Nu är det så att...

Jag har träningsvärk i HANDEN i handen fattar ni? fingrarna har jag träningsvärk i med , eller ja tummen. Det är helt sjukt tar rätt lång tid för mig att skriva detta. Men men;)
Var i stan innan med Tintin, vi gick runt och kollade lite, jag köpte tre tröjor till kyle och tre tröjor till mig :) Köpte present till chrille också som han ska få på söndag förhoppningsvis.

Träffade Hampus också följde med honom till jack and jones sen till hm för han skulle handla lite. Efter det stack vi hem kallt som tusan är det ute nu...förresten så funkar inte hissen här i trappen så jag var tvungen att ta vagnen i trapporna det var jobbigt med tanke på träningsvärken hihi.

Ikväll kanske tintin kommer hit inte säkert ännu mnns inte vad hon sa :P haha. Då ska jag tvinga med mig henne till hemmakväll och köpa godis! Äter ju bara det på helgerna nu förtiden så idag är det fredag och då är det godistajm ;) sen på söndag tränar jag bort det hihi.

Ja men nu ska jag stänga av datorn och mysa lite framför tvn och vila lite för det känns som jag håller på att bli sjuuk.

GODNATT!

Kommentarer

Kommentera till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback