. . . .

Nu har Kyles feber gått upp till 39.3  men han är lika pigg som vanligt förutom att han är lite hängig. Han är så söt :) Ringde till barnakuten för att fråga vad som är normalt med febern men dom svarar ju inte, eller så är det upptaget hela tiden, skulle ringa om några minuter igen!.

Nu gnäller han lite granna, antingen är detpå sina djur i babygymet eller på att han inte vill ligga där mera :P


. . .

Haha nu är jag här igen , men har fan inget att göööra, kyle sover nu som tur är för han msåte vila lite, han har ju höög feber, sen när han vaknar får vi sticka till eurostop.

Jag kom på en grej, igår började Jonte tjata om att vi skulle skaffa en fågel haha :O Undra vart han fick den idéen ifrå n:O hahaah. Jajaj men han kommer väl att ändra sig senare ändå :) för ofta det går att han en fågel  och en katt :P

FEBER

Ja, idag har Kyle 38.6 , stackare, inte för att han mår sämre av det eller så men ändå synd om honom. Så tog jag den sista panodilen igår, så måste iväg och handla de senare :) bara det inte börjar regna idag .( vill ut och gå lite granna.
Igår somnade Kyle innan tio så trött var han, sen sov han ända till 10 imorse ungefär :) sen nu är han rätt pigg faktiskt, men ändå inte man ser att han är lite seg.

BAAJS

Ja nyss så bajsade kyle sig ända upp till armhålorna typ :O huuur kan de komma upp dit? jag fattar inte :O haha. Jaja men nu är han ren och fin och leker i sitt babygym :) Han har inte fått feber än iaf och inte varit gnällig heller :) vill bara inte ligga ner när han precis hade fått sprutan men det förstår man juu ;) haha.

Jag ska säga lite vad kyle kan nu :d Han kan sitta upp med hjälp av stöd då förståss, sen så kan han liggapå mage och hålla uppe sitt huvud riktigt bra :) sen kan han ta tag i saker :) Le medvetet skratta lite då och då medvetet :P Han vet vem jag och Jonte är, för han ler så fort han ser oss :) och vänder huvudet mot våran röster :)
Han kan ha benen i luften, hitta sin egna tumme och suga på den :)

Jahapp, idag kommer Ugly betty :D och desperate housewives :D Så de ska man kolla på :)

Nu börjar Ugly betty :)

Godnatt på er!

SOL

Ja idag är det banne mig sol :D:D Ska bli så skönt att få komma ut lite sen :) för idag ska Kyle vaccineras :) hoppas det går bra:D det gör det nog :D
Jaha ska man annars göra idag då? hum. får väl dra till banken och sätta in mina pengar :) sen kanske köpa nåt gott ^^ hihi. Borde sluta med det faktiskt...men kan verkligen inte :O hahah.

Jaja. I veckan ska man inte göra så mycket heller, ska kanske vara med Malin och lilla Neo när dom kommer ner till Halmstad :) Så det ska bli kul, för kyle med :)

Ja igår höll jag Kyle uppe tills klockan blev halv tio sen orkade han verkligen inte mer :P så fick lägga honom så somnade han på direkten :P haha. sen vaknade han vid halv sju förjonte skulel till jobbet och han hade försovit sig lite så han bankade och hade sig så han vaknade till lite, men sen somnade hanom och vaknade halv åtta så fick han sin napp och så satte jag på hans mobil så sov han till tio över tio :P haha :D så skööönt jag som var så trött i går :D fick sova ut av den lilla prinsen :)


FORTFARANDE TRÖTT

Jaa, jag är fortfarande trött, har inte kunnat sova något heller, för kyle har inte sovit så bra idag. han somnar sen skriker han för en mardröm eller knip i magen. fast nyss så sov han faktiskt i en och en halv timma :D men då hade jonte kommithem och då ville jag mysa med honom :)

Sen blir det en sen dag idag med :P för både Prison break och Dexter kommer idag:D skit bra serier ju :P haha så det får man stå ut med:P Mitt fel om jag är trött imon ändå :P haha.

Imon så ska Kyle vaccineras :( stackare,, hoppas han inte blir för ledsen :/ Sen mååste jag in till stan och lägga in hans barnbidrag på mitt konto :O haha har fan inte gjort det än :O segt jag vet xD och så betalade vi räkningar idag faktiskt :) skönt att få det gjort :)
Har faktiskt inte städat ännu :O:O har inte orkat, kommer nog få ett ryck sen och göra det :P hahaha :D

TRÖTT

Ja idag är jag skit trött :O hahaha, man känner verkligen att man har ställt tillbaka klockan en timma:O för igår när klockan var 10 så var jag skiiit trött ^^ sen så vaknar ju Kyle 7 nu istället för 8 :( det är ju lite jobbigt ^^

Idag ska man då stäääda, skit stökigt här nu när vi har tvättat eftersom all tvätt inte blev torr så var vi tvugna att hänga upp tvätten lite här och där :P haha. 
Igår la jag även in massa bilder i Kyles "om mig " bok :D Och fyllde i lite grejer i den :) Men jag ska ta och köpa en "min första bok" eller va dom heter till honom när det blir lite finare väder :P haha.

DOPET IDAG

Japp, nu är dopet avklarat :) Det gick faktiskt jätte bra:D
Kyle var lite gnällig när vi kom dit men då fick han lite mat så var han lugn hela tiden :) sen när prästen skulle ta vatten på hans huvud så blev han lite gnällig men det gör ju ingenting :) haha.
Sen när vi fikade så var han lite gnällig också men sen fick han istta i sin nya babysitter så blev han skit nöjd ;) och somnade:P haha. Det blev lite mycket folk och så men det löste sig till slut :D toppen dag iaf:)

Sen idag ska vi bara ta det lugnt nu iaf..känner att jag måste städa lite granna också :( surt..sen ska vi äta kinamat med Jessica och mange:D gooott :)


Puss hej!


Det finns mer bilder på
www.niijna.bilddagboken.se

image45

image46

image47

DOP

Idag är det dop!!!

Duni ..

Idag vaknade jag klockan halv elva :O Då hade Kyle precis  vaknat. :O Han gnällde till inatt med :( som att han drömde en mardröm eller nåt sånt :S synd om honom. Men idag är han hur pigg som helst :) hihi.

Ja snart så ska jag till duni eller aura form eller vafan de heter nu, och köpa tallrikar, bestick och servetter och kanske dukar med  och uppläggningsfat tills på söndag :) ikväll ska vi vara med Mange och Sandra :) ska möta dom på eurostop och handla lite mat :)

Annars händer det väl inte så himla mycket idag :)

Pusss hej!

Tråååkigt...

Jag har absolut ingenting att göra, Kyle sover han har snart gjort  det i 2 timmar. han kunde inte somna ordentligt innan för han drömde mardrömmar :( stackare.

Sen så ringde jag Tintin hon ville hänga med till Eurostop sen med mig :D hih slipper man gå dit själv ^^ hihi. Om 1 timma slutar Jonte:D

Hörs väl senare idag :)

Torsdag .

Hopp snart är redan denna veckan slut :O:O herregud känns som det var i går det var måndag och jag och Jonte satt och kollade på Prison break och Dexter :P Men imon är det freedag :d då ska vi fixa det sista med dopet :) så allt är klart tills lördag så vi kan duka och så :) Sen på kvällen ska vi nog vara med Mange och Sandra :) Ska äta något gott, tydligen ska JOnte och mange göra maten :O:O (A).

Idag ska jag nog till eurostop och kolla efter kläder till mig faktiskt :O fsatän jag inte har gått ner allt ännu så måste jag ju ha kläder ändå ^^ haha. Jag har inte ens vågat ställa mig på en våg sen BB :P :I  20 kg att gå ner sen BB iaf, vet inte hur mycket jag redan har gått ner, måste kolla det :P jaja nooog om deeet ^^

Igår så var vi på BVC och pratade lite, Kyle träffade barn i sin egen ålder :) han visste nog inte hur han skulle reagera :P haha. Han bara satt och stirrade på den lilla killen jämte oss ^^ Träffade två stycken från föräldrautbildningen där också :) Nästa gång vi ska träffas blir den 24 november :) då ska vi prata om Puréer :P

I alla fall när vi hade varit där och gått till banken så va den stängd :( glömde att dom stänger 3 på onsdagr. jaja så det var bara att vända sen så blev kyle hungrig så klart så fick värma lite mjölk i en falafel butik ;O sen satte vi oss vid kyrkan :P Sen träffade vi Jonte så gick vi in ochpratade med prästen :) Han var glad över att tintin ville läsa egen dikt :) hhi. Sen bar de hem till mona och åt mat :)

image43
                                                                   Kyrkan :)

image44
                                                                       Har precis fått mat :)

BVC

Idag ska vi till BVC på sån vaccinations möte :) ska bli intressant, bara inte Kyle börjar gnälla :S haha. Sen efter det ska jag till banken och fixa lite sen handla lite blöjor och sånt. Sen ska vi träffa prästen och se vad hon har att säga :) efter det så ska vi hem till Jontes mamma Mona :)  Så en hel daag med grejer att göra :P haha :D ja men iaf, sen imon har jag ingen aning om vad jag ska göra :O typ städa här kanske ja de får jag nog ta och göra :P hahaha.

Sen på fredag så ska vi handla alla grejer till dopet, som papperstallrikar och bestick och dukar och ljuus :D sen lite mat med :) mamma ska  som sagt göra en prinsess tårta fast det kanske blir prinstårta ^^ haha. Och så hoppas jag att hon har sytt klart dopklänningen tills dess :) Men det tror jag nog :D Den kommer att bli så fin:D Kyle kommer att bli så fin i den :D haha. Ja men ni få se bilder på dopet sen i bilddagboken.

www.niijna.bilddagboken.se

Hum ja ni kanske är intresserade av kyle också ;) haha.
Han kan sitta med rak rygg och huvudet uppe nu iaf :) och så kan han lyfta huvudet i mer än några sekunder också :) Han har blivit lite mammig nu på sistone faktiskt :/ det är lite jobbigt, men sött :)
Aa, det är fortfarande lite problem när han ska bajsa :( det är inte hårt eller så men det tar sån tid innan han gör det, igår bajsade han inte på hela dagen :( måste kolla upp varför det blir så :/

Nej nu måste jag göra mig iordning för sen ska kyle äta och sen ska jag göra han iordning :P

Puss hej!

Dop .

Herregud jag har ju inte skrivit här på skiiit länge :O:O Hum jag måste bättra mig på det :O Men är bara inne på bilddagboken just nu för tillfället :) aja.

På söndag så har vi dop för lilla kyle :) problem med lokal fortfarande bara :O börja känna mig lite nervös nu tänkt så får vi ingen lokal :O aja då får vi ju bara ha det här hemma :P inget mer med det ^^ annars så OM det skulle vara så så skulle vi få ha det hemma hos Mona också harhon sagt :)hihi.

Nu kan faktiskt kyle lufta huvudet riktigt bra :D han kan dra sig själv uppåt om man håller lite löst i armarna, han kan också sparka så han vänder sig :P haha.

Annars har det faktiskt inte alls hänt så mycket :P Var iofs och vägde honom förra veckan då vägde han 6240 gram :) och var 61 cm :P så stoor han börjar bli :D:D

Nej nu ska jag ta och städa lite granna :D Puss hej!
                   image42