ÄLSKAR vampyr filmer.

Imon ska jag och martina till verona och äta fin mat, och bara umgås.det ska bli mysigt.:D

Nu måste jag sova ifall jag ska till praktiken imon.

Godnatt!

torsdag

Godmorgon!

Sitter här just nu som en zombie och kollar på vakna med the voice, kyle leker fin jämte. Han vaknade vid 7 kan man säga eller ja tidigare men somnade om lite då och då tills sju,
Han vaknade i natt vid 1 och var vaken ända till halv tre...det var jobbigt. Sen tog Jonte upp honom i sängen så gick han ut ur rummet kyle...
Så frågade jag honom varför han tog upp honom så sa han bara "jag trodde det var morgon" haha sööt.
Jaja, ingen praktik idag heller, kyle bajsade 3 gånger innan, och det var inte fast kan jag säga er och inte brunt heller för den delen ;)

idag ska vi bara vila, jag känner att jag börjar bli lite sjuk. Har ont i halsen och är lite halvt förkyld..

Nu - Frukost!

Onsdag

Godmorgon!

Kyle har sovit oroligt hela kvällen, han har vaknat och gnällt jätte många gånger så vi flyttade över honom tll vår säng, de hjälpte lite grann, men inte mycket. Jag tror han har ont i magen :(
Iaf han är så trött du så när han går så lägger han sig och vilar lite på golvet helt plötsligt.

Nu kollar vi på vakna med the voice, kyle vinkar till jakob hela tiden haha sötnosen!

Nej nu måste jag byta en blöja TILL känner jag. Han vaknade av att han hade bajsat imorse med:/

Ska ringa sjukvårdsupplysningen sen med och kolla lite..


tisdag

Heej!

Sitter här nu medans Jonte och kristian spelar xbox så klart ;) Kyle sitter mellan dom och gnäller för att han inte får pilla på kontrollerna ^^
Jag har städat ihallen och köket och sorterat tvätten för imorgon så man inte behöver tänka på det.
Kyle och jag ska snart duscha sen ska han sova lite.

Ikväll ska jag göra köttbullar och makaroner bara, lätt och gott.

Nej nu klättrade kyle upp här till mig och kollar på mig samtidigt somhan skriker ^¨^

Tisdag

Hej!

Kyle vaknade tidigt idag med, men han  verkade inte vilja komma upp förens halv sju. Så det var mysigt att bara ta det lugnt på morgonen när man gjorde sig iordning. Men sen bajsade kyle ner hela sängen, och så var bajset löst, så jag ringde till hans dagis och kollade om han kunde komma ändå men de tyckte att han skulle vara hemma en dag iaf. Så jag kunde inte gå till praktiken idag. Sista veckan och det börjar bra ;) haha.

Annars har jag diskat här hemma än så länge, kyle vägrar att äta som han har gjort nu i två dagar...han dricker välling iaf.
Ikväll kommer desperate housewivs :D Och imon ska vi tvätta och sen kommer det hit en dam och kollar på lägenheten.

Måndag

Heeej alla!

Sitter här just nu och försöker vakna. Kyle vaknade tusen gånger i natt vet inte riktigt varför. Men iaf.
Igår tvättade vi, fick iaf tvättat två maskiner med kläder,resten påslakan, underlakan och handdukar :P
Mona ska ta lite i morgon så v blir av med lite till, sen på onsdag ska vi tvätta igen!

Jessica och mange var här igår, det var trevligt, de ville kolla på indiana jones men jag ville inte men vi kollade ändå, och den sög stängde av den efter en stund. Så stack jonte och mange ut och kollade  på deras nya bil,jag och jessica kollade på supernatural.

Idag vet jag inte vad vi ska göra,jag är ledig och kyle är gnällig....jagska nog städa lite här hemma, sen försöka gå ut lite med så vi får frisk luft.
Hopp får väl sätta igång nu då!

Lördag

Godkvääll!

Har nyss bäddat kyles säng IGEN! Han gnällde så gick vi in så hade han krääkts...Så trött på det nu har fan inga underlakan eller pååslakan kvar, tur att vi ska tvätta imon. Också hade han kräkts på sin snutte, så han har ingen nu..fick ta en annan liten filt så får hoppas att det funkar.
Jonte ringde till sjukvårdsupplysningen och frågade vad det kunde vara, de sa att devar maginfluensa,men de hade han nte för så länge sen sa jonte så sa de att det var normalt att de kunde komma tillbaka.så ska ge kyle en blandning med salt i och de säger ju allt, ha gillade absolut inte det, och så ska vi ge de var 5e minut!.

Men nu har han somnat igen iaf. får hoppas att han inte kräker något mer inatt, tycker så synd om honom min lilla bebis, han är pigg och så annars och äter som han ska så.

Jaja nu märker jag att de jag skrev nyss inte hänger ihop riktigt^^ men skit samma.

Idag skulle jessica och mange komma men de kunde inte..de kunde inte igår heller så de ska komma imon men vi får se hur det blir.

Jaja nu ska jag kolla på ett avsnitt av criminal minds.


Lördag

Heeej!

Vaknade idag vid 7 av att kyle hade bajsat ner hela sängen. så fick bädda heeela igeeen.
Sen fick han frukost,och somnade vid 8 och sov till 12:O Och då vaknade han av att han hade bajsat ner hela sängen igeeeen. Så nu har han ingenting i sin säng,måste bädda den snart igen. Iaf efter de så fick han bada.
Så nu sitter han här jämte mig och kollar på barnkanalen.

Jonte är och handlar lite och jag ska snart börja lite med maten.
Annars så ska vi inte göra så mycket idag, jag ska jobba sen vid 5.

Fredag

Hejhopp!

Nu har jag precis bytt om till jobbarkläderna. Har lämnat kyle på dagis också och ska snart gå till praktiken!
Har varit i stan medmartina hela dagen, det var trevligt. Kyle var bara lite gnällig heeela tiden :O usch.
Ja men han var tröttt:(

Ja men ville bara uppdatera lite!

fre

Nu har vi precis ätit frukost eller kyle har ätit iaf, han fick lite gröt med kanel på. Det gillade han :D
Så nu ska han vila lite grann innan vi drar in till stan, jag känner att jag också ska vila lite innan ^^ haha.

Hej så länge, ett rätt meningslöst inlägg men ändå ;)

Freeedag

Godmorgon!

Kyle vaknade som vanligt vid 4 sen vid 6. Jag är trött och han är hur pigg som helst :P
Än så länge har vi bara kollat på tv han kollar på bolibompa just nu, jonte är hos tandläkaren just nu, jag var där förra veckan så det blir lite pengar ;) tur det bara är 1 gång om året haha.

Idag ska vi till stan vid halv 11 och träffa Martina, hon skulle handla lite grejer, Så det ska bli kul :D. Får väl köpa lite kvällsmat där som jag kan ha på jobbet sen ikväll.
Så det är de vi ska göra, vet inte vad kyle och jonte ska göra ikväll, mange och jessica kanske kommer hit så ska vi kolla film ikväll, det är vad jag har hört iaf :P. Hoppas de kan komma bara!
 



torsdag

Godkväll!

Sitter här i soffan just nu och kollar lite halvt på jonte när han spelar med kristian. Stoffe är här också han sitter här jämte och äter en kebabpizza med pommes på!.
Praktiken gick jätte bra idag, lite trött i början bara har inte varit där på hela veckan pga kyle så det var lite tufft.
Ing-mari kom dit och sa att allt såg bra ut, hon tyckte att jag hade varit duktig med mitt arbete och såg att jag anstränger mig, och var jätte glad över det.
På praktiken så fick jag ta dubbel bemaning själv med min hanledare, annars brukar vi vara tre, men det var bara jag och hon, det gick också jätte bra, hon sa att jag var jätte duktig så det var skönt att höra faktiskt! :D

Imon börjar jag 15 igen till 22, får säkert sluta tidigare. Så idag missar jag inte criminal minds :D

Kyle var så söööt när jag lämnade honom på dagis, han bara gick direkt in till ett rum och hämtade en leksakssked, kom ut igen och sa "namnam" haha sen vinkade han bara och sa hejdå, också en annan liten kille sa "hej då mammamina" haha sööt! Men sen när jag öppnade dörren så fattade han att jag skulle gå på riktigt så han sprang fram till grinden och gnällde pyttelite sen så bara tittade han på mig. Så det var skönt att det inte blev något skrik :D

Nu ska vi göra mat här hemma, jag kom ju hem för en liten stund sen så vi får äta nu;)

Godnatt!

Torsdag

Heeeej!

Sitter och kollar på Xena just nu, kyle vilar lite så han har energi sen när han ska till dagis. Idag ska jag till praktiken vid 15 sen vid 16 kommer Ing-mari och ska hälsa på och se hur jag har det osv.

Kyle vaknade vid 6 idag med...det är bra när man börjar klockan 7 men inte om man vill ha sovmorgon^^ haha. Sen har han busat runt som en virvelvind så de ligger leksaker överallt! ska snart börja plocka undan lite men orkar verkligen inte..det är så himla kallt här hemma :/


Onsdag

Hejsan!

Idag vaknade kyle precis innan klockan ringde imorse.
Det var mysigt att ha honom i sängen imorse också han kröp inte runt som han brukar. Han knäade dock jonte på pungen så sa jonte "aaaj" så kröp kyle iväg och sa "aj aj ajaj aaaj" hela tiden ^^ haha det var kul.

Annars har jag bara vilat hela dagen, kyle tog skolfoto idag. De sa att han hade varit jätte duktig!
Chrille och jonte stängde nyss in sig i kyles rum för att träna så det kommer nog att lukta gott där sen :O haha.

Jag och kyle ska snart duscha sen ska han få kvällsmat sen sova. Han är redan trött så måste uppehålla honom lite grann.
Imon är det praktik igen ända tills söndag är det bara kväll som gäller. Det ska bli skönt ändå.

Nu måste jag gå, för  som protest för att jag sitter här så river kyle ut alla grejer ifrån vardagsrumsbordets lådor :P

Måndag

Hejsan!

Nu sitter jag här lite,kollar nyss på xena..var ett bra tag sen man såg de;)
Iaf, vaknade idag vid kvart över 6 av att kyle vaknade, så skulle jag bara ta på mig snabbt innan jag tog honom, så höde jag honom ´hosta sen spy, så jag sa till jonte att han skulle tända så hade han spytt i sängen :( så tog jag ner honom på golvet för att torka av honom så pydde han två gånger till och sen en gång till i soffan men då kom de bara på hans tröja. Men har fått bädda om hela hans säng och luftat i hela sovrummet nu på morgonen.

Han har också bajast 3 gånger redan jätte löst och luktar skit illa :S Stackare. Har fått i honom lite saft och en yoggi än så länge iaf. Han vill inte ens dricka vatten :/

Idag ska jag plocka undan här hemma bara, sen skavi tvätta mattor och ta ny tvättid till kläder nu i veckan förhoppningsvis!

Helgen har varit bra, i fredags så kom jessica och mange hit vi kollade på "the strangers"den filmen var faktiskt bra!  lördags hade anton fest, lyckad som vanligt, och sen i söndags så gick vi hem till mona och så beställde vi pizza och åt den där med henne!. Det var mysigt.

I veckan så händer inte alls mycket ska mest praktisera tors-sön antaligen så ska jag jobba kväll. Det är ändå skönare med kvällar tycker jag .

Ja, sen har det nog inte hänt så mycket mer, så nu mååste jag äta något!


Tisdag

Hej!

Just nu sitter jag här bara, har precis ätit ett äpple, så nu är jag så mätt att jag mår illa :O det är ju inte bra..
Ska hämta kyle på dagis om en stund sen ska ha  få vara ute lite med Tintin de ska ta höst bilder;) så gulligt.
Jag ska nogförsöka diska så länge. Så de ser lite bra ut i köket iaf.

Ikväll kommer desperate housewives :D:D mys.
Imon ska Jonte kolla på en lägenhet till inne i stan, de sa att om han gillar den och säger ja så får vi den har jag för mig det var jonte sa :D en trea på 90m2. På andra våningen med hiss.

Hoppas vi får den nu!


Måndag

Godkväll!

Sitter här nu och kollar lite på tv, mår inte såbra än. Blev sjuk igår, fick 39.3 graders feber och feberfrossa :s Har fortfarande lite feber men inte alls lika hög som igår.

Iaf kyle somnade vid 7 som vanligt, jonte kom hem för en liten stund sen,han  har köpt en träningsmaskin, en sån med en massa vikter :P
I veckan ska jag inte göra så mycket faktiskt, på fedag ska vi nog vara medmalin  och chrille vi ska äta flygande jacob :D
sen kanske på lördagen ska jag vara med martina,laura och sanela.

Jamen nu ska jag nog äta något har inte gjort det på 2 dagar nu.

Torsdag

Godkväll!

Torsdag idag, Kyle vaknade vid 6 som vanligt, men somnade faktiskt om vid halv 7 och sov till kvart över 10.
Sen fick han sin frukost :p sen bar det av till dagis. Jag har jobbat idag så har ont i huvudet för har suttit vid en dator för länge, men ändåå sitter jag här nu :O . haha. Jaja.

Imon ska jag jobba heldag, först praktiken sen andra jobbet. Det kommer bli jobbigt ;) får lägga mig tidigt på fredagen för ska ändå till praktiken vid 7 på lördagen.

I helgen, ska jonte ut iaf för jag var ute förra helgen, sen så ska vi KANSKE på fest på lördagen annars så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt jonte få dra på festen om han vill. Sen söndagen ska vi tvätta -.- sånt som måste göras.

Onsdag

Hejsan!

Redan onsdag, dagarna bara flyger förbi..Kyle vaknade 6 idag men ville nog bara ha välling för sen vid halv sju somnade han om och sov till halv 10. Så det var sköönt.
Idag börjar jag jobba klockan 17 så ska lämna kyle på dagis innan. Sen jobbar jag till 22 så det är inte så farligt.

Vad har hänt sen jag skrev sist då? hum,, nej ingenting faktiskt, det är bara jobb, praktik och dagis.
I måndags var jag förresten med Martina och Laura. Vi gick lite på stan sen åt vi på en mysig pizzeria, sen till bibblan så fick kyle leka lite där tills Jonte ringde och sa att han hade parkerat. För vi skulle kolla på en lägenhet inne i stan. En stor 3 a. Så den tackade vi ja till, så får vi se hur det går nu. Hoppas.

Kyle har ett litet sår precis vid ögat som han fick igår när han trillade och slog sig i chrille och malins vardagsrum :(

Ska se vad vi ska göra ihelgen också,. något kul tycker jag allt.
Imon ska jag jobba till nio samt fredag och söndag.

Jaha, ja nu ska jag nog mysa lite med kyle han står här jämte mig och dammsuger ;)