Måndag .

Vaknade vid elva idag av att klockan ringde, Jonte hade visst ställt den för vi skulle till arbetsförmedlingen och försäkringskassan, tiidigt, eftersom det alltid är såna köer däär.
Så halv tolv åkte vi in till stan , sen blev kyle hungrig så ringde vi min mormor och bad henne koka upp vatten. så kom vi till henne och fikade lite :) och så fick Kyle mat så blev han glad igen :P.

Sen handlade vi, Kyle började grina lite när vi kom in i affären så jag fick ta upp honom då somnade han direkt :P haha så söt. Sen kom vi hem vid halv sju. så gjorde Jonte mat till oss :D kebabtallrik :P gooott!.

Nu har Kyle börjat le mycket mycket mer :) fick det på bild idag också :P Sötast i världen är han :)

image4image5

Ikväll ska vi inte göra så mycket kolla på Id som kommer på femman klockan 20 bara, sen kommer förmodligen Kyle vakna och vilja ha mat, så då kommer kvällen se ut så här:

* Massage
* Ny blöja
* Pyjamas
* Mat
* Nattdags

Nu två dagar i rad så har han somnat klockan 21-22 och sovit ända till klockan 05 och viljat ha sin napp som han alltid tappar när han sover, sen sover han till 9-halv 10 , hoppas han håller i det. Men nu sover han iofs så han kanske redan har somnat för natten, men han kommer ju vakna sen när vi ska ta på han pyjamasen :P.

Nu börjar Id. Puss hej


Kommentarer
Postat av: Anonym

såååååååååååå otroligt sööt sooooooon!!!

2007-09-03 @ 20:13:10
Postat av: Jonna

Gud vilken liten sötnos ! (: & vilka härliga sovtider ! (;


Kommentera till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback