Fredag:D

Goodmorgon!

Uuuusch så tröött jag är och ändå sov kyle hela natten och vaknade inte förens tjugo i sex första gången:P så lite framsteg  blir det..
Idag ska jag jobba sen in till stan en snabbis, sen hem och plocka undan lite sen när jonte kommer hem så ska vi åka och handla sen ska jag till natha och sen ut. Det kommer att bli kul.

På tal om annat, så är det skit mörkt ute...tycker det är så trååååkigt. Men mysigt på nåågot sätt ^^
I helgen är det julskyltning..julskyltning? kan ni tänka er? REDAN:D november månad har gått skiiit fort...hoppas inte december månad gör de också för vi har jätte mycket att göra den månaden :/ Hoppas att allt är klart till den 20 iaf. Så man inte behöver stressa juldagarna.

Jaaa men nu måste jag duscha snabbt! ska ta bussen 8. HEJDÅ!

torsdag

Hejsan!

Redan Torsdag idag :O herregud, var ju nyss torsdag...
Iaf kyle sover fortfarande inte så himla bra.. han vaknade vi halv fem idag och var jätte ledsen men somnade om och sov till halv nio. Sen åkte vi till sjukhuset och kollade honom, allt såg bra ut som jag trodde..
Sen när vi kom hem vid halv tolv så somnade han igen och sov till 2.

Idag ska jonte jobba öööver han kommer hem efter 7..tråååkigt hatar att vara ensam hemma har inget att göra...
Jag och kyle får väl cykla till eurostop eller något:P

fredag

Godmorgon!

Fredag idag, sköönt. Och så sov kyle hela natten utan att vakna och skrika han vaknade till och ville ha sin napp och så.  Han vaknade dock vid 11 kanske och bara skrek hela tiden..han var täppt i näsan då. SÅ han fick nässpray och panodil och vatten sen somnade han om igen efter ett tag.

Idag ska Jonte hem till kristian och speeela, jag vet inte vad jag ska göra än, just nu känns det som omjag bara vill soova. Haha men jag kommer antagligen kolla på någon film.
Igår ringde concilia och sa att jag kunde jobba heeela nästa vecka, men jag kunde inte på torsdagen bara för då ska vi till läkaren med kyle.

Nuu ska vi nog äta lite frukost.

torsdag

Godmorgon..

Ja ni, jag är trött som fan, kyle vaknade halv tolv tror jag klockan var, och var vaken till halv tre tror jag. Det var jobbigt. Han bara hostade och hostade hela tiden
Rinde till BVC så sa hon bara att jag skulle ge honom nässpray och panodil, och så klart skulle han dricka varma drycker. Så sa hon också att vi inte skagå ut idag för då kan de bli värre för honom...

Hopp, jonte ska jobba över idag me så han kommer tydligen inte hem förens efter sex..kul. Men men.
Annars så ska vi då bara ta det lugnt här, jag ska iaf diska, hänga upp tvätt och städa..

Måndag

Godmorgon!

Måndag idag och ny vecka.
Jonte är hemma idag, han har fått maginfluensa igen tredje gången gilt eller?
Kyle vaknade halv sju idag, så fick han välling, sen var han pigg...det var jobbigt, men snart ska vi äta frukost sen ska han till dagis. Senare idag så ska han hem till Mona för hon ville ha honom idag lite.

I helgen så var jag ute med tintin och ammie,det var faktiskt trevligt. Sen på lördagen så kom martina och kristian hit och så kollade vi på två filmer och åt popcorn och drack läsk. Vi kollade först på wall-e sen på the ant bully. De var faktiskt bra , men wall-e var liiiie sämre än vad jag trodde att den skulle vara.
I går så jobbade jonte ifrån 8 till 3, sen när han kom hem så tvättade vi sen åkte han hem till kalle och jag fick skiit ont i ryggen har det fortfarande...förhoppningsvis så går de över snart :s

I veckan ska jag jobba, och ringa några samtal.

Nyss upptäckte vi att kyle har bajsat igenom blöjan så det har hamnat på en bänk som han stod på.. så han badar just nu med jonte eller ja jonte sitter på golvet där jämte.

Nu ska jag kila. Puss

onsdag

Godmorgon!

Idag vaknade kyle i vanlig tid, eller a han vaknade halv sju sju, minns inte riktigt när. Men sen efter en liten stund så bajsade han...........det raaaaann som bara den man kunde ju fan hälla ut de eller vad man ska säga (A) ursäkta till er som kanske inte tål sånt här nu. Så det var bara att sätta honom i badet, så han har badat nu i 20 min kanske, han ville absolut inte komma upp, han älskar att bada. Så han kommer väl somna på dagis sen när han är där kan jag tänka mig. Men ska säga att de ska hålla honom vaken så han sover lite längre middag och så han somnar ikväll.

Igår köpte vi ny tv, de är en sony 46 tum . Den är stooor och fin :D Laura var här också igår, vi kollade på våra bästa år och gossip girl, kyle vaknade sen efter 3 timmar ungefär och åt en massa peppakakor, och bara var söt! haha. Sen stack jag och kyle till eurostop med Tintin. Där handlade jag vantar och lite mat till kyle.
Kyle har förresten lärt sig säga Tintin ;P Säger man till honom "säg tintin" så säger han "titi" hihi det är sött.

Idaag så ska vi plocka lite här hemma, sen kommer väl pontus hiit, sen så ska vi kolla på lägenheten ikväll igen! Och sen kommer greys anatomy :D.


Nu ska vi äta frukost, sen blir det dagis!


tisdag

Godmorgon!

Kyle vaknade för en timma sen, så idag fick jag ingen sovmorgon. Men det gör ingenting faktiskt.
Snart ska kyle få frukost, sen ska vi göra honom iordning för dagis. Sen när han kommer hem så kommer också Laura hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men vi kommer väl på de så småningom. hihi.

Kyle lekte nyss med kattsi faktiskt, han la sig under en ikea påse ni vet en sån stor blå, så satt kattsi jämte och tog på påsen med sin tass så skrattade kyle jätte mycket ^^
Hans förkyldning börjar bli lite bättre nu iaf, rinner inte så mycket längre.

Idag kommer desperate housewives, sen christine, så då har jag något att göra ikväll ;)

Drömmde en sån konstig dröm inatt, känns nästan som den var verklig ^^ så nu efteråt känner man sig helt skum:s det är konstigt vad drömmar kan göra så man känner :O

Jaja nu känner jag en lukt här så måste byta blöööja ;)

måndag

Hej!

Kyle vaknade kvart i åtta idag, så jag fick sovmorgon. Sen lämnade jag honom på dagis, och han blev ledsen :( usch det är så jobbigt. Men det är bara en fas förhoppninsvis!
Idag ska vi bara plocka undan lite grann och diska, sen har vi inte planerat så mycket mer, kanske går ut och gå en runda det var ett bra tag sen!. Ska fråga om någon vill med oss ut.

Annars i helgen så var vi hemma hos mamma och åt kalkon var skita gott så klart.

Ja annars har det inte hänt så mycket :/

söndag

HEJ!

Jag är fortfarande vaken, kan inte sova jag vet att kyle kommer gnälla hela natten...jag vet dock nte varför nässprayet inte hjälper på honom denna gången :/ Det är konstigt.

Ikväll var vi hemma hos mange och åt tacos, sandra, martina och kristian var där också :D det var gott. Kyle somnade i bilen så när vi var framme så var det bara att packa upp sängen och allt annat och lägga honom där i så han sov där tills halv tolv då vi skulle hem:)

Jonte körde pontus, jennifer hennes mamma och tobbe till sjukhuset nyss för jennifer kunde inte känna sin hand och den var helt blå efter hon hade tatuerat den:S Men hoppas att det blir bättre med henne!

På måndag ska jag jobba dag på concilia så det är från halv nio till halv fem, så vi får lite julpengar:P