fredag

Hellu..

Ett tag sen jag skrev nu , men det är för att min dator har kraschat, så nu lånar jag jontes dator och letar jobb mm.
Idag är det en full proppad dag , först lämnade jag kyle på dagis halv nio, sen hem och söka jobb och plocka undan lite och äta frukost, sen hämta honom igen. Ner till tvättstugan och sen lägga honom. Betala räkningar, ner till tvättstugan igen sen snart vaknar kyle så då ska vi äta mellan mål sen ner till tvättstugan igeeen sen ska vi plocka undan lite till här hemma , och sen kommer mona hit, sen till sist jonte och då åker vi och handlar ^^ hha.

Ikväll ska jag och kyle inte göra nååågonting så om det är någon som vill hitta på något så bara höör av er!

Imon ska vi äta middag här jag, martina, michelle och bekke sen blir det någon film, det kommer bli mysigt :D

Japp, men nu har jag skrivit lite iaf. Puss hej.

torsdag

Hellu!

Innan rasade hatthyllan ner när jag skulle ta mina vantar...jonte försökte få upp den igen men de gick inte. Så vi lät den vara. Vår granne kom förbi med hemma gjort bröd också :D skit snällt. De luktade jätte gott. Kyle gillade tydligen de enligt jonte.
Kyle somnade vid 8 ikväll han var jätte trött :(
Imorgon ska vi till badhuset med malin, chrille ocn neo. Det kommer bli kuul, vet dock att chrille och jonte kommer leka själva och jag och malin kommer få leka med killarna men de gör ingenting. Haha.

Kollade på patrik 1.5 innan, gustav spelar bög skit bra , är han bög på riktigt kanske? Jag vet inte . Iaf den var bra.
Innan den kollade jag på bedtime stories den dög också, haha får kolla på den sen igen när den kommer ut på dvd.
Nu ska jag kolla på criminal minds.

torsdag

Hellu.

Kom nyss hem ifrån dagis. Skulle hämta honom halv ett ;) Laura jobbade där idag så stod där och pratade med henne i en halv timma ungefär :P så kom inte därifrån förens tio över 1 haha. Sen direkt ner i tvättstugan när vi kom hem och nu sitter jaghär ska snart lägga kyle. Han somnade i cykeln på vägen hem så han är nog inte så jätte trött nu längre.. vi får äta mellis om en liten stund sen får han sova lite.

Annars så ska vi bara till hemköp sen och handla kvällsmat och mat tills imorgon. Inom apoteket måste vi också för kyles nässpray är slut.

Nej nu gnäller kyle som bara den måste lägga honom nu.

lördag

Hejsan på er!

Kyle vaknade 9 idag, så vi fick sovmorgon idag. Och det var skönt. :)
Annars har han varit lite gnällig idag för han är förkyld men efter han sov middag så blev han bättre. Får hoppas han inte är jobbig sen när han ska vara hos mona , för hennes skull.
Idag ska jag och jonte på bio. Det kommer bli mysigt, har hört att filmen ska vara jätte bra också.

Kyle kryper just nu runt och skriker "mjaaau" och jagar kattsi.
Nu måste jag torka kyles näsa den rinner som bara den!

fredag

Hej alla.

Idag fick jag väcka kyle på morgonen halv nio, jag vakade inte förens då och så såg jag att jonte fortfarande låg kvar i sängen och har blivit sjuk så han inte jobbar idag. Så vi fick stressa lite på morgonen men vi kom i tid.
Sen var jag på arbetsförmedlingen på möte, innan de så ringde de ifrån bemanninen och frågade om jag ville jobba tors och fredag på ringblomman. Så klart ville jag det :)

idag åt vi kyckling och klyftpotatis, och på kycklingen så var det krossade grill chips, lät helt skumt och äckligt men de var faktiskt gott :P Idag har jag inte mått så himla bra heller, inte sjuk eller så men känslor.
Aja får väl gå och lägga mig nu och vila lite så jag blir frisk någongång.

Godnatt!


torsdag

Hej

Kyle vaknade nio idag. Så lite sovmorgon fick jag allt. Det var skönt!
Vid kvart över nio gick i ner till entrén och fick taggar till de nya systemet som ska komma här. Så man inte behöver nycklar eller portkod :) Nu sover kyle middag.
Imorgon ska han till dagis från 9 tills jag är klar på arbetsförmedlingen, får hoppas att det går bra för det är första gången vi ska lämna honom ensam på detta nya dagiset.
Annars så ska jag jobba ikväll om jag hittar en barnvakt så att säga..

Nu ska jag äta lite sen kolla på våra bästa år . Hej så länge.


Onsdag

Hellu

Kyle vaknade halv tio idag :O jag blev chockad när jag vaknade och kollade på klockan. Vid halv fyra kom vi hem till Laura för att kolla hennes nya lägenhet. Den var liten och mysig helt perfekt för en pers. Sen gick vi hem till mamma och hämtade min laddare till mobilen. Nu kollar jag på dirty sexy money..Jonte spelar som vanligt. Han är beroende det är jätte tråkigt och jobbigt jag önskar att det spelat går sönder av någon konstig anledning ^^
Ihelgen kommer malin,ne och chrille hit, vi ska bjuda dom på mat så ska neo och kyle få leka i bollhavet :) sen på lördagen så är det alla hjärtans dag, så ska jag och jonte på bio. Äntligen bara han och jag..det var på tiden. Få se om det blir av med.

Imorgon ska jag försöka jobba..får se hur det går med min förkylning. Hoppas det går bra.

tisdag

Hellu

Idaag vaknade kyle 7..det var ett tag sen han gjorde det så jag va hyffsat trött när jag gick upp medhonom i morse. Iofs så hade han hög feber, han fick de igår kväll innan han skulle lägga sig så det kan beror på de..han fick också sova mellan oss inatt. Det var mysigt för det var ett bra tag sen han sov mellan oss. Jag sov jämte kyle i lördags iofs hemma hos mamma men ändå^^

Idag ska vi bara ta det lugnt..vila upp oss så vi blir friska.
Nu ser jag att kyle river ut alla sina kläder...så får ta honom. Hej så länge

Söndag

Hej

Sitter just nu hemma hos mamma i tintins säng. Vi, alltså jag och kyle har sovit här i natt. Kyle vaknade åtta idag. Somnade rätt sent gjorde han men han var inte alls gnällig innan han skulle gå och lägga sig så det var skönt.
Vi kollade på Bolt, alla utom tintin hon var ute ;) Men den var bra iaf. Sen när den var slut så kollade jag och mamma på Mirrors den dög var dock inte så bra som jag trodde att den skulle vara. 
Masserade fötter gjorde vi också jätte länge jag och mamma :D asskönt! 
Sen gick jag in till pontus i tintins rum och la över kyle i sängen så kollade jag och pontus på tsatsiki morsan och polisen med trådlösa hörlurar:D haha. Smart idé så vaknade inte kyle ;)

Jonte var hemma och hade killkväll för andra dagen irad med andy, de skulle ut senare till moon..
Så jag och kyle har inte träffat jonte mycket alls denna helgen..typ några timmar sammanlagt. 

Jag har fortfarande en skit jobbig hosta, fick en skiiiit bra hostmedicin av mamma igår innan jag skulle gå och lägga mig. Kunde andas jätte bra och hostade inte alls mycket.   
Ska jobba i veckan som kommer också...får se hur det går för min hosta. 

Nu ska vi kolla på Barnaskrik och jäkelskap. Pontus älskar dom filmerna:P 

Måndag

Hellu

Jaa, idag mår jag inte så värst bra, har ont i halsen, det kittlas i halsen, och har fått hosta...trååkigt.
Idag har vi iaf varit på det nya dagiset. Kyle trivdes iaf. Ska dit lite tidigare imorgon.

Skulle jobbat idag egentligen men jag kan inte det kittlas för mycket i halsen...
så jag och kyle får städa här hemma istället :)
Ja ville bara uppdatera lite har inget att skriva just nu...

Hejdå