Potträning

Kyle har varit utan blöja i stort sätt hela dagen idag, han går till toan och öppnar dörrren tar pottan och sätter sig framför tvn och kissar. Sen går han med den till toan och spolar ner kisset. Jääätte duktig är han! Innan jag började skolan ville han absolut inte kissa i pottan, men sen började jag i skolan och då han p ådagis så ser han sina kompisar kissa på pottan så klart han också vill det då!
Han är så duktig, tar av sig blöjan själv p morgonen sen tar jag på honom boxershorts så går han runt i de och kissar på pottan. :) Jag är stolt!

VECKOPLANERING

Måndag
Skola-föreläsning
Stan med Michelle och Nathalie

Tisdag
Skola-föreläsning
Träna
Arne kommer med badkaret
Stan med Sanela och Martina

Onsdag
Skola-föreläsning
Plocka undan
Plugga

Torsdag
Skola-föreläsning
Träna Box
Plugga
Tvätta

Fredag
Ledig ifrån skolan
Uppgiften ska lämnas in

Lördag

Söndag
Träna Afrodans

2009-09-30

Hej hej.

Inatt vaknade kyle vid 00 och var uppe ända till 3 ungefär, jag var tvungen att gå och lägga mig i hans säng med honom, då somnade han efter några timmar. Jag hade skit ont i huvudet på morgonen (läs migrän) så jag skippade skolan idag, skulle ändå bara vara där i 3 timmar.
Nu när vi båda är hemma så blir det stökigt sdom fan kyle river ut allt han kan riva ut. Så jag håller på att plocka lite, tintin kommer sen, då får vi väl göra något att äta.


MÅSTE plugga idag också, så tråkigt, har ingen lust haha. Men men. Kanske kan plugga lite nu..

2009-09-29

Hej hej

NU kan jag ta det lugnt har typ stressat hela dagen.
Det började med att Kyle vaknade halv sex, fick inte sova längre än så. Gick upp med honom, han följde efter mig vart jag än gick exakt heeela tiden.
Han bajsade precis innan vi skulle gå så fick byta och stressa där, cyklade till skolan, fick varmchoklad på mina nya byxor.
Hade föreläsning i skolan hela förmiddagen..Hem hämta träningströja, gå till nautilus möta michelle och nathalie där, träna. Sen hem och hjälpa arne med badkaret som vi skulle få. Sen duscha, sen in till stan och träffa Martina och Sanela.

Kom hem vid 5 igen, lekte lite med kyle, vi höll på med lera, han bakade kakor, och hackade med gafflen i leran och tyckte att det blev jätte fint.
Sen på med pyjamasen och sen sängen. Han ville sova på min mage som kudde sötnosen, han tycker väl de är mysigt när den åker upp och ner när man andas.

Nu tänkte jag göra mig lite te och sen kolla på One tree hill och Gossip girl. Kalla mig nörd, men älskar de två serierna. INGET fel med det.

Godnatt!

2009-09-28

Godmorgon alla.

Sitter här just nu och varvar ner lite innan jag ska cykla till skolan.
Kyle vaknade nämligen halv sex idag och har varit uppe sen dess..han lås i sängen och sparkade och hade sig tills vi gick upp. Eller jag. haha. Nu så har jag gjort mig iordning och allt nu ska jag bara vänta till klockan är 5 över så ska jag cykla.

Igår var jag och tränade med michelle och nathalie, trevligt och skönt som vanligt. Blev ingen afrodans dock, för det fanns inte plats så vi var på gymmet istället.

Idag ska jag följa med natha in till stan, sen hem och ta det lugnt, blir nog till att storhandla ikväll med.

Nej nu måste jag dra. PUSS

2009-09-26

Godmorgon!

Sitter här just nu trött som fan. Ska snart slänga mig in i duschen en snabbis så man känner sig som en människa igen. Jonte sover fortfarande ska väcka honom om en halvtimma.
Sen ska vi lämna kyle hos min mamma och dra till gekås. FÖRHOPPNINGSVIS är det inte mycket folk (A) men man ska verkligen inte hoppas för mycket idag den 26 en lördag. hehe.

Iaf, nu ska jag duscha sen äta frukost sen göra iordning kyle ;) måste hinna med allt!

2009-09-25

Godkväll!

Idag var det skolfoto på kyles dagis, vi kom dit vid nio och trodde vi skulle hinna hem till halv tio så jag kunde träna, men vi fick sitta inne i personalrummet as längre, ända till halv elva. Hopp tänkte jag då, då har michelle och nathalie redan tränat så jag får träna själv hihi. Men de gick ändå, tränade dock inte så länge för var skit hungrig.
Sen när jag kom hem så gjorde vi lite mat, sen vilade kyle och jag plockade undan lite.
Storstädade idag också piskade mattorna osv. Imon blir det gekås handla lite vinterprylar till lilla kyle bland annat. Sen blir det ju så klart lite små plock. Jag har inte planerat vad jag ska göra på kvällen ännu men det återstår att se ;)

Pontus kom hit innan med Elisabeth (hans tjej), vi kollade lite på katter som pratar sen spelade vi guitar hero en snabbis. Efter det så stack vi till hemmakväll som sagt och handlade lite godis. På helgerna fåår man faktiskt äta godis i normal portion eller hur man säger :P.

Nu ska vi kolla på film jag och jonte. "Smokin aces" heter den hoppas att den är bra..

GODNATT!

Tränat

Japp nu har jag tränat för idag, vi görde vårt styreschema idag sen ett pass på MRL=mage rumpa lår. Det kändes i låren kan jag säga er!!
Men skönt som fan att träna tycker jag.

När jag kom hem så duschade jag och åt lite snabbt och nu sitter jag bara här.
Imon är det skofoto på kyles dagis så vi ska vara där vid 9. Sen funderar jag på om vi kanske ska åka och storhandla och sen betala räkningar så vi har det gjort.

Nee nu ska jag kolla på family guy :)

2009-09-24

Hejhej,

Idag vaknade kyle halv sju, vilket är rätt tidigt för honom så det var rätt jobbigt att gå upp så tidigt, men vi behövde inte stressa nåågonting iaf. Kyle fick tag på tandtråden innan imorse och drog ut hela den så det låg tandtråd i hela badrummet. han har blivit skit busig!.

Skola idag som vanligt, har en vikarie idag eller vad man ska kalla henne för vår lärare är på kryssning. Och hon vi har nu bara pratar och pratar hela tiden man blir trött i hvuudet jag håller jämt på att somna hela tiden.
Hämtade kyle på dagis så hade han inte sovit något, så han somnade i cykeln på vägen hem igen så nu sover han en snabbis i soffan.

Ska iväg och träna senare om 1 ½ timma och innan dess så ska jag plocka undan, bädda sängen och slänga sopor.

Nu ska jag börja!

2009-09-23

Hej

Hade ju test i skolan idag, det gick väl bra, hehe. Kunde dock inte alla orden som var med på testet men skiit samma. Kunde mer än jag trodde :).
Träffade martina istan en snabbis, vi gick och kollade lite sen åt vi lite. Satt och snackade och så. Pontus kom förbi också och ville att vi skulle hänga med till HM och köpa hårfärg.

När jag kom hem så somnade jag på soffan, jonte satt lite vid sin dator. Kyle kom fram tilljonte och sa "titta pappa" och var stolt. Så kollade jonte ut i vardagsrummet för att se vad kyle menade sååå hade kyle ritat med en whiteboard penna på min data stol, parkett golvet, glasbordet, heeela ena väggen och på tavlan. Jag fick bort allt utan väggen, så nu har vi en anledning till att tapetsera till en fondvägg ;).

Sen åkte de och hem till nettan för kyle skulle klippa sig där, det blev inte så mycket ändring som tur är, hon tog mest i nacken så det blev jämt med luggen som är för kort , så han inte har hockyfrilla alltså.. Nu håller vi på att tvätta, jonte nattar kyle och jag har precis plockan undan hela lägenheten samt diskat.

Nu tänkte jag sitta här lite sen kolla på Greys anatomy :)

Tisdag

HEEEEEJ

Ja haha kyle sov hos oss inatt, han tog heeela platsen "aaaakta mamma, mamma akta" sa han hela tiden. Så jag låg på 3cm typ ;) hehe. Iaf idag i skolan var jag så jääävla trött höll på att somna typ hihi. Men de gick. Sen åt jag lunch med mamma på sjukhuset i matsalen där, det var faktiskt god mat!. Sen hem och så körde jag och jonte och hämtade kyle på dagis, det var en fröken där som trodde att pontus och jonte var mina bröder :O Ja pontus följde också med och hämtade kyle för vi skulle handla efteråt.
Åkte som sagt och handlade sen direkt hem. Jag stack direkt till gymmet för att träffa Michelle och Nathalie. Men de var inte klara än (de pratade med en tränare). Så jag uppvärmde lite och började lite smått så länge. Men träning har vi fått idag iaf. Jag har ökat i magmusklerna. Stolt hehe.

Imon så har vi "Prov" i medicinsk grundkurs. Eller ja vi ska bara se hur mycket vi kan rättare sagt. Så det gäller att plugga lite grann på de. Så de ska jag strax göra, ska bara läsa kapitlet och svara på frågorna en gång till sen får de räcka ;). EFTER det så ska jag kolla på one tree hill och gossi girl, sen sooova!.

Imon är det först skola-träffa martina i stan-hämta kyle-hem och plocka undan lite-jonte kommer hem-hem till nettan, kyle ska klippa sig.
För han ska ta dagisfoto den 25 :)

NEJ nu måste jag plugga lite! PUSS

Måndag

Hejhopp,

Måndag idag och ny vecka!. Denna veckan har vi ett test i skolan.. hoppas de går bra, för jag är skit dålig på nervsystemet och det är de vi ska ha test på. men men det går som de går, det går inte på betyget iaf ;) hehe.

Igår kväll somnade jag 7!! Somnade när jag nattade kyle, sen sov vi till 7 på morgonen. Det var skönt ska ni veta :D. Annar så tvättar vi bara idag och har plockat undan lite.

Ihelgen så var jag hos Nathalie där var michelle också, vi åt lite hemmagjord pizza och sallad. Sen hyrde vi en film, kärleken 3000 skit dålig! Inget jag rekomendera!
I går så åkte vi till busfabriken med Malin, chrille och neo. Kyle hade jäätte roligt. Sen på kvällen så dansade jag afro. Först var tanken att nathalie bara skulle med men sen ville michelle också :D Och nu så har de också skaffat gymkort! Såå det kommer bli skönt att ha någon man känner där vid sig :D

Nu ska vi göra lunch, sen hämta sista tvätten!!

Planering

VECKO PLANERING!

Måndag
Ledig
Tvätta
städa

Tisdag
Skola
Äta lunch med mamma
Plugga
Träna


Onsdag
Skola - test nervsystemet
Träffa Martina


Torsdag
Skola
Träna


Fredag
Ledig
Betala räkningar


Lördag
Gekås

Söndag
Förhoppningsvis tvätta
Dansa afro

Lördag

Hej hej ,

Kom nyss hem ifrån gymmet. Fixade ett träningsschema som jag ska ha, gymmade sen efter schemat också och den känns bra :)
Idag ska vi nog till badhuset kyle ska bara sova middag :). Ikväll ska jag till nathalie vi ska göra mat osv,michelle är också där :D Martina vet jag inte än hon svarar aldrig :) MEN iaf, det kommer bli skoj ikväll :).

Nu måste jag plocka undan kyles leksaker hihi

Onsdag

Hej hej,

Nu har vi kommit hem ifrån skola och dagis. Vaknade vid 7 idag sen somnade vi på soffan och vaknade snabbt vid halv åtta, lämnade honom på dagis sen cyklade jag vidare till skolan, mötte bekke och natha på vägen :P.
Gick igenom nersystemet i skolaolan, det var lite intressant. Hade diskussioner i grupper om olika nyckelord vi skulle ta ut. Sen slutade vi :P Cyklade in till stan och åt på stantons, han som står i kassan visste vad vi ville ha denna gången med.. hehe.

Ikväll har jag inget planerat så den som vill hitta på något bara säg till :D.

NU ska jag busa med kyle som är så jävla söt idag!

Tränat

Hejigen,

Nu har jag precis duschat. Var och tränade innan, powerwalkade 3 km. Det kändes bra haha.
Nu ska jag snart kolla på one tree hill och gossip girl! Sen sooova! Upp tidigt imon till skolan :)

PUSS HEJ

Tisdag

Heeeej,

Idag kom Nathalie och Bekke hit för att vi skulle plugga. Vi gjorde klart de mesta av uppgiften iaf. NU har jag skickat iväg arbetet till bettan (vår lärare).
Gick pytte lite i stan innan jag skulle hämta kyle, följde med nathalie till HM rättare sagt hon skulle köpa lite grejer där sen cyklade jag och hämtade kyle. Nu bygger han lite med duplo och ser allmänt söt ut.
Jonte kommer snart hem och då ska han iväg och träna under tiden ska jag göra lite mat som han ska ha med sig imon till jobbet. Sen när han kommer hem ska jag träna och då ska kyle och jonte hem till jontes jobbarkompis som precis har blivit pappa.

Ikväll när jag har duschat och lagt kyle så ska jag kolla på nya One tree hill och Gossip girl, de kom ut idag!!!. Har redan lagt över de till Popcornen ;)
Annars händer det inte alls så mycket idag, hela dagen är ju i stort sätt redan full.


H

Dexter klockan 22:30 @ kanal 6.

Planering

VECKO PLANERING!

Måndag
Tvätta
Vårdcentralen


Tisdag
Plugga med Nathalie och Bekke
UM
Träna

Onsdag
Skola

Torsdag
Skola
Träna

Fredag
Skola

Lördag
Badhuset?

Söndag
Vila, försöka få tvättid.
Träna

Måndag

Heeej,

Igår tränade jag och michelle. Vi dansade afrodans. Det var skit kul, men asjobbigt! Inte så man blev andfådd utan mer svettig :P. Så idag är resultatet träningsvärk i vaderna och lite ryggen. Märker att man är otränad haha.
Iaf, michelle skulle kolla priserna så jag hoppas hoppas att hon vill börja träna där med mig. :D.

Kyle kissade på pottan idag av sig själv, alltså att det var han som ville. pottränandet har gått lite segt nu när han har varit sjuk. Men idag kissade han på den sen gick han stolt och spolade ner de i toan.

Idag ska vi tvätta, blir bara 2 maskiner för sen vid kvart över 3 så ska vi till vårdcentralen så de ska få lyssna på hans hostande. Se om han kan gå till dagis i veckan eller inte. Hoppas han kan de för de är bara 3 halvdagar han måste vara där i så fall.

 

Nu ska vi äta frukost!


Lördag

Hejhopp,

Sitter här en liten stund nu medans kyle springer runt som en nakenfis.
Igår kom POntus och hans tjej ner hit och kollade film med mig. Vi kollade på Hanna Montana the movie hihi. Men så klart så funkade de inte att se hela filmen , så vi spelade lite pictionary eller hur det stavas i stället.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jonte är och tränar nu sen ska de fixa med bilen. 

Har egentlige inte något speciellt att skriva just nu..

Torsdag

Heeeeej bloggen,

Idag vaknade kyle rätt tidigt på morgonen redan halv sju, men jag fick sova liite till till 7 iaf. Men vi kom inte ut till cykeln i tid ändåå, precis innan vi skulle cykla så tog kyle av sig byxor, strumpor och blöja och springer runt och skriker "hanna elin gabriel" hahaha. Sööött men skit jobbigt med tanke på att vi fick stressa som in i! Men jag kom iaf inte försent ;) det gjorde jag inte igår heller när vi vaknade halv 8 haha.

Iaf slutade skolan redan halv tolv idag för vi pratade i grupper sista timman och då blev vi klara tidigare. Vi pratade om Vård och omsorg va vi hade för egenskaper inom det. Jag berättade då om vården vi fick när Kyle fick feberkramp.
Efter skolan cyklade jag nathalie och bekke in till stan och åt lunch på Stantons så jävla gott är det där, han vi beställde ifrån mindes vad jag och nathalie ville ha , "vitlök på två capricciosa". haha.
Efter det så cyklade vi vidare till bibblan men först inom mig skulle bara hämta hälsokontrolls lappen snabbt. Iaf när vi hade kommit till bibblan så satte vi oss där utanför vid nissan och hade högläsning. Vi läste ett kapitel som vi skulle läsa tills imon "Gerontologi".

Sen var det dax för hälsokontrollen ja de gick på 5 min , kom in hon stämplade och skrev på , betalade sen klart. 550 kr för det ;).

Seen har det inte hänt så mycket sedan dess ;) haha. Nu lyssnar jag lite på roxette! Nostalgi som fasen.

Ja godnatt.

Onsdag

Hej hej, Det var ett riktigt bra tag sen jag uppdaterade här kan jag ju säga. Jag har iaf börjat skolan nu, har gått när snart 2 veckor. Det verkar jätte intressant än så länge. Kyle har det bra på dagis och har fått en ny kompis som han pratar om varje gång jag hämtar och lämnar honom som heter Zannie. Jag har äntligen börjat träna, började i måndags. Idag slutade jag skolan kvart i tolv, gick in till stan med nathalie och åt och kollade runt lite. Sen skulle vi på samtal med vår lärare. Det gick bra :). Sen cyklade jag och hämtade kyle. Och nu sitter jag här lite och kyle kollar lite på scooby doo nu innan han ska sova.